1 / 1

Yuaia Haircare Deep Scalp Brush

Variant:Sort

129,95 kr.
Optjen 13 point hos Club Matas

Sendes fra Matas Specialvarelager - Afs. 2-3 dg

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Prisnomineret hårvitaminer med højt indhold af biotin og zink.
Deep Scalp Brush er din vej til en sundere hovedbund og smukt hår. Denne silikone hovedbundsbørste er designet til at give dig en skøn og afslappende hovedbundsmassage, uanset om dit hår er vådt eller tørt.

Børstens silikonepigge er skånsomme mod hovedbunden, samtidig med at de effektivt eksfolierer og fjerner døde hudceller samt overskydende produktrester. Dette ikke kun forbedrer hovedbundens sundhed, men det hjælper også med at forhindre skæl og irritation.

En af de store fordele ved Deep Scalp Brush er dens evne til at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden og hårrødderne. Denne forbedrede blodcirkulation bidrager til at opretholde en sund hårvækst og kan hjælpe med at styrke håret fra rod til spids.

Hvis du lider af spændinger i hovedbunden eller nakken, kan Deep Scalp Brush være din redning. Den kan bruges til at massere disse områder i cirkulære bevægelser, hvilket kan lindre spændinger og forbedre din generelle velvære.

Brugen af Deep Scalp Brush er enkel. Du kan bruge den i tørt hår eller sammen med din yndlingsshampoo under hårvask. Vi anbefaler at tage dig tid til at massere produktet ind i hovedbunden i 2-3 minutter for den bedste effekt.

Giv din hovedbund den opmærksomhed, den fortjener, og oplev fordelene ved en sundere, mere afslappet hovedbund med Deep Scalp Brush. Din hovedbund og dit hår vil takke dig for det.

Specifikationer
  • Højt indhold af Folsyre, Biotin og Vitamin B12
  • Fri for gluten, laktose og gelatine
  • Naturlig smags- og farvestoffer
Sødemiddel (Matitol, isomalt), bindemiddel (pektin), fortykningsmiddel (arabisk gummi), fugtighedsbevarende middel (glycerin), surhedsregulerende middel (citronsyre, natriumcitrat), Bambusekstrakt, L-ascorbinsyre, DL-alpha-tocopherylacetat, calcium-D-phantothenat, D-biotin, zinkcitrat, pyridoxinhydrochlorid, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid, cholin, inostiol, cyanocobalamin, vitamin D2, naturlig aroma (jordbærsmag (fragaria)), overfladebehandlingsmiddel (vegetabilsk olie, carnauba voks), farve (lilla gulerod koncentrat)

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold1 stk
Enhedspris129,95 kr./stk
MærkeYuaia Haircare
KategoriHårbørster
Se altSort Hårbørster
Se altYuaia Haircare Hårbørster
Varenummer826488

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere