Amalie er uteksaminert innen Kommunikasjon på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2021. Hun begynte i Matas som butikkassistent i 2017, og har siden sommeren 2019 utviklet innhold til Matas Stories. Amalie har en stor interesse for sminke og hudpleie, og er oppdatert på de nyeste trendene. Og så har hun en lidenskap for å fortelle gode og inspirerende historier, som hun gjenforteller på Matas Stories.

Amalies feed

Bagom Amalie

Hvad er din rolle hos Matas?

Hos Matas er jeg ansvarlig for vores inspirationsunivers, Stories, hvor vi skaber unikke fortællinger og inspirerende indhold. På Stories er der en professionel redaktionen bag, der tester produkterne, viser effekten og rådgiver om alt fra makeup, hår- og hudpleje til helse og sundhed. Derudover er jeg også til at finde på Matas LIVE, hvor jeg er vært på flere LIVE shows.

Hvilket produkt har du altid med on the go - og hvorfor?

Altid et fugtgivende produkt til mine læber! Hvis der er noget, jeg synes, der er irriterende, så er det tørre læber. Jeg går altid med en flot lipgloss med en mild lyserød undertone. Her er min favorit uden tvivl DIOR Addict Lip Maximizer Lip Gloss i farven 001 Pink. Hvis jeg til hverdag blot skal have et godt fugtboost til mine læber, er Ole Henriksen Pout Preserve Peptide Lip Treatment en favorit! Den giver enormt meget næring og pleje til læberne. I love it!

Hvad er det sjoveste, du har lavet i forbindelse med dit arbejde hos Matas?

Det sjoveste jeg har lavet i forbindelse med mit arbejde er uden tvivl at være vært på Matas LIVE. Det er en stor fornøjelse at sende LIVE til så skønt et publikum, som der er på Matas LIVE. Jeg har efterhånden sendt en del LIVE, men en af de sjoveste oplevelser må være dengang, jeg sendte med Ole Henriksen.

Hva er din rolle hos Matas?

Hos Matas er jeg ansvarlig for vårt inspirasjonsunivers, Stories, der vi skaper unike fortellinger og inspirerende innhold. På Stories er det en profesjonell redaksjon bak som tester produktene, viser effekten og gir råd og tips om alt fra sminke , hår- og hudpleie til helse og sunnhet. I tillegg finner du meg på Matas LIVE, der jeg er vertskap for flere LIVE-show.

Hvilket produkt har du alltid med deg på farten – og hvorfor?

Jeg har alltid med meg et fuktighetsgivende produkt til leppene mine! Hvis det er noe jeg synes er irriterende, så er det tørre lepper. Jeg bruker alltid en vakker lipgloss med en mild rosa undertone. Favoritten er uten tvil DIOR Addict Lip Maximizer Lip Gloss i 001 Pink. Hvis jeg bare skal ha en god fuktighetsboost til leppene mine i hverdagen, er Ole Henriksen Pout Preserve Peptide Lip Treatment en favoritt! Den gir svært mye næring og pleie til leppene. I love it!

Hva er det morsomste du har gjort i forbindelse med arbeidet hos Matas?

Det morsomste jeg har gjort i forbindelse med jobben, er uten tvil å være vert for Matas LIVE. Det er en stor fornøyelse å sende LIVE til vårt flotte publikum på Matas LIVE. Jeg har etter hvert sendt en del LIVE, men en av de morsomste opplevelsene må være den gangen jeg sendte sammen med Ole Henriksen.

Amalies favoritter

FAST LAV PRIS
400 ml
BiothermLait Corporel Bodylotion
129,95 kr.
(1989)
100 ml
ZARKOPERFUMEPINK MOLéCULE 090•09 Eau de Parfum
+ 2 størrelser
889,95 kr.
(309)
SPAR 20%ABONNÉR
Black
CliniqueHigh Impact Mascara
+ 2 farver
214,95 kr.
(717)
SPAR 20%ABONNÉR
100 ml
Beauté PacifiqueSuper3 Booster
609,95 kr.
(372)
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek