• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage
Nyhed

Styling med hold og holdning til mænd

Savner du også styling til mænd, hvor der både er tænkt over indhold og effekt? Så kan du glæde dig over, at vi i Matas Men nu lancerer fire stylingnyheder.

Gennem længere tid har vi fået flere forespørgsler på styling til mænd i vores Matas Men-serie. De input vi har arbejdet med er, at emballagen gerne må have et maskulint look, og de skal være effektive, men samtidigt skal indholdet gerne være skånsomt. 

Effektiv styling

En vigtig del af alle Matas Men-produkter er, at de indeholder aktive ingredienser, som har særlig gavnlig effekt. Der er heller ikke sparet på disse ingredienser i den nye serie. Under lågene findes der både vitaminer, olier og fugtgivere, der målrettet plejer håret. Og derudover giver nyhederne naturligvis også det ønskede look.Der er omtanke for netop dit hårs behov i de nye Matas Men-produkter – men også for miljøet og din sundhed.


Skånsom styling

Indholdet har altid første prioritet i de produkter, der tilbydes under Matas-navnet. Det betyder, at vi konsekvent udelukker en lang række ingredienser som parabener, mikroplast og de 26 parfumestoffer, der er kendt for at være særligt allergifremkaldende. Og tre af nyhederne er baseret på en vandbaseret formel, så de er nemme at vaske ud. Der er således omtanke for netop dit hårs behov i de nye Matas Men-produkter – men også for miljøet og din sundhed.

Matas Men Fixing Pomade

En klar pomade, der giver medium til stærkt hold til din frisure og ekstra glans til håret. Pomaden giver medium til høj glans og er perfekt til et slick look, der holder hele dagen. Velegnet til alle længder og hårtyper, og den vandbaserede formel gør, at den er let at vaske ud af håret. Nyheden er vegansk.

Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Fixing Pomade 75 ml
47,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 5 Point

Matas Men Hard Clay Wax

En hård voks med kaolin ler, der giver stærkt hold til din frisure, kraftig struktur og en smuk mat finish. Indeholder cera microcristallina, der er en fiberstruktur, som gør, at du kan sætte frisuren, præcis som du ønsker. Voksen er velegnet til alle længder og hårtyper, og den vandbaserede formel gør, at den er let at vaske ud af håret. Indeholder også lanolin og glycerin, som både blødgør og fugter håret. ​​​​​​​

Matas Men Soft Mud Wax

En blød voks, der giver stærkt, fleksibelt hold med et let mat look til din frisure. Voksens fleksible hold gør at det let at forme og re-style din frisure hele dagen. Velegnet til alle længder og hårtyper, og den vandbaserede formel gør, at den er let at vaske ud af håret. For at blødgøre og give fugt til håret er nyheden tilført macadamiaolie og glycerin. ​​​​​​​

Abonnér & spar 20%
Matas Striber Men Soft Mud Wax 75 ml
47,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 5 Point

Matas Men Fixing Hair Spray

Giver et stærkt hold, fylde og naturlig finish til din frisure. Lakken fuldender din frisure og sikrer dig hold og en tidløs, ultra cool og problemfri stil - selv i fugtigt vejr.


Den tynger ikke håret og er let at børste ud. Velegnet til alle længder og hårtyper og er let at vaske ud af håret.


Produktet er vegansk og indeholder desuden panthenol (pro-vitamin B5) og niacinamide (vitamin B3), som plejer dit hår.

Matas Striber Men Fixing Hair Spray 200 ml
31,95
Førpris 39,95
DU OPTJENER 4 Point

Relaterede produkter

House 99 Going Strong - Styling Gel 100 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point
FAST LAV PRIS
Id Hair Extreme Titanium 100 ml
57,95
DU OPTJENER 6 Point
Matas Striber Soft Mud Wax 75 ml
47,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 5 Point

Relaterede artikler

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Matas

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs Mere
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Af Alberte Sejling

Dit skæg skal tæmmes løbende, hvad enten du går efter det helt glatte look eller gror et fuldskæg.

Læs Mere
Ny hudplejeserie til mænd

Bag om brandet

Ny hudplejeserie til mænd

Af Matas

Nu behøver du ikke længere at dele dine hudplejeprodukter med ham. Beauté Pacifique har skræddersyet en ny serie til mænd.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage