For alle clubmedlemmer
Bliv forkælet med vareprøver

Når du handler for 499,- eller mere, har du mulighed for at vælge mellem 4 forskellige vareprøver, der matcher tidens tendenser.

Køb for

mere end 499,- og vælg én vareprøve

4 forskellige vareprøver

Vælg mellem 4 forskellige vareprøver som matcher tidens tendenser.

Bedøm din vareprøve

Giv feedback på din vareprøve, så vi kan blive klogere på, det du godt kan lide.

Saml dine favoritter

Vi samler dine vareprøver, så du nemt kan finde tilbage til de produkter, du godt kan lide og kan tilføje til favoritter.

Køb for mere end 499,-

4 forskellige vareprøver

Bedøm din vareprøve

Saml dine favoritter

Mere forkælelse til dig

Som Club Matas medlem, kan du få lækre vareprøver med i købet, når du handler for mere end 499 kr.*

Vi ønsker, at du som medlem skal blive inspireret, når du besøger matas.dk. Derfor vælger vi vareprøver, der matcher tidens tendenser og ofte fra produkter, som vi lige har fået på hylderne. Således kan du få en forsmag på fløjlsbløde teksturer, fortryllende farver eller sanselige dufte.

Du finder vareprøver til dig fra os – og hvad der er helt fantastisk er, at du helt selv vælger, hvilken vareprøve du ønsker. Vi ser det, som en unik mulighed for dig, som vil prøve et spændende produkt fra et lækkert brand, opdage en ny beauty-favorit og nyde lidt ekstra forkælelse i hverdagen.

Når du shopper for 499,- eller derover på matas.dk venter der forkælelse til dig, når du handler. Du får én vareprøve per ordre, og du vælger selv, hvilken vareprøve du vil prøve derhjemme. Når ordren er lagt, kan du glæde dig til at modtage både ordre og vareprøve.  ​​​​​​​

Mere forkælelse til dig

Som Club Matas medlem, kan du få lækre vareprøver med i købet, når du handler for mere end 499 kr.*

Vi ønsker, at du som medlem skal blive inspireret, når du besøger matas.dk. Derfor vælger vi vareprøver, der matcher tidens tendenser og ofte fra produkter, som vi lige har fået på hylderne. Således kan få en forsmag på fløjlsbløde teksturer, fortryllende farver eller sanselige dufte.

Du finder vareprøver til dig fra os – og hvad der er helt fantastisk er, at du helt selv vælger, hvilken vareprøve du ønsker. Vi ser det, som en unik mulighed for dig, som vil prøve et spændende produkt fra et lækkert brand, opdage en ny beauty-favorit og nyde lidt ekstra forkælelse i hverdagen.

Når du shopper for 499,- eller derover på matas.dk venter der forkælelse til dig, når du handler. Du får én vareprøve per ordre, og du vælger selv, hvilken vareprøve du vil prøve derhjemme. Når ordren er lagt, kan du glæde dig til at modtage både ordre og vareprøve.  

Prøv før du køber

Har du set, at du som Club Matas medlem kan få vareprøver på matas.dk? Vi ved, at det nogle gange kan være lidt svært at kaste sig ud i noget nyt online og shoppe cremer, makeup eller parfumer, der ikke allerede er velkendte must-haves på makeuphylden derhjemme.

Ville det fx være en god idé at inkludere en ansigtsmaske i min hudplejerutine? Passer den dybe, røde metallic farve til mine læber? Og hvordan dufter parfumen mon på min hud? Med vores vareprøver, som vi giver dig med, når du som Club Matas medlem handler for 499,- eller derover på matas.dk, giver vi dig mulighed for at prøve et nyt og spændende produkt, som du måske længe har haft et godt øje til. På den måde, kan du få svar på dine spørgsmål, komme tættere på vores skønne produkter og finde uventet inspiration til nye beauty-eventyr.
​​​​​​​

Et hav af vareprøver

En parfume-vareprøve, en vareprøve på en læbestift eller det at få mulighed for, at prøve en creme i rolige omgivelser derhjemme, kan ofte være starten på et nyt, fantastisk beauty-bekendtskab – og måske endda en sand romance. Der er intet vi hellere vil end at matche dig op med det rette beauty-produkt. Derfor tilbyder vi vareprøver på matas.dk, så du som medlem af Club Matas kan opdage noget nyt og skønt næste gang du shopper hos os online.

Med en vareprøve på en parfume, en serum eller en maske kan du frit lege med forskellige teksturer, afprøve interessante farvesammensætninger og finde frem til de produkter, der passer perfekt til dig og dit behov. Det kan være, du finder ud af at det serum, som din bedste veninde altid taler om, er ligeså vidunderligt for din hud, eller også finder du frem til dit eget, personlige kultprodukt, der gør den helt store forskel i din daglige makeup- eller hudplejerutine. Én ting er sikker: Du finder ikke frem til beauty-godterne før du prøver dem, og vores online vareprøver for Club Matas medlemmer er nu din særlige indgangsbillet til et sanseligt og inspirationsrigt univers af vores allerskønneste produkter.
​​​​​​​
​​​​​​​

Hvordan får jeg en vareprøve på matas.dk?

Der er intet bedre end en uventet, ekstra forkælelse i hverdagen. Derfor giver vi dig en vareprøve med i købet, når du som Club Matas medlem handler for 499,- eller derover på matas.dk. Og ikke nok med det, så får du helt selv lov til at vælge hvilken vareprøve, du vil have.

Muligheden for at få en vareprøve med aktiveres, når du er Club Matas medlem og når dit ordrebeløb i vores online shop er på 499,- eller derover. Såfremt du er Club Matas medlem og dit ordrebeløb kvalificerer dig, kan du vælge din vareprøve i din indkøbskurv på matas.dk. Derefter kan du glæde dig til at modtage din vareprøve sammen med din ordre.

De vareprøver, vi tilbyder, kan blandt andet være på ansigtsmasker, cremer, bodyscrubs, kropsolier, læbestifter eller dufte. Udvalget vil variere, og vi kan derfor ikke garantere, at du altid kan vælge en vareprøve inden for en bestemt produktkategori. Da vi altid stræber efter at inspirere dig på ny, og ønsker at gøre det til en god oplevelse at vælge en vareprøve på matas.dk, arbejder vi løbende på at tilbyde et så spændende udvalg af vareprøver til dig som muligt.​​​​​​​
​​​​​​​


*Du kan vælge en vareprøve, hvis din kurv er på mindst 499 kr. Lægemidler, lægemidler til dyr samt modermælks-erstatning tæller ikke med i kurvbeløbet i henhold til reklamebekendtgørelsen. Desuden skal din kurv af praktiske hensyn indeholde mindst en vare, som sendes direkte fra Matas. Nogle varer på matas.dk sendes af en tredjepart, som ikke har mulighed for at vedlægge denne vareprøve. Varen kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Vi gør opmærksom på at udvalget af vareprøver varierer, da der er et begrænset antal af hver vareprøve, og at der kan være perioder, hvor der er slukket for vareprøver, specielt når vi har store kampagner, som giver travlhed på vores lager. ​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.