• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

St.Tropez Purity – gylden glød med tropisk duft!

Senest har St.Tropez lanceret St.Tropez Self Tan Purity – fugtgivende, transparent og ultra-let selvbrunervand med en tropisk duft, som tager dig til paradis hver gang, du påfører

Selvbruner er uden tvivl en af de mest innovative produktkategorier inden for skønhed. Man er kommet langt på området, og i dag findes der en lang række selvbrunerprodukter med spændende teksturer, fantastiske dufte og plejende ingredienser. Senest har St.Tropez lanceret St.Tropez Self Tan Purity – fugtgivende, transparent og ultra-let selvbrunervand med en tropisk duft, som tager dig til paradis hver gang, du påfører det. Resultatet er en perfekt, naturlig glød uden fedteri, afsmitning, striber eller afslørende selvbrunerlugt, og så skal produktet tilmed ikke vaskes af.

St. Tropez Tan Purityserie

St.Tropez går nu et skridt videre og udvider den innovative og prisbelønnede serie med Self Tan Purity Bronzing Water Gel - en klar og vægtløs gel, der øjeblikkeligt absorberes af huden, bidrager med fugt og udvikler et naturligt, gyldenbrunt resultat på bare tre timer. Sammen med Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist og Self Tan Purity Bronzing Water Mousse er det nemmere end nogensinde at få en smuk tan.

Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist

St.Tropez Purity Water Bronzing Face Mist er en opfriskende mist med en frisk, tropisk duft, som beskytter huden mod ekstern stress, mens du udvikler en naturlig gyldenbrun tone i de efterfølgende 4-8 timer.


Mikrospraysystemet skaber en behagelig, findelt mist, der kan påføres om morgenen som primer under makeup, om dagen som en fugtigheds- og glødgivende mist over makeup eller om aftenen for at friske hudtonen op.

Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Vi guider

Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Selvbruner er nærmest et musthave på vores breddegrader, hvor vinterbleg hud er standarden ti måneder om året. Men er du bange for orange hud og striber, så læs med og bliv guidet til, hvordan du undgår de klassiske selvbruner fejl og finder den bedste selvbruner til dig.

Læs også

Self Tan Purity Bronzing Water Mousse

St.Tropez Purity Water Bronzing Mousse er en letvægtsmousse der leverer en naturlig gyldenbrun hudtone med en opløftende, tropisk duft.


Moussen smitter ikke af og giver huden en øjeblikkelig glans, der guider dig, når du påfører produktet med din applikationshandske. Glansen udvikles til en ensartet, gylden hudtone i løbet af otte timer.

Self Tan Purity Bronzing Water Gel

Self Tan Purity Bronzing Water Gel er veganervenlig og formuleringen er baseret på 100% naturligt udvundet DHA beriget med hyaluronsyre.


Den vandbaserede gel indeholder den fugtgivende ingrediens PentavitinTM, som er en plantebaseret fugtregulator, der styrker hudens barriere og dermed forlænger hudens evne til at holde på fugten.

Sådan bruger du Purityserien

Purityserien skal ikke skylles af, og produkterne kan påføres, lige når det passer dig. Farven udvikler sig på huden, uden at du skal bekymre dig om, at produktet smitter af på hverken tøj eller lagen. Self Tan Purity serien er veganervenlig og formuleringen er baseret på 100% naturligt udvundet DHA og indeholder fugtgivende ingredienser. Den samlede effekt er en mere fugtgivende, jævn og holdbar gyldenbrun tone.

Relaterede artikler

6 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Vi guider

6 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling hjemme. Det er hverdagsluksus for både dig og din hud. Specielt hvis den trænger til lidt ekstra hjælp.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
Forårets fineste negle

Spot Trenden

Forårets fineste negle

Elsker du nye neglelakker? Så elsker du sikkert også forår. For når forårsblomsterne springer ud, får vi lyst til friskere farver på fingerspidserne – og til at lægge de mørke vinternuancer på hylden.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret