1 / 1
KUN ONLINE
Stress Releazer ST 100
hjælp med at anmelde produktet
1.249 kr.
Optjen 125 point hos Club Matas
Forventet levering mellem d. 8. og d. 12. december
Varen kan kun købes online
Du har fri fragt
Beurer
Afstres i hverdagen med ST 100 Stress Releazer
Gennem lavfrekvente vibrationer hjælper Stress Releazeren dig med at finde ind i en rolig vejrtrækningscyklus, så du kan komme ned i gear oven på en hektisk dag. Ved at genetablere en rolig, naturlig vejrtrækning aktiveres det parasympatiske nervesystem. Ved hjælp af vejrtrækningsøvelser kan du således berolige dit nervesystem hvilket kan være med til at dæmpe stress.
Vælg mellem 3 vejrtrækningscyklusser: 10, 12 eller 14 sekunder. Stress Releazeren vibrerer med lavfrekvente vibrationer i takt til den valgte vejrtrækningscyklus. Få de fulde ud af Stress Releazeren ved at forbinde den til den tilhørende app ”Beurer CalmDown”. I appen kan du professionelt blive guidet gennnem vejrtrækningsøvelsen og vælge mellem 3 beroligende lyde: skov, jungle eller havet. ST 100 forbindes til din smartphone via Bluetooth. ”Beurer CalmDown” er kompatibel med iOS 9.0 og derover samt Android 5.0 og derover.
Sådan bruger du Stress Releazeren

Find et roligt sted, du kan slappe af. Læg dig ned på sofaen, i sengen eller find dig til rette i en lænestol. Placér Stress Releazeren, så den ligger over mellemgulvet. Tænd for enheden på tænd-knappen og vælg den ønskede vejrtrækningscyklus. Du kan også tilvælge lys og varme, lyset vil skiftevis lyse op og dæmpe sig i takt med den valgte vejrtrækningscyklus. Varmen fra Stress Releazeren kan bidrage til øget følelse af ro og velvære.
ST 100 er genopladelig og kan bruges i 11 timer uden lys og varme og 3 timer med lys og varme. Opladningstiden er ca. 4 timer. Der er 3 års garanti på produktet.
Indhold1 stk
Enhedspris1.249 kr./stk
MærkeBeurer
SerieWellbeing
KategoriØvrig
Se altBeurer Øvrig
Se altWellbeing Øvrig
Varenummer739872
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • PostNord med omdeling
 • PostNord Vælg Selv udleveringssted
 • DAO - Levering til privatadresse (Kun brofaste øer og Bornholm)
 • GLS Pakkeshop - GLS Erhvervslevering
 • GLS til privatadressen
 • Afhent i din lokale Matas butik

Forventet leveringstid er 1 - 2 hverdage, men leveringstid kan variere hvis man fx bestiller en vare som skal hentes hjem fra en leverandør først, eller under spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday.Ordrer indeholdende bestillingsvarer(Matas lagerfører ikke varen) har som udgangspunkt en længere leveringstid på 3 - 5 hverdage.Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet - der efterleveres ikke.

Matas Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

Har modtaget din vare.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.Meddelelsen skal gives ved at skrive til kundeservice@matas.dk eller ringe på 4816 5544. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Brug for hjælp?

Få rådgivning af vores eksperter til produkter lige nu.

Har du spørgsmål til produkter? Spørg en materialist, farmakonom eller frisør her.

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.