Balmain Paris Hair Courture

Balmain Paris Hair Couture har alle de nødvendige redskaber og ingredienser til lave ikoniske og tidløse frisurer derhjemme eller i salonen. Ingredienserne, Silke Protein og Argan Elixir, er afgørende for den høje kvalitet. Udviklet fra en helt speciel letvægtsformular, der giver håret et øjeblikkelig foryngende løft og resulterer i høj volumen. Over de seneste år, har Balmain arbejdet målrettet efter at forbedre bæredygtighed og standarder indenfor fremstillingen af hårplejeprodukter.

Balmain Paris Hair Courture

Balmain Paris Hair Couture har alle de nødvendige redskaber og ingredienser til lave ikoniske og tidløse frisurer derhjemme eller i salonen. Ingredienserne, Silke Protein og Argan Elixir, er afgørende for den høje kvalitet.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

67 produkter
67 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
NYHED
BALMAIN PARIS Hair Couture Versailles Magnificent Volume Set
Medlemspris
524,96 kr.699,95 kr.Spar 175,-
SPAR 25%
NYHED
BALMAIN PARIS Hair Couture Versailles Winter Brilliance Set
Medlemspris
524,96 kr.699,95 kr.Spar 175,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Balmain Paris Hair Couture

Balmain Paris Hair Couture repræsenterer mere end 45 års dedikation til kunsten af luksuriøs hårpleje og styling. Som en del af det prestigefyldte modebrand Balmain Paris, kombinerer Balmain Hair Couture essentielle hårprodukter med de seneste catwalk-trends. Inspireret af backstage hemmeligheder, tilbyder brandet alt, hvad en kvinde behøver for at skabe det ultimative catwalk-inspirerede look.

Parisisk Elegance møder Hårpleje

Balmain er ikke kun kendt for sin mode, men også for sin evne til at forvandle hårpleje til en couture oplevelse. Med rødder, der går tilbage til 1945, har Balmain fortryllet og innoveret modeverdenen med sin unikke tilgang til design og kvalitet. Dette engagement strækker sig til deres hårplejeprodukter, hvor de kombinerer høj kvalitet med tidløs elegance.

Kvalitet og Innovation

Alle produkter fra Balmain Hair Couture er fri for parabener og cruelty-free. Med unikke ingredienser som silke-protein og argan elixir sikrer brandet, at hvert produkt lever op til deres høje standarder. Uanset om det er hårpleje, styling eller accessories, er Balmain's dedikation til kvalitet og innovation tydelig.

Luksuriøs Hårpleje fra Balmain Paris

Balmain Hair Couture stræber efter at tilbyde de bedste hårplejeprodukter på markedet. Med en række produkter designet til at pleje, style og forbedre dit hår, er Balmain det ultimative valg for dem, der ønsker det bedste.

Fra Catwalk til Dagligdagen

Med Balmain Hair Couture kan du bringe luksus og elegance fra catwalken ind i din daglige hårplejerutine. Uanset om du ønsker et glat, skinnende look eller voluminøse krøller, har Balmain de produkter, der vil gøre din hårdrøm til virkelighed.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.