• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

ARAMIS

Aramis er en ægte klassiker lanceret i 1964 og er stadig et symbol på klassisk og sofistikeret maskulinitet.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Bedømmelser

1 produkt
1 produkt
Sortér efter: Mest populære

Om Aramis

Aramis er et brand der er formet af det kendte Estée Lauder Companies. Som blandt andet har Estée Lauder produkter, Origins, Clinique, Smashbox, Mac og mange flere brands. Brandet blev grundlagt i 1964 og laver dufte, deodoranter, hud- og hårplejeprodukter til mænd.

Selve navnet Aramis kommer fra en figur i den klassiske bog, de tre musketerer, hvor en af musketerernes øgenavn er Aramis.

Karrieren for Aramis startede med at lancere den ikoniske signatur duft, som blev lanceret i 1966 og blev døbt Aramis. Den ikoniske duft Aramis Eau de toilette dufter af læder, græs og krydret kanel, som er indbegrebet af en klassisk og afslappet maskulin mand.  Deraf blev parfumen hurtigt en favorit blandt virksomhedens store kundegruppe og blev deraf et af de produkter, der virkelig satte Aramis på verdenskortet.

Aramis Eau de toilette dufter af læder, græs og krydret kanel, som er indbegrebet af en klassisk og afslappet maskulin mand.

Siden 1966 har Aramis lanceret en række parfumer, herunder Aramis Cool fra 2005 og Aramis Always for him fra 2006. Disse parfumer er dog desværre ikke længere i Matas sortiment. Men hvis man finder dem andre steder, så dufter Aramis cool af appelsin, cognac og bergamotte, derudover sandeltræ, pachouli og musk. imens Aramis always for him dufter af agurk, mint og amber.

Aramis har desuden også prøvet parfumer af til kvinder, for eksempel Aramis always for her også fra 2006, som supplere Aramis always for him fantastisk. Parfumen dufter af citrus noter, magnolia, hibiscus og eksotiske træer.

Udover parfumer, har Aramis også lanceret Aftershave, Deodoranter og Body Sprays i samme duft som den ikoniske duft, så den maskuline mand, kan sammensætte den perfekte duft sammensætning i sin daglige pleje.

Personer som repræsenterer Aramis brandet står Steffi Graf og Andre Agassi som begge er tidligere professionelle tennisspillere og er Aramis' ansigter udadtil.

Julie M.
Julie M.
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...