BARBERIANS

Barberians er en eksklusiv, dansk serie af old-fashioned, autentiske groomingprodukter til den moderne gentleman. Barberians værner om ægtheden og den klassiske barberoplevelse. Alle produkter er udviklet fra bunden af miljøvenlige, økologiske ingredienser for at sikre dig den bedste kvalitet. Og med den komplette serie er du garanteret en unik, autentisk groomingoplevelse.

BARBERIANS

Barberians er en eksklusiv, dansk serie af old-fashioned, autentiske groomingprodukter til den moderne gentleman. Barberians værner om ægtheden og den klassiske barberoplevelse. Alle produkter er udviklet fra bunden af miljøvenlige, økologiske ingredienser for at sikre dig den bedste kvalitet.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

33 produkter
33 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
Barberians cph Gaveæske
Medlemspris
224,96 kr.299,95 kr.Spar 75,-
Barberians cph Face Wash 100 ml
129,95 kr.
Barberians cph Shower Gel 200 ml
129,95 kr.
Barberians cph Barberstander Stål
349,95 kr.
Barberians cph Leather Strop
279,95 kr.
Barberians cph Skægolie 30 ml
299,95 kr.
SPAR 25%
Barberians cph Beard Box 1 sæt
Medlemspris
299,96 kr.399,95 kr.Spar 100,-

Historien bag Barberians copenhagen

Ideen til at skabe et eksklusivt, old-fashioned, autentisk hud- og skægpleje mærke kom oprindeligt fra Californien, da stifter Martin Mollerup, kunne se at den kultur havde haft massiv genoplivelse de seneste år.

På daværende tidspunkt arbejde Martin for et stort multinationalt selskab, men havde længe overvejet at skabe noget der ville passe bedre til hans behov, og hvor muligheden for at arbejde lystbetonet i hverdagen, og skabet et rum hvor han kunne arbejde tættere sammen med venner og familie var tilstede.

Barberians Copenhagen produkter

Der blev skabt et sortiment der kan konkurrer med det bedste fra udlandet, men med alt det bedste fra Danmark. Det vil sige de har valgt rene, simple produkter med ingredienser der var tro mod det danske ophav. Derfor er der aktive ingredienser som havtorn og piletræsekstrakt fra Nordjylland i deres produkter.Det er derfor både dansk ejet og produceret i Danmark.

Der bliver lavet produkter til hår, hud, kropspleje, skægpleje og barbergrej. Dette er ikke hudtypespecifikke produkter, men du kan simpelthen bruge de produkter du finder bedst til din hud.

Søn of Barberians

De har allieret sig med nogle af de bedste udviklere i branchen og arbejder videre med udviklingen af produkter. Den nyeste udvikling er målrettet "ung problem hud" - en serie som er problemløsende, naturlig, vegansk og lavet efter de strengeste Ecocert mærke krav til økologisk hudpleje. Emballagen er lavet af rester fra sukkerrør, det vil sige, med et minimum af plastik. Og med navnet "Søn of Barberians"

Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.