Baby Foot

Baby Foot er en serie af behandlende og plejende fodprodukter. Seriens bedst solgte produkt Baby Foot Exfoliation Peel indeholder 17 naturlige ekstrakter samt frugtsyre, som fremskynder den naturlige fornyelsesproces og effektivt fjerner den døde og hårde hud på fødderne. Resultatet er baby bløde fødder, som du efterfølgende kan vedligeholde med Baby Foot’s plejende efterbehandlingsprodukter.  

Baby Foot

Baby Foot er en serie af behandlende og plejende fodprodukter. Seriens bedst solgte produkt Baby Foot Exfoliation Peel indeholder 17 naturlige ekstrakter samt frugtsyre, som fremskynder den naturlige fornyelsesproces og effektivt fjerner den døde og hårde hud på fødderne.

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Indhold

Bedømmelser

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
2 stk
Baby FootExfoliation Foot Peel
189,95 kr.
(306)
KUN ONLINE
80 g
Baby FootMoisture Foot Cream – Extra Rich
119,95 kr.
(8)
2 stk + 6 stk tape
Baby FootMoisturising Foot Mask
119,95 kr.
(32)
250 g
Baby FootCleansing Foot Soak
119,95 kr.
(1)
Louise
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Baby Foot: Enestående fodpleje og vedligeholdelse

Giv dine fødder den ultimative behandling med Baby Foot produkter, som efterlader dine fødder babybløde og velplejede. Baby Foot er en japansk opskrift, der har været benyttet siden 1997, og som består af plastik-sokker fyldt med en aktiv fodpeeling-gel. Indenfor 7-14 dage vil du opleve, at dine fødder får en forvandling og føles bløde og smidige.

Baby Foot produkter

  • Baby Foot Peeling: Effektiv fodpeeling med 17 forskellige naturlige ekstrakter, der arbejder sammen for at fjerne død hud og efterlade fødderne bløde og velplejede.
  • Baby Foot fodcreme: En fugtgivende og nærende fodcreme med sheasmør, E-vitamin og hyldeblomst, der beskytter og genopbygger huden på dine fødder.
  • Baby Foot Moisturising Foot Mask: En hurtig og nem behandling til at blødgøre og fugte tørre fødder. Kan bruges som et supplement til Baby Foot Peeling.

Baby Foot peeling-metoden

  1. Start med et dejligt fodbad - uden olier. Tør efterfølgende fødderne godt.
  2. Klip plastik-strømperne op og tag dem på. Lukkes med det medfølgende tape. Overvej at tage hyggesokker udenover, så det er lettere at bevæge sig rundt.
  3. Behold sokkerne på i den anbefalede behandlingstid (Ca. 1 time).Skyl herefter produktet af og tør fødderne godt...også mellem tæerne.
  4. Vent nogle dage og magien begynder.​​​​​​​

Den unikke japanske opskrift bag Baby Foot

Baby Foot er baseret på en unik japansk opskrift, som er sammensat af 17 forskellige naturlige ekstrakter. Disse ekstrakter arbejder sammen for at give en effektiv og skånsom fodpeeling. Frugtsyre er den vigtigste bestanddel i Baby Foot og er mere blid end andre syrer. Den trænger ind i laget af hård hud og døde hudceller, hvor den nedbryder desmosomerne, en selvklæbende cellestruktur, som holder hudlagene sammen. Huden peeles væk uden at lide overlast.

Baby Foot hos matas.dk

Hos matas.dk finder du de populære Baby Foot produkter, så du kan få lækre bløde fødder året rundt!