• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

BAREMINERALS

BareMinerals er en komplet serie af lækre og unikke makeup- og hudplejeprodukter, som er baseret på rene naturlige mineraler. Makeuppen fra bareMinerals er velkendt for at give en naturlig, smuk finish. De mineralbaserede produkter er helt fri for konserveringsmidler, parfume og kunstige farvestoffer.

I dag består bareMinerals af et bredt innovativt makeup- og hudplejesortiment, hvor den grundlæggende filosofi forbliver; at tilbyde innovative produkter baseret på rene, hudelskende og nærende mineraler.

SHOP KATEGORIER

MAKEUP

FOUNDATION

MAKEUPBØRSTER

HUDPLEJE

SHOP ALT BAREMINERALS

Mærker
285 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

285 produkter
Sortér efter: Mest populære
bareMinerals All-Over Face Colour Warmth
318,95
Optjen 32 point
bareMinerals Skinlongevity Long Life Herb Serum 50 ml
534,95
Optjen 54 point
(5)
bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara
278,95
Optjen 28 point
bareMinerals Beautiful Finish Brush
354,95
Optjen 36 point
bareMinerals Poreless Clay Cleanser 120 ml
239,95
Optjen 24 point
bareMinerals Smoothing Face Brush
324,95
Optjen 33 point
bareMinerals Poreless Exfoliating Essence 150 ml
279,95
Optjen 28 point
bareMinerals Lash Domination Liquid Ink Liner
284,95
Optjen 29 point
bareMinerals Pureness Gel Cleanser 120 ml
244,95
Optjen 25 point
bareMinerals Ageless Phyto-Retinol Face Cream 50 g
554,95
Optjen 56 point
bareMinerals Good Hydarations Silky Face Primer 30 ml
294,95
Optjen 30 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Historien bag bareMinerals

Brandet bareMinerals er stiftet i San Francisco og har gennem mere end 35 år skabt makeup til kvalitetsbevidste kunder. Rene mineraler er sjælen og hjertet i alle bareMinerals produkter. For 40 år siden præsenterede bareMinerals en revolutionerende foundation i pulverformat, som kun indeholdt rene mineraler. Dette blev startskuddet på revolutionen af mineralmakeup.

BareMinerals produkter er rene uden at gå på kompromis med hverken indhold eller resultat. De er ikke kun udviklet til at være gode for for dig og din hud, men også for miljøet.

Ifølge brandet selv er det de små valg, vi træffer i hverdagen, der kan gøre en stor forskel for vores oplevelse af velvære. Det gælder i særdeleshed også, når det kommer til vores makeup, som er en væsentlig del af de fleste kvinders daglige rutine.

Når du vælger skønhedsprodukter, der er rene, er du både god ved din hud og ved miljøet. BareMinerals tror på, at hver et valg, vi træffer, er med til at gøre en stor forskel. De er her for at passe på din hud, din skønhed og for at give dig følelsen af velvære.

Ren makeup

Længe før 'ren' makeup blev en del af overvejelserne, når vi køber ny makeup, lavede bareMinerals allerede naturlig, mineralbaseret makeup og hudpleje. Renhed har været det førende princip helt fra begyndelsen, og firmaet fortsætter stadig med at forny og forbedre skønhedsprodukter, der er fri for skadelige ingredienser.

BareMinerals producerer et stort udvalg af makeupprodukter. Du finder både foundation, concealer, pudder, læbestifter, lipgloss samt øjenskygger og eyelinere hos bareMinerals, og desuden har brandet også forskellige former for primer og hudcremer i sortimentet. Produkterne kan benyttes af kunder i alle aldre og af alle hudtyper. Produkterne virker ikke alene beroligende på huden, men reducerer ligeledes hudens alderstegn, irritationer, rødme og tørhed.

Produkternes høje indhold af mineraler har mange fordele. Mineralerne er med til at gøre makeuppen langtidsholdbar og solbeskyttende. Kvaliteten er i top, og bareMinerals er fri for parabener, konserveringsmidler, parfume, emulgatorer, kemiske stoffer og mineralsk olie. Produkterne er desuden heller ikke testet på dyr.

Du kan se og læse meget mere om de enkelte produkter og deres egenskaber her på Matas.dk.