• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Mike er i 2013 uddannet frisør og altid haft en naturlig interesse i produkter og ingridienser. Mike har lavet mange forskellige ting inden for beauty branchen og er derfor godt klædt på til at hjælpe og rådgive med at finde det helt rigtige produkter.

Mikes feed

Bagom Mike

Hvad er din rolle hos Matas?

Jeg arbejder som online frisør hos Matas, hvor jeg blandt andet rådgiver vores kunder til at finde den helt rigtige hår pleje rutine. Udover det laver jeg video anmeldelser hvor jeg fortæller om produkterne og viser hvordan man bruger dem. Samt optimer så man nemt selv kan finde de rigtige produkter til netop vores kunders behov.

Hvordan opstod din interesse for beauty?

Allerede som ung teenager hjalp min søster mig med at få en god hudpleje rutine til at få en pænere hud og mit hår har altid skulle sidde lige i skabet, derfor har hår og styling altid faldt mig naturligt da det for mig til at føle godt tilpas hvis det jeg ser i spejlet spiller.

Hvad er dit bedste beauty-hack?

Vask altid dit hår 2 gange i shampoo, da du første gang renser håret for produkt, skidt og snavs og anden gang du vasker får de gode produkter virkelig lov til at arbejde på hår og hovedbund. På den måde får du Maximalt ud af din shampoo.

Mikes favoritter