• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Efterårstoner

BEAUTY TREND BOX · LIMITED EDITION

Lad den salige efterårsro indfinde sig, og bliv inspireret af sæsonens brændte farver, gyldne toner og nye plejerutiner.
Boxen har en samlet værdi på 1.748,-

Efterårstoner
LIMITED EDITION

Lad den salige efterårsro indfinde sig, og bliv inspireret af sæsonens brændte farver, gyldne toner og nye plejerutiner. Denne Beauty Trend Box er årets sidste, og vi lover at du ikke vil blive skuffet.

HAIRLUST HAIR GROWTH & PROTECTION HAIR MASK – INTENSIV PLEJE TIL HÅRET.

Tørre, skrøbelige og spaltede spidser er ikke sundt og ser heller ikke godt ud. Det er derfor vigtigt at give håret et fugtboost i ny og næ eller allerhelst én gang om ugen. Hair Growth & Protection Hair Mask indeholder bl.a. vegetabilsk protein og nærende fedtsyrer, der genopretter hårets fugtbalance og hjælper håret med at vokse sig stærkt og sundt. De plejende og nærende fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer fra bl.a. økologisk sheasmør, økologisk abrikoskerne-ekstrakt og økologiske acai-ekstrakt giver de tørre og slidte hårlokker intensiv pleje.

MÁDARA MICELLAR WATER – RENS HURTIGT OG EFFEKTIVT.

Micellar Water fra MÁDARA er en prisvindende bestseller inden for rens. Produktet er beriget med fugtgivende aloe vera, hyaluronsyre og Nordisk pæon, der i fællesskab genskaber balancen i huden samt fugter i de dybere lag. Påfør produktet på en vatrondel, og med få strøg over ansigtet fjerner du hurtigt og nemt makeuppen.

GOSH COPENHAGEN VELVET TOUCH LIPSTICK – GIV HVERDAGSLOOKET ET PIFT.

Læbestift er for mange forbundet med festlige anledninger, men hvorfor ikke bare bruge det til hverdag? Med den populære og cremede Gosh Velvet Touch Lipstick kan du give dine læber en smuk, intensiv bær-farve og nyde godt af de lysreflekterende pigmenter, der tilfører den smukkeste glans. Læbestiften er et af Gosh’s mest solgte produkter, da den både har en lang holdbarhedstid, en smuk farve og en høj koncentration af vegetabilske olier, der beskytter og plejer dine læber.

MATAS MILD SERUM UDEN PARFUME – SUND OG EFFEKTIV PLEJE TIL DIN HUD.

Matas Mild Serum indeholder fantastiske ingredienser, der plejer selv sensitiv hud. Serummet indeholder bl.a. allantoin, der virker anti-irriterende, beroligende og blødgørende på huden, samt glycerin, som bidrager til fugt og beskytter huden mod udtørring. Serummet kan anvendes både morgen og aften på nyrenset hud under dag- og/eller natcreme.

THE ORDINARY 100% NIACINAMIDE PULVER – DEN MULTIFUNKTIONELLE INGREDIENS.

Niacinamid, også kendt som vitamin B, er en multi - facetteret aktiv ingrediens, der er kendt for sine mange fordele for huden. Den hjælpe bl.a. med at afbalancere talgproduktionen og understøtter samtidig dannelsen af de stoffer, der spiller en central rolle i hudens struktur. 100% Niacinamide Powder fra The Ordinary er god at blande sammen med dit serum, da det minimerer porer og forfiner hudens struktur.

JIMMY CHOO I WANT CHOO EAU DE PARFUM – DUFTEN AF FANTASTISKE STUNDER I VENINDERNES SELSKAB.

At gøre sig klar med veninderne inden en bytur – med lidt godt i glasset, latter og godt humør, er hvad duften I Want Choo repræsenterer. Det handler ikke blot om at gå ud, det handler om at have en uforglemmelig aften. Parfumen er en kraftfuld, orientalsk blomsterduft, der indeholder topnoter af mandarinjuice og fersken, hjertenoter af rød edderkoppelilje og jasmin sambac samt bundnoter af vanilje, benzoin og harpiks.

NATUR-DROGERIET COLLAGEN-BOOST MED HYALURONSYRE – TIL KAMPEN MOD RYNKERNE.

Kollagen er et protein, som kroppen naturligt danner. Med alderen bliver denne produktion nedbrudt, og huden mister derfor sin ungdommelige fylde. Collagen-Boost fra Natur-Drogeriet er en pulverblanding, der indeholder peptider fra hydrolyseret kollagen fra kvæg. Derudover indeholder blandingen hyaluronsyre, kiselpulver og C-vitamin, der bidrager til en normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalfungerende hud. Pulverblandingen kommer med en dejlig hindbærsmag.

ECOOKING MASCARA – EN BANEBRYDENDE NYHED!

Ecooking har længe været kendt for deres fantastiske hudpleje, men nu begynder det populære, danske brand også at lave makeup. Et af de nye produkter er Mascara, en fugtgivende blanding af E-vitamin og økologisk kastanjeekstrakt, der hverken drysser eller smitter af på huden. I denne boks får du en miniudgave af mascaraen med en curling & volume-børste. Men det specielle ved Mascara er, at du køber mascaraen og mascarabørsten hver for sig. På den måde kan du selv vælge præcis det vippelook, du ønsker.

SHISEIDO ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE – GIV HUDEN EN LUKSURIØS OPLEVELSE.

Hemmeligheden bag en stærk, sund og smuk hud findes i hudens immunforsvar. Ultimune Power Concentrate er et effektivt serum, der bygger på det banebrydende Ultimune Complex, der hjælper huden med at opnå sit bedste potentiale. Resultatet er en sundere og stærkere hud, der ikke alene vil fremstå glattere, smidigere og yngre men også med en forbedret glød og smuk udstråling. For at opnå størst mulig effekt anvendes Ultimune, inden du påfører din målrettede Shiseido ansigtscreme.

MÁDARA SOS HYDRA RECHARGE CREAM – BOOST HUDEN MED FUGT.

En sund og frisk hud kommer af en velplejet og gennemfugtet hud. MÁDARA SOS Hydra Recharge Cream gør netop det – fugter og nærer. Her får du en skøn dagcreme, der byder på en cocktail af aktive og fugtgivende ingredienser. Cremen virker opstrammende i huden og indeholder antioxidanter, der effektivt modvirker fine linjer og rynker.

BIOSYM D-SUN 20 µG – ET VIGTIGT VITAMIN TIL DE MØRKERE MÅNEDER.

D-vitamin er et vitamin, der bidrager til immunsystemets funktion. Kroppen optager normalt D-vitamin via kost eller solen, men i vinterhalvåret kan det være svært at opnå den mængde, kroppen har brug for. Vi opholder os meget inde, og solen er samtidigt kortere tid på himlen. Derfor er det en god ide at supplere med Biosym D-Sun 20 µg

BE-KIND NØDDEBAR – NÅR DU ER LÆKKERSULTEN PÅ FARTEN. Obs. du får en af to varianter i boxen.

Vi kender det alle – det der med at være ”hangry” eller sukkerkold en sen eftermiddag. Det får det værste frem i os. Derfor er det en god ide at have en snack med i tasken. BE-KIND nøddebar indeholder ingen kunstige farve- og smagsstoffer eller konserveringsmidler. De er tilsat 60% nødder og indeholder udelukkende gode og næringsrige ingredienser. BE-KIND Nøddebar kommer i flere varianter.

LE COUVENT BOTANICAL COLOGNE AQUA MAJESTAE - EAU DE TOILETTE.

Aqua Majestae er inspireret af en varm sommerhave fyldt med osmanthus blomster, hvor solens sidste stråler får de blomstrende træer til at udskille en vidunderlig duft. Duftens top består af argentinsk citron, som komplimenteres af frisk, solrig akacie. Det blomstrende osmanthushjerte leder tankerne hen på abrikos, der forener sig med en base af saftige noter fra musk og ceder.

MDERMA MD01 LIPID BALM – DET EFFEKTIVE MIDDEL MOD TØR, ØDELAGT OG SÅRBAR HUD.

MD01 Lipid Balm fra MDerma er en unik, parfumefri fedtcreme, der er velegnet til ekstrem tør, ødelagt eller sårbar hud. Cremen danner en effektiv barriere på huden, som binder og holder på hudens fugt. Cremen består af 100% fedt, men er formuleret, således den hurtigt absorberes i huden.

JAMES READ H2O TAN MIST – FUGT DIN HUD, OG FÅ SMUK KULØR.

Denne fugtspray med selvbrunereffekt er beriget med rent rosenvand, der modvirker tegn på ældning i huden. Gradvist opbygger du farve – for hver applikation. Sprayen er ideel som primer inden makeuppen men kan også bruges som setting spray. Med denne spray er det nemt at tage den smukke sommerglød med ind i de mørke vintermåneder.

SANDSTONE WATERPROOF METALLIC EYELINER – GØR DINE ØJNE INTENSE.

Prikken over i’et ved et lækkert makeup-look er markerede øjne. Det tilfører intensitet i dit blik og kant i dit udtryk. Sandstone Waterproof Metallic Eyeliner er både vegansk og uden parfume, og kommer i en skøn efterårsgrøn nuance med en metallic finish. Eyelineren glider let på huden og er langtidsholdbar samt vandfast.

NILENS JORD EYELASH SERUM – HEMMELIGHEDEN BAG LANGE OG SMUKKE VIPPER.

Eyelash Serum fra Nilens Jord er et effektivt vippeserum, der giver synligt længere og fyldigere vipper. Serummet indeholder en særlig formular med bl.a. planktonekstrakt, der trækker helt ned i vippens follikler – dér, hvor vippen begynder. På den måde gives de bedste betingelser for, at vipperne i sin vækstfase kan vokse sig stærkere, tykkere og længere. Du kan forvente et resultat allerede efter 4-6 uger.

PLAISIR SELF TANNING DROPS – SNYD DIG TIL EN SMUK KULØR I ANSIGTET.

I efterårets mørke måneder og korte dage har solens stråler ikke den samme kraft, men med Self Tanning Drops fra Plaisir kan du nemt snyde dig til dette. Selvbruneren kommer i et helt rent koncentrat, som du kan blande i din ansigtscreme – både morgen som aften. De virker nemlig allerede efter 1-2 timer. Du kan også blande dem i din bodylotion eller olie. Brug 2-3 dråber til ansigtet og 4-6 dråber til kroppen, og glæd dig over at få en smuk og naturlig glød.

AUSTRALIAN BODYCARE HAND CREAM – FØRSTEHJÆLP TIL SPRUKNE HÆNDER.

Når de kolde måneder rammer os, får hænderne brug for ekstra pleje. Hand Cream Lemon Myrtle fra Australian Bodycare indeholder nærende ingredienser, der blødgør, tilfører fugt og plejer. Cremen har en skøn duft af citrus og myrte og er beriget med den australske og naturlige Tea Tree Oil, som modvirker, at bakterier trænger ned i den udsatte, sprukne og sarte hud.