• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Nyhed: komplet anti-age serie fra Matas Natur

Vi klappede af glæde i vores hænder på redaktionen, da vi så de gode nyheder. Matas Natur, som er en stor favorit hos mange af os, tilbyder nu en komplet serie af anti-age – selvfølgelig vegansk og uden parfume, ligesom Svanemærket og Den Blå Krans selvfølgelig er at finde på fronten. Læs meget mere om nyhederne her og få meget mere viden om, hvad der egentlig sker i huden med alderen.

Nu er der godt nyt til dig, der elsker hudpleje med anti-age-effekt men som stadig vægter skånsom pleje med gode certificeringer højt. For efter at Matas Natur har tilføjet to nyheder til sortimentet, kan du nu få en komplet anti-age hudplejeserie fra Matas Natur – yes, siger vi bare. 

Gode hudplejerutiner gennem hele livet

Lad os lige slå fast, at dét at ældes med ynde bestemt ikke det samme, som at være rynkefri. Det handler først og fremmest om at sørge for en sund hud gennem livet, der er i balance og har en skøn udstråling. Derfor skal du heller ikke tro, at bare fordi, der står anti-age på produktserier, at de fjerner alle ældningstegn – og gudskelov for det, for det ville da give en kedelig mimik.


Men med gode hudplejerutiner kan du pleje din hud optimalt efter 25-års alderen, hvor den pludselig får nye behov.


Pssst.. Hvis du vil nørde anti-age med os, og hvad der nærmere sker i hudens forskellige lag, når vi ældes, kan du hoppe ned til ca. midt i artiklen.

Gode nyheder til ansigtet

Hidtil har anti-age-serien fra Matas Natur bestået af 24H Anti-age Ansigtscreme uden parfume, Anti-age Serum uden parfume og Anti-age Øjencreme. Nu er der også udviklet en decideret Anti-age Dagcreme med SPF 15 og en Anti-age Natcreme. 24H Anti-age Ansigtscreme uden parfume kan være rigtig god til dig, der generelt har en hud i balance og som gerne bare vil have en så simpel hudplejerutine som muligt. Derimod kan de to nyheder være gode at tilføje til din rutine, hvis du ønsker lidt ekstra nærende pleje om natten til din hud og ikke mindst gerne vil have en dagcreme, der indeholder SPF.

Ligesom resten af Matas Naturs uparfumerede serie er nyhederne veganske, bærer Svanemærket og Den Blå Krans, så du kan være helt tryg ved produkterne.

Anti-age Dagcreme med spf

 • Dagcremen kombinerer din daglige pleje med effektiv solbeskyttelse med solfaktor 15, der både beskytter mod UVA- og UVB-stråler

 • Et hyaluronsyrekompleks hjælper med at reducere og modvirke dannelsen af rynker.

 • Creatine strammer huden op og virker cellefornyende.

 • Plejende jojobaolie og fugtgivende, økologisk aloe vera modvirker udtørring af huden.

 • Antioxidativt E-vitamin beskytter huden

 • Creatinine ensarter hudtonen.

Anvendelse
Der skal bruges ca. 1,1 g (svarende til en teskefuld) til ansigtet for at opnå faktor 15. Lad cremen tørre ind før kontakt med tekstiler.

Anti-age Natcreme uden parfume

 • Indeholder et hyaluronsyrekompleks, der effektivt reducerer og modvirker rynker samt sikrer fugt og øger hudens spændstighed

 • Creatinine ensarter hudtonen

 • Creatine virker opstrammende, cellefornyende og hjælper huden med at regenerere

 • Avocadoolie stimulerer dannelsen af kollagen

 • Antioxidativt E-vitamin beskytter huden

 • Jojobaolie plejer huden

 • Økologisk aloe vera fugter

 • Plejende avocadosmør og blødgørende shoreasmør sikrer en rig creme til natten

Anvendelse
Påfør cremen på nyrenset hud inden du går i seng, så de aktive stoffer i cremen kan virke hele natten.

Nerd alert - hvad sker der, når huden ældes

Vi vil lige advare – vi nørder igennem nu, så hvis du helst er fri, kan du i stedet klikke dig ind på nyhederne og læse meget mere om dem.

Og nu til det sjove, hvis du er en hudpleje-nørd som os. For hvorfor er det godt at starte tidligt på anti-age pleje? Og hvad sker der egentlig i vores hud, når den begynder at ældes?


Din hud forandrer sig løbende gennem hele livet. Allerede fra 25-års alderen, vil mange opleve, at huden ændrer sig mere markant og en tidlig ældning begynder. Det er en helt naturlig proces, vi alle skal igennem, men ældningen gør også huden mere sårbar og kræver den rette pleje. Lad os kigge nærmere på, hvad der sker i de tre lag af huden, når vi blive ældre.

Overhuden: den ydre barriere

Overhuden er hudens tyndeste lag, og det er her de nye hudceller dannes. Der er også fedtstoffer i overhuden, der sørger for at skabe en barriere mod ydre påvirkninger og sørger for, at hudens naturlige fugt ikke fordamper. Med alderen daler cellefornyelsen og mængden af naturlige fedtstoffer. Det kan bl.a. ses ved, at huden fremstår mere mat og uens i hudtonen, og der kommer flere tørhedslinjer.

Læderhude: hudens byggesten

Læderhuden er hudens mellemste lag, hvor de to vigtige fibre kollagen og elastin produceres. Deres opgave er at vedligeholde din huds fasthed og give den elasticitet. Allerede fra 25-års-alderen bliver huden dårligere til at danne netop kollagen og elastin, der bl.a. viser sig ved, at hudens spændstighed daler. Med alderen bliver læderhuden tyndere, og den taber gradvist sin styrke og smidighed.

Underhuden: den isolerende stødpude

Underhuden er blandt andet opbygget af fedtceller, som fordeler sig i tynde bindevævslag med små blodkar. Fedtlaget giver huden sin naturlige fylde og virker desuden isolerende og som en slags stødpude mod diverse slag og knubs. Med alderen udtyndes fedtlaget, der gør huden mindre spændstig, ligesom rynker viser sig.


Det er bl.a. derfor, at du finder aktive ingredienser i Matas Naturs anti-age hudpleje som creatine, der strammer huden op og virker på cellefornyelsen, og et hyaluronsyrekompleks, der reducerer rynker og ikke mindst E-vitamin, der beskytter huden.


Du finder mange flere produkter fra Matas Natur lige her.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
Stor nyhed: Matas Natur lancerer hudpleje med hamp

Nyhed

Stor nyhed: Matas Natur lancerer hudpleje med hamp

Hamp og hudpleje? Ja, den er god nok. Matas Natur lancerer en effektiv serie af hudpleje baseret på økologiske hampefrøolie dyrket i Danmark. Hele serien er Vegan Certificeret og Svanemærket og fyldt med aktive og naturlige ingredienser. Læs med, når vi gør dig klogere på serien, og hvorfor hampefrøolie er så effektiv en ingrediens i hudpleje.

Læs Mere
Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Vi guider

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Jeg har lavet et lille sjovt eksperiment. Jeg har i to uger udelukkende brugt Matas Natur ansigtspleje og hårpleje for at se den fulde effekt af produkterne. Matas eget naturlige brand er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, har flere certificeringer og er uden parfume, så jeg havde selvsagt høje forventninger til produkterne. Læs med og hør min helt ærlige bedømmelse af produkterne.

Læs Mere