• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Forårsfornyelser

BEAUTY TREND BOX · LIMITED EDITION

Foråret er over os, og vi fejrer anledningen med en Beauty Trend Box, der hylder foråret.
Boxen koster kun 349,- og har en samlet værdi på 1.235,-

Herunder kan du se de 13 skønne produkter, du finder i boksen.

Forårsfornyelser
LIMITED EDITION

En ny sæson er over os. Minusgrader bliver til plus, og de sarte solstråler tager til styrke, i takt med at dagene forlænges. Blomsterknopper spirer, og bøgens lodne og lysegrønne blade skaber begejstring. Det er forår!
Foråret er over os, og vi fejrer anledningen med skøn pleje til hud og hår.
Plej din hud med en eksfolierende mousse efterfulgt af en blødgørende scrub, og sig farvel til vinterens askeblege hudtone. Nyd en eksklusiv ansigtsmaske, der med det samme giver et vitalt boost. Revitaliser huden med et serum, der fugter i dybden, og en dagcreme, som fremhæver gløden. Pynt læberne med en smuk koralrød farve og vipperne med en mascara, der giver selv Bambi kamp til stregen.

Åbn boksen, og nyd foråret med fornyet energi.


​​​​​​​SANDSTONE LIPGLACE SUMMER FLING
– YOUR LIPS BUT BETTER.

Lipglace fra Sandstone giver dine læber et
naturligt, smukt og feminint ’touch up’. Glossen
tilfører læberne en kombination af både glans
og farve – der fremhæver din egen læbefarve,
bare bedre. Den lille applikator gør den nem
at påføre, både alene, men også ovenpå en
lipliner eller læbestift. Lipglossen har en skøn
formel, der ikke klistrer, og indeholder E-vitamin,
der virker fugtgivende og har en anti-age
effekt. Derudover er den allergi certificeret og
vegansk, så lipglossen kan også bruges af alle
med sensitiv hud.


DUFFBEAUTY SUPREME LASH MASCARA BLACK
– MASCARAEN, DER BÅDE PLEJER OG GIVER ET MISUNDELSESVÆRDIGT LOOK.

Dine øjenvipper har brug for pleje, hvis de
skal forblive sunde og stærke. Netop derfor
er Supreme Lash Mascara elsket af mange,
da den indeholder biotionyl tripeptide og
kaktusolie, som er fantastiske ingredienser til at
pleje og styrke vipperne. Derudover indeholder
den også Silica, E-vitamin, Argan samt
Castorolie, der ligeledes plejer og beskytter.
Den drys-frie og veganske mascara giver
med sin intense sorte farve og fantastiske
gummibørste et smukt, defineret og vågent
look med masser af længde.


LANCÔME HYDRA ZEN GLOW
– PAS PÅ HUDEN I DEN TRAVLE HVERDAG.


Hver dag udsættes huden for tonsvis af udefrakommende faktorer. Det sætter sine spor. Hydra Zen Glow er en fugtighedscreme, der er beriget med aminosyrer, aloevera, hyaluronsyre og roseekstrakt, der tilsammen blødgør, reducerer synlige tegn af træthed og gør huden mere modstandsdygtig imod frie radikaler. Cremen fugter huden øjeblikkeligt og bringer tilmed gløden tilbage. Den holder på fugten i op til 24 timer og passer derfor godt på din hud dagen igennem.


​​​​​​​PLAISIR HYALURONIC ACID 2% SERUM
– ET BOOST AF FUGT.


Hyaluronic Acid 2% Serum er et intensivt
virkende serum med et højkoncentreret
hyaluronsyrekompleks, der forynger hudens
udseende. Ved hjælp af lavmolekylær hyaluronsyre, øger serummet hudens fugtindhold, elasticitet og spændstighed samt
reducerer synligheden af rynker. Derudover er
serummet beriget med Provitamin B5, der plejer,
beskytter og beroliger huden samt udbedrer
eventuelle skader og bidrager til en mere
ensartet udtryk i hudoverfladen. Produktet er
desuden parfumefrit.


THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA
– HJÆLP DEN NATURLIGE FUGT PÅ VEJ.


Natural Moisturizing Factors består af komponenter som aminosyrer, fedtsyrer, ceramider, glycerin og hyaluronsyre, der alle naturligt findes i huden med en fugtgivende virkning. Denne ikke-fedtende fugtighedscreme bidrager med et tilskud af disse naturlige faktorer, så huden altid føles fugtet og næret. Cremen indeholder bl.a. glycerin og en molekyletung version af hyaluronsyre, der effektivt modvirker tørhed, samt en kompleks blanding af fosfolipider, triglyceriner og sakkarider, der sikrer, at huden forbliver ensartet og elastisk.


ACO PURE GLOW RENEWING DAILY CLEANSER
– EN NATURLIG GLØD, HVER DAG!


Noget af det bedste du kan gøre, for at bevare en sund og smuk hud, er at rense den – både morgen og aften. Pure Glow Renewing Daily Cleanser er en mousse med enzymer, der effektivt renser huden uden at udtørre den, fjerner makeup og reducerer urenheder. Rensemoussen har en mild eksfolierende effekt, der efterlader huden ren og med en naturlig glød. Den indeholder bl.a. salicylsyre (BHA), som renser porerne i dybden ved at trænge ind og opløse talg. Dette hjælper med at modvirke urenheder og bidrager samtidig med en sund glød.


OSKIA RENAISSANCE MASK
– MASKEN, ALLE VIL EJE.


Denne luksuriøse, eksfolierende peel-i-enbalm maske, fyldt med OSKIAs innovative blanding af AHA frugtsyrer og effektive
næringsstoffer, efterlader huden glattere, mere forfinet og med en fantastisk glød. Masken er med til at øge cellefornyelsen og fjerner skånsomt de trætte, døde og grå hudceller, så hudens friske og nye lag viser sig. Masken har en smuk lyserød farve, men skifter til en cremet hvid, når den masseres ind i huden. Den er egnet til alle hudtyper, og indeholder en vidunderlig og frisk aromatisk duft i et mix af rose, passionsfrugt og kamille, der alle er økologisk certificerede.


RAUNSBORG NORDIC FACE SCRUB
– OUT WITH THE OLD, IN WITH THE NEW.


Ligeså vigtigt det er at fugte og nære huden, ligeså vigtigt er det at eksfoliere den. Face Scrub fra Raunsborg er en let eksfolierende gel med græskarkerner, der effektivt fjerner de døde hudceller, så huden efterlades frisk og blød som ny. Skrubben indeholder desuden ekstrakter fra kamilleblomster, som beroliger og blødgør samt beskytter mod frie radikaler, så huden ikke ældes før tid. Derudover indeholder skrubben birkebarkekstrakt, der styrker, opstrammer og dufter dejligt.


SHISEIDO VITAL PERFECTION UPLIFTING & FIRMING EXPRESS EYE MASK
– ET QUICKFIX, DER OGSÅ ARBEJDER I DYBDEN.


Vi kender vel alle til de dage, hvor vi vågner op med trætte øjenomgivelser. Huden omkring øjnene er ekstra fin og tynd, og det er derfor også her, at de første alderstegn titter frem. Det kan derfor være en god ide med intensiv pleje – og et quickfix. Ved hjælp af Shiseidos innovative formel bidrager øjenmaskerne med et øjeblikkeligt løft og opstramning af huden omkring øjnene. Masken indeholder den banebrydende ReNeura Technology, der skaber hurtige og mere effektive resultater. Eneste advarsel: Du kan godt blive afhængig,
for det virker!


IDA WARG SELF-TANNING FACE LOTION
– SNYD DIG TIL EN SMUK KULØR.


Vi elsker alle en smuk og solkysset kulør, men for at passe på huden, er vi nødt til at beskytte den mod solens stråler. Efter en mørk og lang vinter ser man nærmest hvidere end hvid ud, når man kigger på sig selv i spejlet. Det er der heldigvis råd for – nemlig med Self-Tanning Face Lotion fra det svenske brand Ida Warg. Fugtighedscremen indeholder det naturlige sukker DHA, der på blot tre timer giver dit ansigt et naturligt solbrunt resultat. Formlen er parfumefri og vegansk og fugter huden i op til 48 timer.


MATAS NATUR HOVEDBUNDSSERUM UDEN PARFUME
– I KAMPEN MOD HÅRTAB.


I løbet af livet oplever vi alle perioder med hårtab. Det gør det dog ikke mindre irriterende. Et beroligende og effektivt serum til hovedbunden er din redningskrans. Hovedbundsserum fra Matas Natur er et koncentreret leave-in serum til hovedbund og hår med aktivt mikro algeekstrakt, der styrker håret og reducerer hårtab. Serummet indeholder desuden E-vitamin samt økologisk aloe vera, der både fugter, plejer og beskytter hovedbunden, samt creatine, der styrker håret og beskytter det mod varme. Serummet er svanemærket og tager derfor hensyn til både dig og miljøet.


MAUI SHEA BUTTER SHAMPOO
– EN KÆRLIG HILSEN FRA FJERNE HIMMELSTRØG.


Denne fantastiske hårshampoo leder med sin duft dine tanker mod varmere himmelstrøg, smukke laguner, solrige dage, palmer og kolde Piña Coladas. Den fugtgivende duo er spækket med cremet shea butter, der i kombination med kokosolie og macadamiaolie genopbygger, plejer og blødgør håret, så det efterlades sundt, smukt og blankt.


MAUI SHEA BUTTER CONDITIONER
– EN KÆRLIG HILSEN FRA FJERNE HIMMELSTRØG.


Denne fantastiske hårconditioner leder med sin duft dine tanker mod varmere himmelstrøg, smukke laguner, solrige dage, palmer og kolde Piña Coladas. Den fugtgivende duo er spækket med cremet shea butter, der i kombination med kokosolie og macadamiaolie genopbygger, plejer og blødgør håret, så det efterlades sundt, smukt og blankt.