• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

AZZARO

For AZZARO er parfume i sig selv et element af forførelse, inspireret af Middelhavets livsstil og dets autentiske værdier - livsglæde, selskabelighed, samhørighed, forførelse og evig sommer. For AZZARO er livet en fest, en vibrerende legeplads, for dig, som tør leve intenst og dele livet med dem du elsker, og dem du lige har mødt.  

For AZZARO er parfume i sig selv et element af forførelse, inspireret af Middelhavets livsstil og dets autentiske værdier - livsglæde, selskabelighed, samhørighed, forførelse og evig sommer. For AZZARO er livet en fest, en vibrerende legeplads, for dig, som tør leve intenst og dele livet med dem du elsker, og dem du lige har mødt.  

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er Azzaro

Loris Azzaro grundlagde en verden fuld af elegance i 1962 og har siden han introducerede sin første parfume i 1975 skabt over 70 parfume varianter til både mænd og kvinder. Han startede b.la. med inspirerende og tidløst couture tøj i Middelhavets skønne blå, hvide og grønne farver. Azzaro er et mærke i konstant udvikling og man søger efter nye følelser gennem dufte. De benytter udelukkende naturens bedste råvarer og kun høj kvalitet, b.la. citrus, jasmin, musk og mange flere.

Loris Azzaro var kendt for at følge sine drømme. Han var en kendt fransk-italiens designer som gennem sine parfumer får folk til at drømme sig til Italien. Han får det bedste af Italien frem i sine dufte, som er elegante, afslappende og forførende.

"Jeg har skabt herredufte, som kvinder drømmer om"

Azzaro er indikationen af luksus, chik og en jetagtig livsstil. Deres dufte kan spottes på lang afstand, og flakonerne er tidløse og har den samme maskuline æstetik som brandets couture, og duftene er forførende og spændende. Dét gør det derfor svært ikke at blive draget mod Azzaros fantastiske duftunivers.

Som designer var Loris Azzaro hele sit liv dybt inspireret af sin hjemstavn, Sicilien, og det skinner stadig igennem i virksomheden den dag i dag, selvom nye kræfter har taget over. I 2013 overtog Arnaud Maillard og Alvaro Castejon tøjlerne hos Azzaro og har gjort det glimrende som chefdesignere siden da.

En duft til enhver mand

Et friskt pust fra havets bølger

Azzaro Chrome er en duft, der med sine forfriskende og beroligende noter indkapsler følelsen af, at komme væk fra det hele og dele oplevelser med hinanden. En blød, autentisk friskhed fra citrus, hvid moskus og et touch af hav og planter, kombineret med varme træagtige undertoner fra sandalwood, amberwood og eksotisk træ.

Sporty og frisk

Wanted Tonic Man, er eftertragtet og på én gang både sporty og elegant - det betyder at man bryder reglerne og du behøver aldrig mere skulle vælge mellem den sport stil og glamour. Udviklet til den legende mand som altid er på udkig efter nye og udfordrende oplevelser. Hans duft er en sporty bølge af dristig og stimulerende friskhed fra lime, ingefær og patchouli. #THEMOSTWANTED

Det krydrede og friske

Chrome Aqua genopfinder den legendariske friskhed fra den klassiske Chrome, men med en ny fortolkning der føles som et fantastisk spring ud i det dybe blå hav. Duften er et fyrværkeri af livlige aromatiske toner og omslutter huden med den intense, flygtige følelse af friskhed fra grapefrugt og basilikum.

Varme sommerdage

One Shots Marettimo eau de toilette leder tankerne hen på lange, varme dage ved det azurblå Middelhav, hvor solen står højt på himlen og en frisk havbrise køler huden. Noter af citrus, calypsone & Atlas cedertræ skaber en duft fyldt med sol, forførelse og elegance - en sand hyldest til Middelhavet.

Find den perfekte duft eller deodorant til dig selv, eller en du holder af, som mangler den perfekte gave på Matas.dk eller i vores fysiske butikker.

Caroline
Materialist
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up