Mike blev uddannet frisør i 2013 med den 4-årig uddannelse og har mere end 10 års erfaring inden for beauty branchen. Efter han blev færdig med sin uddannelse sprang han direkte ud og havde ansvaret for nogle af de største mærker i den professionelle hårpleje verden. Mike har lavet alt fra at være klassisk salon frisør til hår shows og undervisning af produkter samt ingredienser. Udover det har han arbejdet med make up og grooming og fået en stor viden inden for dette. Han er det man kan kalde en rigtig produkt nørd. Det er også derfor han er klædt rigtig godt på for give vores kunder den bedste rådgivning til netop deres behov og ønsker.

Mikes feed

Bagom Mike

Hvad er din rolle hos Matas?

Jeg arbejder som online frisør hos Matas, hvor jeg blandt andet rådgiver vores kunder til at finde den helt rigtige hår pleje rutine. Udover det laver jeg video anmeldelser hvor jeg fortæller om produkterne og viser hvordan man bruger dem. Samt optimer så man nemt selv kan finde de rigtige produkter til netop vores kunders behov.

Hvordan opstod din interesse for beauty?

Allerede som ung teenager hjalp min søster mig med at få en god hudpleje rutine til at få en pænere hud og mit hår har altid skulle sidde lige i skabet, derfor har hår og styling altid faldt mig naturligt da det for mig til at føle godt tilpas hvis det jeg ser i spejlet spiller.

Hvad er dit bedste beauty-hack?

Vask altid dit hår 2 gange i shampoo, da du første gang renser håret for produkt, skidt og snavs og anden gang du vasker får de gode produkter virkelig lov til at arbejde på hår og hovedbund. På den måde får du Maximalt ud af din shampoo.

Mikes favoritter

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.