• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment med målrettede produkter til stort set ethvert behov

Det er ikke fordi, der er sparet på de gode ingredienser: Vitaminer, planteekstrakter og fugtgivere er nogle af de aktiver i Matas Men, der målrettet plejer hud, hår og skæg hos danske mænd. Vores ambition om at levere super kvalitet til gode priser har bl.a. kastet flere nomineringer til Danish Beauty Award af sig - branchens svar på en Oscar.​​​​​​​

Sådan finder du hudpleje, der passer til dig​​​​​​​

Kender du endnu ikke Matas Men, så er det nemt at komme i gang ved at tjekke farvekoderne ud: Der er intet mindre end 40 produkter fordelt på fire forskellige serier i Matas Men sortimentet. For at gøre det brede udvalg overskueligt, har vi givet dem hver deres farve:

​​​​​​​

 • Den mørkeblå serie: Ansigts- og kropspleje til normal hud
 • Den lyseblå serie: Uparfumeret ansigts- og kropspleje til sensitiv hud
 • Den grå serie: Uparfumeret ansigtspleje til uren hud
 • Og den brune serie: Skægpleje og barbering

3 forskellige hudtyper

Er du i tvivl om, hvilken hudtype du har, så kan du få vejledning i din lokale Matas. Men ellers skal du se og mærke din hud – den fortæller dig, hvad den har brug for:

​​​​​​​

Tør og/eller sart hud:

Huden føles ofte stram og har måske tendens til kløe eller rødmen. Brug en ansigtscreme med ekstra fugt og gerne til sart eller tør hud.


Normal hud:

Din hud er kun sjældent tør (fx om vinteren) med få eller ingen urenheder. Brug en dagcreme til normal hud og supplér gerne med face scrub et par gange om ugen.


Fedtet og/eller uren hud:

Huden bliver blank og skinnende i løbet af dagen, og der kan være både hudorme og bumser. Den daglige rens er særdeles vigtig, og det samme er målrettet pleje med produkter, der virker matterende og mindsker urenheder.


Længere nede i artiklen kan du læse mere om de 3 hudtyper, samt se hvilke produkter, som passer til dem hver.

Top 5 ansigtspleje

De mest populære produkter i vores serier til mænd er bl.a. ansigtscremer og deo stick – både med og uden parfume. Blandt de mest solgte produkter til ansigtspleje, er det en af vores uparfumerede varianter, der løber afsted med førstepladsen. Se top 5 ansigtspleje af Matas Striber til mænd her:

1

Matas Men Face Cream til sensitiv hud uden parfume

Matas Men Face Cream er Svanemærket og specielt udviklet til sensitiv hud. Cremen er et effektivt fugtighedsboost, der trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og glat.
​​​​​​​

Den indeholder fugtgivende aloe vera og provitamin B5, som plejer huden. Hydrolyzed algin lægger en hinde på huden, som beskytter mod udefrakommende forurening og beskytter cellerne i huden.


Materialisten guider: Hurtig hudpleje til mænd

Nyhed

Materialisten guider: Hurtig hudpleje til mænd

Tør, fedtet, normal eller kombineret. Lige meget hvilken hudtype du har, er det vigtigt som mand at få etableret gode hudplejerutiner - især når vejret bliver koldere. Materialist Johnny Jensen guider dig til de bedste hudplejerutiner med Matas Mens produkter, der nemt kan presses ind i en travl hverdag.

Læs også
2

Matas Men Face Cream til normal hud

Matas Men Face Cream til normal hud er et velduftende og effektivt fugtighedsboost, der trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og glat. Indeholder beskyttende E-vitamin samt plejende algeekstrakt og mandelolie.


Cremen er også tilsat glycerin og kreatin, der fugter og styrker huden.


3

Matas Men 24H Moisturizing Face Cream til sensitiv hud uden parfume

Matas Men 24H Moisturizing Face Cream er specielt udviklet til tør og sensitiv hud. Cremen er en uundværlig fugtgiver, der trænger hurtigt ind og efterlader huden gennemfugtet, blød og smidig.

For at sikre ekstra fugt til den tørre hud indeholder ansigtscremen et naturligt fugt-kompleks med hyaluronsyre og aloe vera, der sikrer, at huden føles fugtet i 24 timer.
​​​​​​​

Cremen er også tilsat provitamin B5, som plejer og beskytter huden samt UVA-filter for at beskytte din hud mod ydre påvirkninger fra vind og vejr. Matas Men 24h Moisturizing Face Cream kan dog ikke erstatte solcreme.


Herre-nem hudpleje

Vi guider

Herre-nem hudpleje

Kender du den nemmeste hudplejerutine til mænd? Om dit svar er ja eller nej, så tror jeg, at min hudplejeguide til mænd i indslaget her kan give dig inspiration til, hvordan du kan optimere din hudplejerutine med få produkter. Fællesnævner for de udvalgte produkter i mit lille skriv er, at de er lette at bruge og gør en stor forskel i hverdagen.

Læs også
4

Matas Men Face Gel uden parfume til uren hud

Matas Men Face Gel uden parfume er en let, oliefri gel uden parfume og uden ingredienser, der tilstopper porerne. Geleen er specielt udviklet til uren og fedtet hud. Indeholder B3-vitamin, der reducerer urenheder samt pore reductyl, der mindsker porerne, og fugtgivendesodium hyaluronate, der mindsker fedtet hud. Allantoin og betaine er beroligende, mens provitamin B5 giver fugt.

​​​​​​​

Huden fremstår ren og velplejet samt mindre skinnende. Cremen er samtidig et effektivt fugtighedsboost, der trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og glat.


5

Matas Men Aftershave Balm til sensitiv hud uden parfume

Matas Men Aftershave Balm uden parfume er specielt udviklet til sart hud.

Den cremede lotion køler og plejer din hud efter barbering. Den indeholder fugtgivende aloe vera og provitamin B5, som plejer og beskytter huden.

Sådan plejer du de 3 forskellige skæg stilarter

Vi guider

Sådan plejer du de 3 forskellige skæg stilarter

Skæg er ikke bare skæg. Er du til fuldskæg, hipsterskæg, overskæg eller bare korte stubbe? Skægmoden ser ikke ud til at slippe sit tag lige foreløbig, og stilarterne er mange.

Læs også

Matas Men til sensitiv hud

Hvis du har sensitiv hud eller blot ønsker skånsom pleje med gode mærkninger, så er der godt nyt.


Matas Men har i sin sensitiv-serie en masse produkter i sortimentet uden parfume, der bærer Svanemærket og Den Blå Krans. Det er din garanti for, at de er allergivenlige og har stor omtanke for din sundhed og miljøet.


Hvis du døjer med sensitiv hud, så er det vigtigt at finde de rigtige produkter, som ikke irriterer din hud. Dette kan bl.a. være ved at undgå parfume, gå efter Svanemærket og Den Blå Krans, samt tilføre huden massere af daglig fugt og pleje.


Matas Men til normal hud

Er din hud hverken tør eller fedtet, vil den kategoriseres som en normal hudtype. Selvom hudtypen er normal, har huden stadig brug for daglig rens, fugt og pleje.


Hos Matas Men finder du alle produkterne, som du har behov for, til en daglig hudplejerutine til krop og ansigt, samt hårpleje.

Produkterne er spækket med ingredienser som E-vitamin, glycerin og kreatin, som alle styrker, beskytter og fugter huden. Du kan derfor med fordel kigge forbi Matas Men produkterne, når du mangler en hudplejerutine, som kan det hele. ​​​​​​​


Matas Men til uren hud

Oplever du problemer med urenheder eller en lidt for fedtet pande? Så kan du kigge forbi Matas Men produkterne til uren hud.


Matas Men til uren hud er udviklet til at pleje og tilføre en masse fugt, uden at tilføre fedt gennem olierede ingredienser. Derfor kan du med fordel skabe en nem og hurtig hudplejerutine i 3 simple trin, for at afhjælpe din kombinerede hud.

Start med en scrub, fortsæt med en face wash og afslut med en ansigtcreme. Ansigtscremen i Matas Men til uren hud, er udviklet som en Face Gel, som derfor føles let på huden.

En hudplejerutine er især vigtig, hvis man har uren hud, da uren hud typisk opstår af bakterier i porerne. Det er derfor vigtigt at få renset ud, samt tilført fugt efter rens. ​​​​​​​


Skægpleje til alle slags skæg

I 2016 lancerede vi de første Matas Men produkter inden for skægpleje. Produkterne blev en succes fra starten.


Det skyldes primært, at Matas Men er gode dagligdagsprodukter, som i særdeleshed lever op til god kvalitet til prisen.


Blandt Matas Men finder du produkter til både før, under og efter barbering, samt til pleje af skægget.

Produkterne er udviklet til at være skånsomme mod huden under barbering, samt give fugt og pleje efter barbering, når huden kan være sårbar.

Derudover kan du finde produkter, som både plejer skæghår og huden under skægget, som er perfekt til den daglige hudplejerutine. ​​​​​​​


Hårstyling til mænd

I Matas Striberne kan du finde Soft Mud Wax.


Det er effektiv og skånsom hårstyling, der giver mulighed for at style håret på vidt forskellige måder.

Ønsker du en hårdere voks eller mere gelé agtig konsistens, så kan du med fordel tjekke vores styling serie ud fra Matas Striberne. Her finder du både Soft Mud Wax, Hard Mud Wax og Fiber Paste. ​​​​​​​

Vidste du, at Matas Men Produkter er blevet nomineret til Danish Beauty Award flere gange?

Vores ambition om at levere super kvalitet til gode priser har bl.a. kastet flere nomineringer til Danish Beauty Award af sig - branchens svar på en Oscar.


I alt har vi gennem tiden haft 3 Matas Men Skægplejeprodukter som er blevet nomineret til Danish Beauty Award:


 • Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo - 2017
 • Matas Men Beard Brush – 2018
 • Matas Men Beard Balm - 2018


Derudover blev 2 af Matas Men produkterne nomineret til Danish Beauty Award i 2019:

​​​​​​​

 • Matas Men Soft Mud Wax
 • Matas Men Anti-age 3-in-1 Eye Gel Roll-on


I 2016 blev Matas Men Anti Age Face Gel til sensitiv hud - uden parfume nomineret til Danish Beauty Award.

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs også

En stolt tradition

Matas udviklede og lancerede de første Striber i 60’erne. Siden dengang er der kommet mange flere til og de første produkter, der var udviklet særligt til mænds hud, kom på hylderne i slutningen af 80’erne.


Omtanke for mennesker og miljø er en del af vores DNA, og derfor er indholdet første prioritet i de produkter, vi tilbyder under Matas navnet. Det betyder, at du som forbruger kan være helt tryg ved at bruge vores produkter, fordi vi konsekvent udelukker en lang række stoffer som fx parabener, phthalater, triclosan, MI og mikroplast og de 26 parfumestoffer, der er kendt for at være særligt allergifremkaldende. Vi synes også, at der skal være mulighed for at fravælge parfume, og derfor tilbyder vi et bredt sortiment uparfumerede produkter – også til mænd.

​​​​​​​

Vi sætter en ære i at udvikle produkter med dokumenterede aktive ingredienser, der virker, til en pris hvor alle kan være med. Og vi tager altid udgangspunkt i mænds hud og behov: Mandehud er fx tykkere og grovere end kvinders hud. Og vi ved, at mænd hader cremer, der fedter og klistrer. Den lille forskel kan være ganske væsentlig, når vi taler hudpleje.

*Kilde: Nielsen ScanTrack, Dagligvarehandelen/Matas Inkl. Hard Discount, Face Care, Face Cleansing & Hand/Bodylotion, Værdisalg, Seneste rullende år, W04 2021 (Copyright © Nielsen).

Relaterede artikler

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Af Amalie Schiller

Skæg kommer i mange forskellige former og looks. Nogle mænd foretrækker det glatte look, andre sværger til stubbelooket mens nogle arbejder på at gro et fuldskæg. Hvad end om du er til den ene eller anden type skæg, er det altid en god idé at benytte det rette barbergrej til netop dit skæg og det look, du selv foretrækker og ønsker at skabe. I indslaget her guider jeg til 4 forskellige typer barbergrej, så du kan blive klogere på, hvad der er bedst for dig og dit skæg.

Læs Mere
Herre-nem hudpleje

Vi guider

Herre-nem hudpleje

Af Amalie Schiller

Kender du den nemmeste hudplejerutine til mænd? Om dit svar er ja eller nej, så tror jeg, at min hudplejeguide til mænd i indslaget her kan give dig inspiration til, hvordan du kan optimere din hudplejerutine med få produkter. Fællesnævner for de udvalgte produkter i mit lille skriv er, at de er lette at bruge og gør en stor forskel i hverdagen.

Læs Mere
10 tips til den bedste barbering

Vi guider

10 tips til den bedste barbering

Af Matas

Barberkost og kniv, skraber og gele – en god barbering har mange faconer. Uanset om du er til retro-metoden eller mere moderne værktøjer, guider vi dig til den bedste barbering.

Læs Mere