Bare Feet

Mest populære

Kategorier

Vælg filtre

Serier

1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære
Bare Feet Foot File
129,95 kr.
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Fodpleje fra Bare Feet

Fødder kan for nogle godt være lidt et tabubelagt, og det kan være svært at finde den rette pleje serie til fødderne. Her har Bare Feet lavet en fantastisk fodplejeserie, som giver dine fødder den helt optimale pleje. Lad os grave lidt dybere i deres sortiment.

Hvad skal jeg bruge hvis mine hæle sprækker ?

Hvis dine hæle sprækker, er det vigtigt at holde dem brøde og smidige. Her kan du en gang imellem, benytte "Bare Feet Soothing Foot Soak". Denne fodbade sæbe virker beroligende og ekstra blødgørende, hvilket er en god ide inden du benytter fodplejeprodukterne, og specielt fodfilen.

Når dine fødder er rene og bløde efter et godt fodbad, kan du hvis du har tendens til de her sprukne hæle, gribe fat i "Cracked heel Balm". En antibakteriel balm som først og fremmest holder huden renset og beskyttet. Balmen har en ekstra reparerende effekt på revner og forbedre udseendet over tid. Den indeholder Manuka honning som blødgører og ingefærekstrakt som giver fødderne en forfriskende fornemmelse.

Et andet godt produkt til dine hæl revner, er deres "Crack heel Sealer. Dettew produkt forhindre dine hæl revner i at blive dybere, og ligger sig som en gennemsigtig og beskyttende barriere på huden, så fugten holdes inde og dine fødder føles bløde.

Hvad kan jeg bruge til daglig pleje af mine fødder ?

Søger du en god daglig rutine til vedligeholdelse af dine fødder, anbefales det med jævne mellemrum at give fødderne et fodbad med "Foot Soak", så opretholdes fugtbalancen og dine fødder er mere modtagelige for de efterfølgende plejeprodukter.  

Du kan hvis du har tendens til ekstra hård eller tør hud på fødderne benytte dig af deres "Exfoliating Foot Scrub", som med dens kokos og abrikoskerner går ind og fjerner de døde hudceller og blødgøre fødderne. Ønsker du blot at holde fødderne ved lige, kan scrubben også sagtens benyttes efter fodbadet på en fugtig hud.

Når fødderne er renset og eksfolieret kan du gå ind med "Feet conditioning foot cream". En antibakteriel formel med ingredienser som sød mandelolie, ingefærekstrakt samt manuka honning - et fantastisk fugtboost til at holde dine fødder bløde på daglig basis.

Vi bruger hele tiden vores fødder, og derfor er det super vigtigt at holde dem ved lige. Har du tendens til trætte og ømme fødder evt. efter en arbejdsdag, ja så skal du næsten prøve "Bare Feet cooling Foot Spray", en spray der med dens forfriskende duft og plejende ingredienser, øjeblikkeligt genopliver dine trætte og ømme fødder, derud over er den også fantastisk til at holde dine fødder bløde.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.