Origins Brand Box

BEAUTY BRAND BOX · LIMITED EDITION

Velkommen til et skønhedseventyr i naturens skattekammer.
8 luksuriøse produkter til en værdi af hele 1970,- kan blive dine for kun 399,-.
Lad din hud og dine sanser forkæles af kraftfulde ingredienser fra naturen og banebrydende teknologier.

​​​​​​​Herunder kan du se de 8 skønne produkter, du finder i boksen.

Origins Brand Box
LIMITED EDITION

Velkommen til et skønhedseventyr i naturens skattekammer.
8 luksuriøse produkter til en værdi af hele 1970,- kan blive dine for kun 399,-.
Lad din hud og dine sanser forkæles af kraftfulde ingredienser fra naturen og banebrydende teknologier.

​​​​​​​Herunder kan du se de 8 skønne produkter, du finder i boksen.


GINZING™
INTO THE GLOW BRIGHTENING SERUM

Et multi-aktivt serum, der giver huden glød – allerede ved første påføring. Formlen, der indeholder C-vitaminer og et 5% Retexturising Complex (en blanding af ekstrakt fra grønne kaffebønner og AHA/BHA), understøtter cellefornyelsen, gør huden glattere og porerne mindre synlige. C-vitaminer lysner huden, og hyaluronsyre fugter den i dybden. Hver gang du bruger dette serum,


GINZING™
REFRESHING EYE CREAM TO BRIGHTEN AND DEPUFF

En øjencreme, der fugter og imponerer med synlig reduktion af mørke rande og poser under øjnene – med det samme. Den gør sig godt både alene og under makeup. Findes i to toner, der genopfrisker trætte øjne på et øjeblik. Vi har lagt ’original’ tonen i boksen, da dette er bestselleren.


DR. ANDREW WEIL FOR ORIGINS™
MEGA-MUSHROOM RELIEF & RESILIENCE SOOTHING CREAM


Med Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream får du en fugtgivende ansigtscreme, som beroliger huden øjeblikkeligt, mindsker rødme og lindrer sensitiv hud. Cremen styrker tillige hudens forsvar mod miljøfaktorer, der ælder huden. Du kan bruge den både morgen og aften eller efter behov – som et beroligende kys på huden.


HIGH POTENCY NIGHT-A-MINS™
RESURFACING CREAM WITH FRUIT-DERIVED AHAS


Sig farvel til tør og træt hud, mens du sover, og vågn op med den flotteste hud og masser af glød. Få mere ud af din skønhedssøvn med den populære 2-i-1 natcreme, der natten over både plejer og fugter, men i samme ombæring skubber til hudens cellefornyelse med hjælp fra frugtudvundet AHA-syre. AHA, også kendt som alfahydroxysyre, giver huden en mild peeling og dermed et boost til fornyelse af hudens celler. Vi må hellere advare på forhånd: ”Man kan godt blive lidt afhængig af at bruge den”.


DRINK UP INTENSIVE™
OVERNIGHT HYDRATING MASK WITH AVOCADO & GLACIER WATER


Er huden meget tørstig? Så er denne maske sand magi. Nyd en rig og nærende natmaske, der slukker selv hudens værste tørst. Den ultrafugtgivende formel nærer huden – øjeblikkeligt efter påføring – med intens fugt, og holder den blød, glat og fugtmættet i helt op til 72 timer. Masken er drøj i brug, da du kun behøver at påføre et tynd lag. Og husk – selvom det er en maske, skal du ikke vaske den af. Du sover med den på natten over. Meget nemmere bliver det ikke.


CLEAR IMPROVEMENT
ACTIVE CHARCOAL MASK TO CLEAR PORES


Har huden brug for en effektiv og dybderensende behandling? Så er masken Clear Improvement din nye bedste ven. Miljøpåvirkninger og makeup kan tilstoppe porerne og gøre huden usund. Det er derfor vigtigt at rense huden i dybden, så den igen kan ånde og genvinde glød og udstråling. Masken trækker i al enkelhed snavs og forurening ud af porerne og efterlader huden mere klar, strålende og dejlig ren. Du bruger den en gang om ugen ved at starte med at skylle ansigtet med varmt vand (på den måde åbner du porerne). Påfør derefter masken og lad den tørre. Når den er tør, skyller du den grundigt af igen, og vupti... huden fremstår nu ren og som ny igen.


MODERN FRICTION™
NATURE’S GENTLE DERMABRASION

Eksfoliering uden irritation men med øjeblikkelig effekt... What’s not to love? Med Modern Friction får du en af de helt store stjerner fra Origins. Der er tale om en eksfolierende creme tilsat forfinet risstivelse, der nænsomt men effektivt polerer din hud, så den syner mere ensartet, glat og strålende. Modern friction indeholder desuden citronolie, der booster huden med glød samt beroligende aloe vera og molekyler, der holder huden fugtig. Resultaterne taler for sig selv: Fine linjer synes mindsket. Huden ser fornyet og strålende ud. Enjoy!


VITAZING™
ENERGY-BOOSTING MOISTURIZER (SPF15)


Som et trylleslag af sund glød og udstråling! Her kan du nyde en multifunktionel farvet dagcreme med solfaktor 15, der får huden til at fremstå mere ensartet og med den skønneste glød – på kun et øjeblik! Vi er ganske enkelt ude i sand magi på tube. Der er ikke noget at sige til, at VITAZING™ har været en bestseller i mange år. Produktet er tilmed super nemt at bruge – påføres på huden efter serum og creme(hvis det er nødvendigt), og du er klar til at gå ud og møde dagen med alt, hvad den indebærer.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek