• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

BEAUTY BEAR

Hvis du leder efter vigtige vitaminer til dine hår, hud og negle, er du kommet til det helt rigtige sted. Beauty Bear er et dansk familieforetagende med mere end 40 års erfaring, som udvikler kvalitetsprodukter i bamseformat. Og så smager de godt. Du kan f.eks. få lækre gummies med solbærsmag, som bl.a. indeholder zink og B-vitaminet biotin, som giver glansfuldt hår, og som styrker og vedligeholder dine lokker. Du kan også få gummies med ferskensmag, til din hud, som gør dig klar til sommeren med naturlig C-vitamin, så du kan opnå en flot og vedvarende tan. Skønhed kommer indefra og med vitaminer fra Beauty Bear, hjælper du det godt på vej.

Hvis du leder efter vigtige vitaminer til dine hår, hud og negle, er du kommet til det helt rigtige sted. Beauty Bear er et dansk familieforetagende med mere end 40 års erfaring, som udvikler kvalitetsprodukter i bamseformat. Og så smager de godt.

Mærker
Mest populære
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Indhold

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære

Beauty Bears er vitaminer og næringsstoffer i vingummiformat, der er lavet af frugtfibre, og som er designet til at styrke din hud, dit hår og dine negle. "Vi vil gøre op med, at man skal lide for skønheden." Sådan skriver Beauty Bear om deres produkter, og det er præcis, hvad de gør. Vitamin gummies er lavet af frugtfibre, de er bløde og lækre at tygge, og så er de fremstillet på naturlige ingredienser. Det betyder, at de hverken indeholder smagsstoffer, kunstige farvestoffer, sødemidler eller konserveringsmidler. De er 100% veganske, de indeholder naturlige farvestoffer og udelukkende veganske ingredienser, såsom pektin.