• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

AMERICAN CREW

American Crew giver dig en stilren serie af hårpleje, hudpleje og styling til mænd i salonkvalitet. Det betyder, at de produkter du finder her, er lige så luksuriøse og i den samme høje kvalitet, som dem du finder i friørsalonerne. American Crew har over 25 års erfaring og har leveret stylingprodukter til mænd siden 1994.

American Crew giver dig en stilren serie af hårpleje, hudpleje og styling til mænd i salonkvalitet. Det betyder, at de produkter du finder her, er lige så luksuriøse og i den samme høje kvalitet, som dem du finder i friørsalonerne.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

49 produkter
49 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

We're serious about grooming

American Crew er grundlagt af David Raccuglia, som er uddannet frisør og selvlært fotograf. På en rejse til Japan opdagede David Raccuglia en vandbaseret pomade kaldet 'Cool Grease', som var hans inspiration til American Crew. Cool Grease er en slags gel til håret, som holder håret på plads og skaber tekstur – og David Raccuglia forelskede sig så meget i produktet, at han fik inspiration til at skabe sit eget brand med sine egne kvalitetsprodukter.

American Crew blev således etableret i 1994 og er i dag et af ​​verdens mest populære grooming-brands til mænd. David Raccuglia er kendt som en innovatør, der har stået i spidsen for udviklingen af mænds grooming – og for, at det skal være ok at gå op i sit udseende som mand. ​​​​​​​

Produktkategorier


Styling

 • Firm Hold: Herunder finder du bl.a. produkter som Firm Hold Styling Gel og Firm Hold Styling Cream, som er til dig, der ønsker ultimativ hold og glans.
 • Medium Hold: Herunder finder du b.la. produkter som Matte Clay, Cream Pomade, Fiber Grooming Foam, Fiber Cream, Liquid Wax og Medium Hold Spray Gel. Disse produkter er til dig, som ønsker et medium hold og mat eller naturlig finish. Det er produkter, som er velegnede til kort hår og til lidt længere hår.
 • Light Hold: Herunder finder du bl.a. produkter som Light Hold Styling Gel og Light Hold Texture Lotion, som er til dig, der ønsker et let hold.

​​​​​​​

Hår & Krop

 • Shampoo: Herunder finder du bl.a. produkter som Daily Moisturzing Shampoo, Fortifying Shampoo, Anti-Dandruff+Sebum Shampoo og Crew Power Cleanser Style Remover. Der er helt sikkert en shampoo til netop dit behov. Om det er en daglig shampoo med maskulin duft eller rensning af et mere fedtet hår, så har American Crew en shampoo til dit hår.
 • Treatments: Fortifying Scalp Revitalizer er en leave-in behandling til dig, der har ubalance i hovedbunden. Denne særlige treatment går ind og normaliserer hovedbunden, hvilket vil sige, at den genopretter balancen, så dit hår igen kan komme til at vokse sig sundt og glansfuldt.
 • Conditioner: Herunder finder du bl.a. produkter som 3-i-1 Tea Tree, Daily Condition og 3-i-en. Ønsker du den simple løsning, er 3-i-en produkterne til dig! Det er nemlig en shampoo, conditioner og body wash i ét samlet produkt.
 • Body Wash: Herunder finder du bl.a. produkter so Body Wash og 24-Hour Deodorant Bodywash. Det er forfriskende produkter med American Crews signaturduft.


Barbering & Skæg

 • Pre Shave: Protective Shave Foam, Ultra Gliding Shave Oil og Precision Shave Gel.
 • Post Shave: Post Shave Cooling Lotion, Revitalizer Toner, All In One Face balm spf 15.
 • Andre plejeprodukter til dit skæg: Beard Foam Cleanser, Beard Balm og Beard Serum.


Dufte

 • Americana Fragrance EdT er en duft, som er inspireret af den amerikanske livsstil.
 • Nine Fragrance EdT er en maskulin duft med et strejf af citrus.
 • Win Fragrance har lyse topnoter som citrus og mandarin, som er kombineret kanel, amber og trænoter. Det giver en perfekt afbalanceret og maskulin duft.


I American Crews sortiment finder du alt, der er nødvendigt for at pleje kroppen og til den daglige grooming. Find dit nye American Crew-produkt på Matas.dk.

Karina
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.