Vi guider

4 af de mest populære dufte fra Hugo Boss

Jeg er ret overbevist om, at du på det ene eller anden tidspunkt i livet er stødt på det top populære brand, Hugo Boss, som har været – og stadig er - flere mænds såvel som kvinders go-to brand, når det kommer til tøj, sko, tasker, smykker og naturligvis dufte. I indslaget her skal det handle om 4 af de absolut mest populære dufte fra selv samme brand. Måske kan du finde dit nye Hugo Boss match iblandt?

Det var i 1924, at det eksklusive brand blev grundlagt i den tyske by Metzingen. I dag – knap 100 år senere – er det populære brand stadig kendt for sine skønne egenskaber verden over. Personligt er jeg mest bekendt med diverse parfumer fra Hugo Boss – de ér nemlig enormt skønne og favner bredt i forhold til, hvilke noter man foretrækker. Er du klar på at finde dit parfumematch fra det luksuriøse brand? Så læs med nedenfor, hvor jeg afslører 4 af de mest populære.

1. Boss The Scent For Her Eau de Parfum

Lad os starte med én af de absolut mest solgte dufte fra Hugo Boss til kvinder – The Scent For Her. Måske er du allerede stødt på ’The Scent’ til mænd. Den er nemlig også én af de mest populære dufte blandt mændene pt.


Overordnet er ’The Scent For Her’ en blomstrede- og frugtagtig parfume med en sofistikeret sødme. De noter, der spiller en central rolle i bestseller duften, er honningglaseret fersken, fresia blomster, osmanthus blomst samt ristet kakao, der forfører sanserne.

The Scent For Her kan fås i 30 ml., 50 ml. og 100 ml.


Hugo BossThe Scent Eau de Parfum for Women
549,95 kr.
(244)
SPAR 159,-
Hugo BossThe Scent Eau de Parfum for Women
635,95 kr.794,95 kr.
(244)
SPAR 213,-
Hugo BossThe Scent Eau de Parfum for Women
856 kr.1.069 kr.
(244)

2. Boss Femme Eau de Parfum

Boss Femme er en fascinerende og moderne kvinde på flakon. Nu sidder du måske tilbage med det uforløste spørgsmål: hvad er en moderne kvinde? Det tror jeg ikke, at der er et rigtigt eller forkert svar på. Vi er vel alle lidt moderne på hver vores måde 😉  


Anyway: den lyserøde duft lady er både varm, en smule blid og så giver den et ekstra selvtillidsboost. Noterne, der gemmer sig i flakonen, er frugtagtige topnoter af mandarin og solbær, der i samarbejde med noterne af den hvide blomstertrio - stephanotis, rose og orientalsk lilje – efterlader en varm og strålende duft på huden.


Boss Femme kan fås i 30 ml. og 50 ml.

SPAR 129,-
Hugo BossFemme Eau de Parfum for Women
515,95 kr.644,95 kr.
(173)
Hugo BossFemme Eau de Parfum for Women
514,95 kr.
(173)

3. Boss Ma Vie Eau de Parfum

Boss Ma Vie er inspireret af kvinders selvstændige ånd og de enkelte øjeblikke i livet, hvor hun stopper op, og værdsætter livet. Det er i disse øjeblikke, hvor hun stråler af femininitet og selvtillid på en yderst charmerende måde. Med det sagt er Boss Ma Vie inddelt i tre kategorier: modernitet, femininitet og tillid.


Modernitet fremhæves i topnoten af den grønne friskhed fra kaktusblomst, mens femininitet kommer til sin ret i hjertenoten af pink fresia, jasmin og sarte rosenknopper. Basen er af varme træsorter og cedertræ, der afspejler selvtillid. De træagtige noter gør duften en smule spicy i forhold til ’Boss Femme’ og ’The Scent For Her’, så hvis du foretrækker, at dine parfumer er en anelse krydret, så tror jeg, at Boss Ma Vie er den helt rette Boss duft til dig!
​​​​​​​

Boss Ma Vie kan fås i 30 ml. og 50 ml.

SPAR 146,-
Hugo BossMa Vie Eau de Parfum for Women
583,95 kr.729,95 kr.
(212)
Hugo BossMa Vie Eau de Parfum for Women
529,95 kr.
(212)

4. The Scent Eau de Toilette 

Jeg har valgt at runde artiklen af med den mest solgte duft fra Hugo Boss til de kære mænd – nemlig The Scent. Faktisk er The Scent duften, der har reddet mig flere år i træk, når jeg skulle finde årets julegave til nogle af mændene i min familie. Den ér nemlig en sikker vinder, hvis man mangler den perfekte duft til manden – hvad end om det er din far, bror, morfar eller kæreste.


The Scent er en forførende duft, der har en krydret friskhed af ingefær i topnoten, som giver en stimulerende energi. I hjertenoten gemmer en eksotisk sødme af maninka frugt, mens basenoten af læder efterlader en forførende og varm aura på huden.


The Scent kan fås i 50 ml., 100 ml. og 200 ml. ​​​​​​​

SPAR 142,-
Hugo BossThe Scent Eau de Toilette for Men
567,95 kr.709,95 kr.
(102)
SPAR 188,-
Hugo BossThe Scent Eau de Toilette for Men
751,95 kr.939,95 kr.
(102)
SPAR 261,-
Hugo BossThe Scent Eau de Toilette for Men
1.048 kr.1.309 kr.
(102)

Relaterede produkter

SPAR 129,-
Hugo BossBottled Eau de Toilette for Men
515,95 kr.644,95 kr.
(69)
SPAR 166,-
50 ml
Hugo BossAlive Eau de Parfum for Women
663,95 kr.829,95 kr.
(58)
SPAR 135,-
Hugo BossBottled Infinite Eau de Parfum for Men
539,95 kr.674,95 kr.
(24)
SPAR 139,-
Hugo BossThe Scent for Her Pure Accord Eau de Toilet
555,95 kr.694,95 kr.
(47)

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Maria Bech-Jensen

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Maria Bech-Jensen

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek