• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine mange år i skønhedsbranchen, så har Stina en stor viden når det kommer til hudpleje samt dufte, og hun giver altid en kompetent og grundig rådgivning til kunderne, så netop deres behov bliver opfyldt.

Stinas feed

Bagom Stina

Hvad er din rolle hos Matas?

Jeg sidder som digital materialist og sidder hver dag med rådgivning. Jeg besvarer alle de spørgsmål vores kunder måtte have, imens de sidder derhjemme i stuen og kigger på vores hjemmeside.

Hvordan opstod din interesse for beauty?

Egentlig opstod min interesse først for helse, men jeg er efterfølgende blevet mere og mere interesseret i alle de andre ting Matas har. Derfor vil jeg i dag også sige, at jeg ikke har et meget specifik område jeg elsker mest, men jeg ved til gengæld meget om mange forskellige ting.

Hvilket beauty-produkt kan du ikke leve uden?

Clinique take the day off makeup remover. Ubetinget den bedste til at fjerne alt makeup, specielt når jeg bruger kontaktlinser.

Stinas favoritter