• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Rudolph Care Solcreme - Solpleje - Hudpleje

Mærker Rudolph Care Hudpleje Solpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Solfaktor

Anvendelse

Vandafvisende

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Hudtype

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære

Solcreme fra Rudolph Care

Rudolph Cares solserie er meget mere, end effektiv solbeskyttelse. Det er det sikre valg, hvad angår luksuriøse, nærende og plejende solprodukter til både ansigt og krop. Det er også det sikre valg i forhold til koralvenlighed. Gå på opdagelse i de mange produkter til både børn og voksen, her på siden.

Sanselige sommerfornemmelser

Hos Rudolph Care er solbeskyttelse ikke bare solbeskyttelse. Det skal selvfølgelig beskytte huden mod solens farlige UVA- og UVB-stråler, men det skal også være med til at give en hverdags luksus fornemmelse, som man kender fra de andre hudplejeprodukter, fra Rudolph Care. Derfor er solprodukterne skabt sådan at de effektivt beskytter huden, men samtidig også plejer og nærer den. Det gør produkterne blandt andet med nærende olier fra havtorn og hvedekim, samt styrkende og berolige ekstrakter fra agurk og æble. Sortimentet er bredt, sådan at du kan vælge lige den konsistens du er til - om end du er til lotion, olie eller creme.

Alle solprodukterne fra Rudolph Care er Svanemærket, som er en garanti for at produktet er let nedbrydeligt og ikke påvirker miljøet negativt. Samtidig er alle produkterne i solserien også koralvenlige. Det er måske ikke alle der tænker over det, men de produkter vi smører os ind i, kan påvirke havvandet når vi er ude og bade. Det er der derfor tænkt meget over i Rudolph Cares solserie. Nogle bestemte solfiltre mistænkes desværre for at ændre koralernes DNA og forårsager forstyrrelser, som får korallerne til at dø. Derfor er solfiltrene i Rudolph Cares solserie nøje udvalgte, så du trygt kan bade i havet.

Solbeskyttelse med kemiske filtre

Rudolph Cares solserie er der anvendt fem forskellige solfiltre, som alle er kemiske. De beskytter huden godt, og er alle godkendte af miljøcertificeringen svanemærket. Et kemisk solfilter er omhyggeligt kontrolleret når det er fremstillet. Det betyder at man har 100% kendskab til både indholdet og virkningen. Hos Rudolph Care er der den tilgang at den gode kemi, skal bruges hvor den gavner bedst. Og i dette tilfælde er det i solserien. Disse kemiske solfiltre hverken fedter, klistrer eller hvidter nemlig. Men beskytter huden yderst effektivt mod både UVA- og UVB-stråler fra solen. Det gør de ved at trænge ned i det øverste hudlag, fremfor det fysiske filter som ligger som en hinde ovenpå huden.

Gode råd i solen

At opholde sig i solen, uden den rette beskyttelse kan være skadeligt for huden. UVA- og UVB-strålerne fra solen kan trænge dybt ned i huden og forsage skader både her og nu, men også på sigt. Solskaderne i huden er svære at afhjælpe når de først er der, og er blandt andet med til at påvirke for tidlig aldring af huden. Derfor er det vigtigt at beskytte sin hud i solen, med en effektiv solfaktor ligeså snart UV-indekset er på 3 eller derover.

For at huske de gode solvaner, er det en fordel at det er en behagelig oplevelse at påføre sin solcreme. Derfor er solprodukterne fra Rudolph Care lavet med vægt på, at være lækre at smøre ud, ikke være for tykke i konsistensen, ikke fedte og dufte godt. På den måde føles det ligesom at påføre sin normale hud- eller kropspleje.

For at beskytte huden bedst muligt i solen, er der her nogle gode råd du kan følge.

Husk Kræftens bekæmpelses tre enkle råd:

  • Skygge: Nyd livet i skyggen mellem kl. 12-15, hvor solen er skarpest og for alvor viser sin styrke.

  • Solhat: Husk solhat og dæk huden til med løstsiddende tøj, når solen er på sit højeste.
  • Solcreme: Brug altid en god solcreme og brug rigeligt. Beskyt din hud hver dag. For det første glimt af forår til den sidste efterårsmorgen – og alle de dage ind i mellem, hvor solen titter frem.

Valg af faktor:
Den officielle anbefaling fra sundhedsstyrelsen heder at SPF 15 er nok i Danmark, men at det i høj grad kan variere alt efter hudtype. Ved en meget lys hud anbefales der altid en SPF 30 eller 50. Derudover anbefales det at man anvender minimum SPF 30 hvis man opholder sig et sted hvor solen er skarpere end i Danmark.

Anvendelse:
Anbefalingen lyder 'en krop, en håndfuld'. Det er svarende til 40ml til hele kroppen, for en voksen, for at få den beskyttelse som SPF-tallet indikerer. Til ansigtet siger man 1 teske, hvilket er svarende til 6 ml. Det lyder måske af meget, og det er nok også de færreste som rent faktisk bruger nok. Men det er altså enormt vigtigt for at få den bedst mulige beskyttelse af huden, og for at undgå solskader. Det kan være en fordel at smøre sig ind af to omgange, for at være sikker på at man får anvendt den korrekte mængde.

Husk altid at gensmøre i løbet af dagen, især hvis man sveder meget eller er ude at bade. For selvom solprodukterne er vandafvisende, mindskes beskyttelsen eller en tur i vandet.​​​​​​​

Sortiment

Ansigts solpleje
Det der gør ansigts solcremerne helt særlige er at de kan erstatte din almindelige dagcreme. Solcremerne til ansigtet er nemlig lavet så de er nærende og plejende for huden, samtidig med at de beskytter med solfaktor. Sun Face Cream produkterne har aktive, naturlige ingredienser i som beroligende kamille, cellefornyende æbleekstrakt, fugtgivende agurkeekstrakt og havtornolie som er fyldt med antioxidanter. Ansigts solcremerne findes i faktor 15, 30 og 50.

Krops solpleje
Ligesom ved ansigts solplejen, er der også ved kropsprodukterne fokus på en lækker konsistens, foruden den effektive beskyttelse. Kropsprodukterne er rige på aktive, naturlige ingredienser som havtorn, som er rigt på C-vitamin, beroligende kamille og fugtgivende agurkeekstrakt. Krops solcremerne findes i faktor 15 og 30, og som en olie i faktor 30.

Aftersun
Aftersun produkterne virker kølende, beroligende og reparerende på huden. De sørger for at give huden ekstra næring og pleje efter en lang dag i solen. Du kan få Rudolph Cares aftersun som en let sorbet creme, en spray eller en shimmer sorbet creme. Shimmer udgaven har naturlige mica mineraler i som giver den smukkeste shine effekt på huden.

Kids
I alle solprodukterne til børn, er de aktive ingredienser og den naturlige duft fjernet. Solprodukterne er dog stadig beroligende og fugtgivende, ved hjælp af blandt andet agurkeekstrakt. Børne solprodukterne er derfor også oplagte til gravide, hvis man gerne vil undgå parfume. Solprodukterne i børne serien fås i en solfaktor 30 og 50.


Hvis du ønsker, at læse mere om produkterne fra Rudolph Care eller se hele sortimentet, kan du finde det herpå Matas.dk og i alle vores butikker landet over.

Malene
Materialist