• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

BARBERIANS

Barberians er en eksklusiv, dansk serie af old-fashioned, autentiske groomingprodukter til den moderne gentleman. Barberians værner om ægtheden og den klassiske barberoplevelse. Alle produkter er udviklet fra bunden af miljøvenlige, økologiske ingredienser for at sikre dig den bedste kvalitet. Og med den komplette serie er du garanteret en unik, autentisk groomingoplevelse.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

31 produkter
31 produkter
Sortér efter: Mest populære
Barberians cph Barber Kniv
699,95
Du optjener 70 point
Barberians cph Skægbørste med Håndtag
229,95
Du optjener 23 point
Barberians cph Moisturizer 75 ml
129,95
Du optjener 13 point
Barberians cph Barber Skål
129,95
Du optjener 13 point
Barberians cph Barberkost Super Silvertip Pure Ba
549,95
Du optjener 55 point
Barberians cph DE Skraber
499,95
Du optjener 50 point
Barberians cph Face Creme 100 ml
329,95
Du optjener 33 point
Barberians cph Face Wash 100 ml
129,95
Du optjener 13 point
Barberians cph Stand
349,95
Du optjener 35 point
Barberians cph Skægbørste
189,95
Du optjener 19 point
Barberians cph Barberkost Pure Badger
399,95
Du optjener 40 point
Barberians cph Slibende Voks
69,95
Du optjener 7 point
Barberians cph Beard Oil 30 ml
299,95
Du optjener 30 point
Barberians cph Slibebælte
279,95
Du optjener 28 point

Historien bag Barberians copenhagen

Ideen til at skabe et eksklusivt, old-fashioned, autentisk hud- og skægpleje mærke kom oprindeligt fra Californien, da stifter Martin Mollerup, kunne se at den kultur havde haft massiv genoplivelse de seneste år.

På daværende tidspunkt arbejde Martin for et stort multinationalt selskab, men havde længe overvejet at skabe noget der ville passe bedre til hans behov, og hvor muligheden for at arbejde lystbetonet i hverdagen, og skabet et rum hvor han kunne arbejde tættere sammen med venner og familie var tilstede.

Barberians Copenhagen produkter

Der blev skabt et sortiment der kan konkurrer med det bedste fra udlandet, men med alt det bedste fra Danmark. Det vil sige de har valgt rene, simple produkter med ingredienser der var tro mod det danske ophav. Derfor er der aktive ingredienser som havtorn og piletræsekstrakt fra Nordjylland i deres produkter.Det er derfor både dansk ejet og produceret i Danmark.

Der bliver lavet produkter til hår, hud, kropspleje, skægpleje og barbergrej. Dette er ikke hudtypespecifikke produkter, men du kan simpelthen bruge de produkter du finder bedst til din hud.

Søn of Barberians

De har allieret sig med nogle af de bedste udviklere i branchen og arbejder videre med udviklingen af produkter. Den nyeste udvikling er målrettet "ung problem hud" - en serie som er problemløsende, naturlig, vegansk og lavet efter de strengeste Ecocert mærke krav til økologisk hudpleje. Emballagen er lavet af rester fra sukkerrør, det vil sige, med et minimum af plastik. Og med navnet "Søn of Barberians"

Louise L.
Materialist
Man føler sig bare bedre tilpas når huden er velplejet. En hudplejerutine er meget personlig og skal tilpasses den enkelte. Jeg har altid haft en stor interesse for makeup, for mig er makeup afslappende og en leg - øvelse gør mester.
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.