• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Matas Glycerin Håndcreme er ’Bedst i test’

Matas Glycerin Håndcreme er netop blevet kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk. I kunder er også vilde med den – ja faktisk er Matas Glycerin Håndcreme 200 ml Danmarks bedst sælgende håndcreme*. Læs med, når vi dykker ned i håndcremens gode egenskaber og den aktive ingrediens - glycerin.

En god håndcreme skal tilføre masser af fugt, holde på fugten og efterlade huden blød uden at fedte. Det gør vores Glycerin Håndcreme fra Matas Striberne ifølge Forbrugerrådet Tænk. I en test ud af 18 håndcremer er Matas Glycerin Håndcreme kåret som ’Bedst i test’.

Derfor er Matas Glycerin Håndcreme bedst

I en test ud af 18 håndcremer er Matas Glycerin Håndcreme kåret som ’Bedst i test’. Om håndcremen skriver Tænk bl.a., at den udover at tilføre fugt og beskytte huden mod fordampning; ”er let at smøre ud og absorberes godt ind i huden. Det er samtidig en af de cremer, der efterlader hænderne mindst fedtede, men til gengæld bløde”.


Med en pris på 20 kroner per 100 milliliter hører den også til blandt de billigste i testen. Derudover har Tænk også lagt vægt på, at Matas Glycerin Håndcreme er uparfumeret, bærer miljømærket Svanen og er fri for en række uønskede indholdsstoffer. 

Vidste du at...
Glycerin har den gode egenskab at tilføre fugt til huden og beskytte huden mod fordampning?

Goder ved glycerin

Matas Glycerin Håndcreme består primært af hovedingrediensen glycerin, eller glycerol, som det også kaldes.


Glycerin er en sukkeralkohol, som er udvundet af vegetabilske fedtstoffer. Det er et fugtbevarende stof, der ofte anvendes i kosmetikprodukter. Når det fortyndes i vand, som er tilfældet i hudpleje- og hårprodukter, vil det ligeledes have en blødgørende effekt.


I Matas Glycerin Håndcreme bidrager glycerin til at give fugt, beskytte huden og binde vandet til hudens overflade, så det ikke fordamper. Håndcremen er derfor specielt effektiv til ru og tørre hænder, som mange døjer med i løbet af efteråret og vinteren. Her er den med til at bevare hudens naturlige fugtbalance og blødgøre huden uden at fedte.

Danmarks mest populære håndcreme

Danmarks mest populære håndcremeDet er ikke kun Tænk, der er vilde med Matas Glycerin Håndcreme 200 ml. Jer danskere køber den også i stor stil. Matas Glycerin Håndcreme 200 ml den bedst sælgende håndcreme herhjemme pt*.


Den kommer yderligere i en 100 ml tube og i en lille rejsestørrelse på 40 ml, der er lige til at have med i tasken på farten.


​​​​​​​

* Kilde: Nielsen ScanTrack, Dagligvarehandelen/Matas inkl. Hard Discount, Håndcreme, Værdisalg, Rullende år, W36 2019 (Copyright © Nielsen).

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Vi guider

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Af Trine Brøndsted

Tør næse, røde plamager i ansigtet og manglende glød er noget, de fleste kan nikke genkendende til i den kolde vintertid. Fortvivl ej, vi har fundet de produkter, du ikke kan undvære i de kolde måneder – i tre prisklasser.

Læs Mere
Matas lancerer ny, skånsom kropspleje uden parfume

Nyhed

Matas lancerer ny, skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Derfor lancerer Matas Striberne nu en helt ny kropsplejeserie, der omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage