• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Personlig kundeservice
Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Faktisk er hvert 3. herrehudplejeprodukt solgt i Matas eller dagligvarehandlen et Matas Men produkt. Mere end 668.000 styk blev der langet over disken i 2017. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment, så der er målrettede produkter til stort set ethvert behov – og det til priser, der starter ved 39,95.

Det er ikke fordi, der er sparet på de gode ingredienser: Vitaminer, planteekstrakter og fugtgivere er nogle af de aktiver i Matas Men, der målrettet plejer hud, hår og skæg hos danske mænd. Vores ambition om at levere super kvalitet til gode priser har bl.a. kastet flere nomineringer til Danish Beauty Award af sig - branchens svar på en Oscar.​​​​​​​

Sådan finder du hudpleje, der passer til dig

Kender du endnu ikke Matas Men, så er det nemt at komme i gang ved at tjekke farvekoderne ud: Der er intet mindre end 40 produkter fordelt på fire forskellige serier i Matas Men sortimentet. For at gøre det brede udvalg overskueligt, har vi givet dem hver deres farve:

 • Den mørkeblå serie: Ansigts- og kropspleje til normal hud
 • Den lyseblå serie: Uparfumeret ansigts- og kropspleje til sensitiv hud
 • Den grå serie: Uparfumeret ansigtspleje til uren hud
 • Og den brune serie: Skægpleje og barbering

Er du i tvivl om, hvilken hudtype du har, så kan du få vejledning i din lokale Matas. Men ellers skal du se og mærke din hud – den fortæller dig, hvad den har brug for:

​​​​​​​

Tør og/eller sart hud: Huden føles ofte stram og har måske tendens til kløe eller rødmen. Brug en ansigtscreme med ekstra fugt og gerne til sart hud.

Normal hud: Din hud er kun sjældent tør (fx om vinteren) med få eller ingen urenheder. Brug en dagcreme til normal hud og supplér gerne med face scrub et par gange om ugen.

Fedtet og/eller uren hud: Huden bliver blank og skinnende i løbet af dagen, og der kan være både hudorme og bumser. Den daglige rens er særdeles vigtig, og det samme er målrettet pleje med produkter, der virker matterende og mindsker urenheder.

Stjerner med striber på

De mest populære produkter i vores serier til mænd er bl.a. ansigtscremer og deo stick – både med og uden parfume. Blandt de mest solgte produkter til ansigtspleje, er det en af vores uparfumerede varianter, der løber afsted med førstepladsen.Top 5 ansigtspleje:

1

Matas Men Face Cream til sensitiv hud uden parfume

Matas Men Face Cream er specielt udviklet til sart hud. Cremen er et effektivt fugtighedsboost, der trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og glat.


Indeholder fugtgivende aloe vera og provitamin B5, som plejer og beskytter huden. For at beskytte din hud mod ydre påvirkninger er cremen også tilsat UVA-filter.


Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Face Cream Sensitiv 50 ml
67,95
Førpris 84,95
DU OPTJENER 7 Point
2

Matas Men Face Cream til normal hud

Matas Men Face Cream til normal hud er et velduftende og effektivt fugtighedsboost, der trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og glat. Indeholder beskyttende E-vitamin samt plejende algeekstrakt og mandelolie.


Cremen er også tilsat glycerin og kreatin, der fugter og styrker huden.


Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Face Cream 50 ml
67,95
Førpris 84,95
DU OPTJENER 7 Point
3

Matas Men 24H Moisturizing Face Cream til sensitiv hud uden parfume

Matas Men 24h Moisturizing Face Cream er specielt udviklet til tør og sart hud. Cremen er en uundværlig fugtgiver, der trænger hurtigt ind og efterlader huden gennemfugtet, blød og smidig.


For at sikre ekstra fugt til den tørre hud indeholder ansigtscremen et naturligt fugtkompleks, hyaluronsyre og aloe vera, der sikrer, at huden føles fugtet i 24 timer.
​​​​​​​


Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men 24H Moisturizing Face Cream Sensitiv 50 ml
75,95
Førpris 94,95
DU OPTJENER 8 Point
Hvilken skægtype er du?

Vi guider

Hvilken skægtype er du?

Skæg er ikke bare skæg. Er du til fuldskæg, hipsterskæg, overskæg eller bare korte stubbe? Skægmoden ser ikke ud til at slippe sit tag lige foreløbig, og stilarterne er mange.

Læs også
4

Matas Men Face Cream til uren hud uden parfume

Matas Men Face Cream er specielt udviklet til uren hud og er uden ingredienser, der kan tilstoppe porerne. Indeholder et vitamin- og mineralkompleks samt salicylsyre, der modvirker bumser, hudorme og urenheder samt tilstopning af porer.


Huden fremstår ren og velplejet samt mindre skinnende. Cremen er samtidig et effektivt fugtighedsboost, der trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og glat.


Matas Striber Face Cream 50 ml
22,48
Førpris 74,95
DU OPTJENER 3 Point
5

Matas Men Aftershave Balm til sensitiv hud uden parfume

Matas Men Aftershave Balm er specielt udviklet til sart hud. Den cremede lotion køler og plejer din hud efter barbering. Indeholder fugtgivende aloe vera og provitamin B5, som plejer og beskytter huden.


Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Aftershave Balm Sensitiv 150 ml
63,95
Førpris 79,95
DU OPTJENER 7 Point

Skægpleje er in

I 2016 lancerede vi de første Matas Men produkter inden for skægpleje. Produkterne blev en succes fra starten. Det skyldes primært, at Matas Men er et godt dagligdagsprodukt, som i særdeleshed lever op til god kvalitet til prisen.


Tre Matas Men Skægplejeprodukter er i øvrigt blevet nomineret til Danish Beauty Award de to seneste år:

 • Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo - 2017
 • Matas Men Beard Brush – 2018
 • Matas Men Beard Balm - 2018

Herudover fik vi i 2016 nomineret Matas Men Anti Age Face Gel til sensitiv hud, uden parfume.


En stolt tradition

Matas udviklede og lancerede de første Striber i 60’erne. Siden dengang er der kommet mange flere til og de første produkter, der var udviklet særligt til mænds hud, kom på hylderne i slutningen af 80’erne.


Omtanke for mennesker og miljø er en del af vores DNA, og derfor er indholdet første prioritet i de produkter, vi tilbyder under Matas navnet. Det betyder, at du som forbruger kan være helt tryg ved at bruge vores produkter, fordi vi konsekvent udelukker en lang række stoffer som fx parabener, phthalater, triclosan, MI og mikroplast og de 26 parfumestoffer, der er kendt for at være særligt allergifremkaldende. Vi synes også, at der skal være mulighed for at fravælge parfume, og derfor tilbyder vi et bredt sortiment uparfumerede produkter – også til mænd.

​​​​​​​

Vi sætter en ære i at udvikle produkter med dokumenterede aktive ingredienser, der virker, til en pris hvor alle kan være med. Og vi tager altid udgangspunkt i mænds hud og behov: Mandehud er fx tykkere og grovere end kvinders hud. Og vi ved, at mænd hader cremer, der fedter og klistrer. Den lille forskel kan være ganske væsentlig, når vi taler hudpleje.

Relaterede produkter

Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Deo Stick 75 ml
43,95
Førpris 54,95
DU OPTJENER 5 Point
Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Hair & Body Shampoo 500 ml
71,95
Førpris 89,95
DU OPTJENER 8 Point

Relaterede artikler

Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Af Alberte Sejling

Dit skæg skal tæmmes løbende, hvad enten du går efter det helt glatte look eller gror et fuldskæg.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Matas

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs Mere
Ny hudplejeserie til mænd

Bag om brandet

Ny hudplejeserie til mænd

Af Matas

Nu behøver du ikke længere at dele dine hudplejeprodukter med ham. Beauté Pacifique har skræddersyet en ny serie til mænd.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Personlig kundeservice