Balance Me

Balance Me er naturlig og bæredygtig hudpleje, som er udviklet og produceret i UK med et højt indhold af aktive og innovative ingredienser. Serien er ”honestly natural” og indeholder derfor ikke sulfater, silikone, kunstig parfume eller farvestoffer. Produkterne passer til enhver hudtype og alder, de er cruelty free og størstedelen også veganske.

Balance Me

Balance Me er naturlig og bæredygtig hudpleje, som er udviklet og produceret i UK med et højt indhold af aktive og innovative ingredienser. Serien er ”honestly natural” og indeholder derfor ikke sulfater, silikone, kunstig parfume eller farvestoffer. Produkterne passer til enhver hudtype og alder, de er cruelty free og størstedelen også veganske.

0 produkter

Hvad er Balance Me

Balance Me er et hudpleje-brand af naturlige, rene og essentielle skønhedsprodukter der virker og holder. Brandet er bestående af certificerede produkter med de allernyeste naturlige ingredienser og rene 100% æteriske olier som er inspireret af aromaterapi. Ingredienserne og aromaerne er med til at skabe innovative og unikke produkter, der skubber grænserne for naturlig skønhed og optimerer din huds sundhed og velvære. Balance Me kan bruges hver dag og på alle hudtyper.

Historien bag brandet

Balance Me er et hudpleje brand der bliver produceret i Storbritannien. De to søstre ved navn Clare og Rebecca står bag brandet. Clare og Rebecca besluttede sig i 2005 for, at lave en hudplejeserie som var opbygget på tanken om at både sjæl, krop og hud skulle være i balance. Clare og Rebecca havde selv udviklet forskellige hudreaktioner over tid, fra følsomme til hormonelle udbrud, hvor de tideligere kunne bruge enhver hudpleje uden konsekvenser. Men de vendte sig alligevel til naturlig hudpleje for at løse deres hudproblemer. Rebecca blev omskolet som zoneterapeut efter at have været hos et globalt skønhedsmærke og Clare udnyttede sin lidenskab for aromaterapi efter at hun opdagede kraften ved æteriske olier. Derved blev brandet Balance Me til.

De forskellige serier

Glow + Repair er den gule serie. Denne serie hjælper naturligt hudens elasticitet, udståling, pigmentering samt struktur.

Calm + Replenish er den lyserøde serie. Denne serie er velegnet til den sensitive hudtype. Den beroliger, nedsætter rødme, beskytter og plejer den følsomme og sensible hud.

Plump + Hydrate er den lyseblå serie. Denne serie indeholder bioaktive formler der øger hudens naturlige fugtighedsniveauer og løfter huden indefra og ud.

Purify + Clear er den grønne serie. Denne serie hjælper huden til at afbalancere. Den lysner, strammer op og minimere porer og urenheder ved en mere olieret hudtype.

Cleanse + Refresh er den mørkeblå serie. Denne serie er bestående af multi-tasking renseprodukter, der smelter forurening og make-up væk. Disse renseprodukter kan bruges af alle hudtyper.

Hudpleje

Balance Me har et prisvindende og naturligt hudplejesortiment, af produkter der er designet til at kunne bringe huden i balance. Fra renseprodukter og fugtighedcreme til serum og olier, til et ethvert behov og enhver hudtype.

Kropspleje

Få blødere og glattere hud med Balance Me naturlige bad- og kropsprodukter. Her finder du kropsprodukter der både har beroligende og beskyttende egenskaber til selv den følsomme og sensible hud. Balance Me laver også kropsprodukter der giver din hud og sind et positivt og motiveret energiboost.  

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up