Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.

Alices feed

Bagom Alice

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet Farmakonom, som er en 3-årig uddannelse, som veksler mellem praktik på apotek og skoleophold. Jeg har arbejdet på apotek i 5 år før jeg kom til Matas i januar 2021.

Hvordan opstod din interesse for sundhed?

Jeg har altid godt kunne lide at bruge min krop og være aktiv. Jeg synes at kroppen er vildt fascinerende, og vi skylder den respekt og omsorg, da vi skal have den hele livet. Derudover synes jeg, at det er tankevækkende, hvor stor indflydelse kroppens sundhed har på vores mentale sundhed, hvilket jeg også mener er den helt store grund til at være gode ved os selv og vores krop.

Hvilket produkt har du altid med on the go - og hvorfor?

I min taske kan man til hverdag altid finde en spot-stick. Med den er jeg altid klar til angreb, hvis jeg mærker, at der er en urenhed/bums på vej, og jeg bliver mindet om at bruge den i løbet af dagen. Mine favoritter er Australian Bodycare Spot Stick og Pharmaceris Spot Treatment, da de begge er helt gennemsigtige og diskrete på huden.

Alices favoritter

400 ml
ACOCaring Shower Oil
144,95 kr.
(15)
30 ml
La Roche-PosayEffaclar ULTRA KONCENTRERET Serum
334,95 kr.
(20)
FÅ EN GAVEKØB 1
50 ml
VichyMinéral 89 Booster
224,95 kr.
(47)
BiodermaAtoderm Intensive Baume Ultra-Soothing Balm
Fra 119,95 kr.
(18)
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek