• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice

Velkommen til beologys verden

Vores første premium hårpleje-serie fra Schwarzkopf der kan tilpasses efter dit behov, og dermed skabe en oplevelse der er ligeså positiv, som den er effektiv. Du kan sammensætte din helt personlige hårplejerutine.


Beology giver dig kvalitetsprodukter, smuk indpakning og Schwarzkopfs førende hårplejeekspertise og viden.


Inspireret af havets kræfter er beology beriget med dybhavsekstrakter fra den californiske golf og bæredygtigt fremstillede antioxidantrige alger fra Østersøen.


Beology består af en bred vifte af produkter, der kan kombineres på tværs af de 3 nærende serier: Moisture, Smoothing og Repair. Vores unikke formler er designet til at fungere på tværs af de tre serier – så du kan sammensætte de produkter, der passer til netop dit hår.Til fint og tørt hår - MOISTURE

Moisture serien indeholder dybhavsekstrakter og alger, som er kendt for et højt indhold af antioxidanter. Flertrinssystemet genopbygger og giver intens fugt til håret håret, hvilket resulterer i varig glans og blødhed. Velegnet til tørt hår. Den fugtgivende serie er perfekt alene eller i kombination med Smoothing og/eller Repair.

Schwarzkopf Beology Moisture Shampoo 400 ml
49,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 5 Point
Schwarzkopf Beology Moisture Mask 200 ml
49,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 5 Point

Til beskadiget eller farvet hår - REPAIR

Repair serien, udviklet med dybhavsekstrakter og brune alger, styrker hårets fibre og reparerer håret. Denne serie genopretter øjeblikkeligt blødhed og plejer beskadiget, farvet eller groft hår, samtidig med at håret efterlades glansfuldt. Serien er perfekt alene eller i kombination med vores Smoothing eller Moisture produkter.

Schwarzkopf Beology Repair Shampoo 400 ml
49,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 5 Point
Schwarzkopf Beology Repair Mask 200 ml
49,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 5 Point

Til kruset hår - SMOOTHING

Smoothing flertrinsserien tæmmer kruset hår samtidig med, at den gør håret blødt og medgørligt. Smoothing Serum er også et perfekt produkt ”på farten” til bekæmpelse af krus ved høj luftfugtighed. Brug serien alene for at få glat og krus-frit hår - eller kombinér med vores Repair eller Smoothing serie alt afhængig af dit behov.

Mix & match så du opnår det bedste resultat for dit hår

Lær mere om beology ved at følge @clubmatas og #beologynordics

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice