• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Cecilia D.

Matas LIVE Vært
Cecilia D.

Ekspertise: Hudpleje

Om Cecilia D.

Cecilia har arbejdet hos Matas i to år, og fungere som projektleder på Matas LIVE. Hun er i sandhed en beauty-nørd, der er besat af hudpleje og overlappet mellem kemi og kosmetik. Cecilia blev i 2018 uddannet kemiingeniør, og er derfor en mester i at gennemskue et produkts ingrediensliste. Hun ved præcis, hvad der egner sig til den specifikke hud, og hun elsker at rådgive og hjælpe folk til at finde den rette hudpleje. Cecilia startede sin interesse for skønhed i en tidlig alder, og har siden 2013 fungeret som influencer på Youtube og senere hen Instagram. Hun sætter en ære i at afprøve nye produkter, og hun er altid fuldt opdateret på de nyeste trends og produkter der findes på markedet

”Husk, at din krop ikke kan kende forskel på syntetiske og naturlige ingredienser. Vælg derfor de produkter der passer til dig personligt – uanset hvad der står på etiketten”.

Matas LIVE med Cecilia

Irina om bodyshaming, beauty og boss-attitude

Matas LIVE

Irina om bodyshaming, beauty og boss-attitude

Af Matas

"Irina the Diva" er både et navn og et brand de fleste kender. Hun har virkelig cementeret sig på den danske skønheds- og mediescene de sidste par år. Irina er en boss lady med klare holdninger og et hjerte der banker for skønhed. I dag gæster hun Matas LIVE og taler produktnyheder, bodyshaming og viljen til succes.

Læs mere

Cecilias Favoritter​​​​​​​

(104)
Pudderdåserne.dk AHA Peeling 50 ml
199,95
Du optjener 20 point