AVIVIR

Vidste du, at der findes over 300 arter af aloe vera? Men ud af de mange arter, er det kun meget få arter, der har de særlige egenskaber, som har givet planten ry for at være blandt de bedste og mest naturlige hudplejemidler, der findes. Avivir er dansk producerede aloe vera produkter med et højt indhold af aloe vera. Avivir giver dig produkter med mange positive effekter, og du kan finde både cremer, kosttilskud og meget andet.

AVIVIR

Vidste du, at der findes over 300 arter af aloe vera? Men ud af de mange arter, er det kun meget få arter, der har de særlige egenskaber, som har givet planten ry for at være blandt de bedste og mest naturlige hudplejemidler, der findes. Avivir er dansk producerede aloe vera produkter med et højt indhold af aloe vera.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Mest populære
AVIVIR Aloe Vera Heat 150 ml
149,95 kr.
AVIVIR Tandpasta med Flour 75 ml
62,95 kr.
Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Historien bag Avivir

AVIVIR er et dansk firma med speciale i aloe vera-planten og dens fantastiske egenskaber. De har skabt en serie af produkter med et højt indhold af aloe vera, som kan bruges af hele familien. Aloe vera er bedst kendt for sine reparerende, fugtgivende og blødgørende egenskaber. I 1989 blev Aloe Vera Group stiftet. Det første produkt var Aloe Vera Naturel, som var en helt ren aloe vera, der blev solgt til at drikke, samt til at bruge på huden. Aloe Vera Group har altid lagt stor vægt på indeholdet af aloe vera for at skabe de bedst mulige produkter. De er derfor altid på forkant med den sidste nye viden. I 2008 valgte Aloe Vera Group at kalde produktserien for Avivir for at adskille den fra de mange andre produkter på markedet, som også indeholder aloe vera.

Pleje til hele familien

I Avivir serien finder du også produkter som, shampoo og tandpasta, samt produkter til barbering og hårfjerning. De milde Avivir produkter er velegnede til hele familien og er uden parfume. Serien tilbyder plejeprodukter til alle hudtyper. Du kan sammensætte produkterne, så de passer præcis til din huds behov med omtanke for både dig og din familie.

Køb Avivir i vores butikker og på Matas.dk

Aloe vera-plantens mange egenskaber

Der findes over 300 arter af aloe vera, men kun meget få har særlige egenskaber. Den gele som du finder inde i bladet på en aloe vera plante bliver brugt til behandling af forskellige tilstande i huden. Gelen giver lindring og virker genopbyggende og beroligende på f.eks. solskoldet eller irriteret hud. Det er nødvendigt at have et højt indhold af ren aloe vera i et produkt, hvis det skal leve op til de egenskaber, man forbinder aloe vera med. Aloe vera er bedst kendt for sin reparerende, fugtgivende og blødgørende egenskaber.

Ansigtspleje
Udover at være reparerende, fugtgivende og blødgørende har aloe vera-planten en evne til at hæmme ældning af huden, da aloe vera har en antioxidant virkning og bidrager til hudens cellefornyelse. Avivir byder altså på en række ansigtspleje med et højt indhold af aloe vera, der udover at passe på din hud og har en effektiv anti-age virkning. Prøv fx Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme, der forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker. Cremen indeholder 75% ren økologisk aloe vera.

Kropspleje
Avivir produkter til kropspleje har et højere indhold af aloe vera, og har alle de reparerende, fugtgivende og blødgørende egenskaber fra aloe vera planten. Prøv fx en bestseller Avivir Aloe Vera Gel, der er et skønt multifunktionelt produkt, som giver lindring og virker genopbyggende ved både solskoldet hud, insektbid, smårifter, røde haler og andre hudirritationer. Gelen indeholder hele 98% økologisk aloe vera, er parfumefri og bærer Svanemærket. Avivir har også en serie med solpleje, der alt sammen ligeledes har et højt indhold af aloe vera, hvor du finder både solcreme og aftersun.

Kosttilskud
AVIVIR kosttilskud findes både i en flydende form og som kapsler. De har en masse gode egenskaber, og går bl.a. ind og styrker immunforsvaret og normaliserer den naturlige fordøjelse. Derudover er aloe vera også med til at opretholde et normalt blodsukkerniveu og hjælper til at opretholde en sund hud.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.