• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Solidt, tysk håndværk og et klassisk design, der tiltaler både mænd og kvinder, er, hvad du får med sandalerne fra Birkenstock. Tro det, eller lad være, men faktisk har du kunnet få de populære Birkenstock siden 1774, og derfor har sandalerne mere end 250 år på bagen. Det ændrer dog ikke på sandalernes aktualitet, da de klassiske styles bliver udviklet med nye former, farver og mønstre for at følge tidens trends.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

9 produkter
9 produkter
Sortér efter: Mest populære
Birkenstock Professionel sandal Saragossa hvid 40
559,95
Førpris 799,95
Du optjener 56 point
(6)
Birkenstock Gizeh Leather Black Str. 39
849,95
Du optjener 85 point
Birkenstock Gizeh Sort Kunstskind Str. 39
489,95
Førpris 699,95
Du optjener 49 point
Birkenstock Badesandal Gizeh hvid 41
244,95
Førpris 349,95
Du optjener 25 point
Birkenstock Gizeh Leather Black Str. 41
594,95
Førpris 849,95
Du optjener 60 point
Birkenstock Vaduz Lavender 37
629,95
Førpris 899,95
Du optjener 63 point

Sko og stærkt håndværk siden 1774

Overalt på de sommerbeklædte gader og stræder popper de populære, retro-sandaler fra Birkenstock frem. I dag er sandalerne yderst populære, ja, og det har de faktisk været, siden den tyske skomager, Johann Adam, med samme efternavn som navnet på sandalerne, blev registreret som skomager i den tyske by, Langen-Bergheim, tilbage i 1774. Sandalerne har altså en lang historie bag sig, og selv efter knapt 250 år, lever sandalerne stadig i bedste velgående. Dette skyldes den høje håndværkskvalitet, som alle sandalerne er udarbejdet med, og det er noget, forbrugerne kan mærke og er vilde med – en kvalitet, der normalt kun ses ved ortopædiske sko. Det klassiske design med det stærke håndværk holder, hvilket gør sandalerne til et stort hit over hele verden. Netop dét har også resulteret i, at Birkenstock er blandt de anerkendte top fem ’Global Footwear Brands’ samtidig med, at brandet er et af de bedst kendte tyske mærker i hele verden.

Klassisk design siden første skosål

Sandalerne er blevet i familien lige siden, Johann Adam Birkenstock dengang i 1774 startede som skomager, og det samme er designet. Der er ikke pillet ved de klassiske modeller, der blandt andet består af en sandal med to remme over vristen, en sandal med tårem, en sandal med cross over ved storetåen samt en badesandal (både med tårem og en enkelt rem over vristen). Størstedelen af de eftertragtede sko bliver produceret i Birkenstocks egne fabrikker, der ligger i de tyske forbundsstater, Rheinland-Pfalz, Nordrhein-Westfalen, Hessen og Sachsen, men sandalerne bliver solgt i over 90 lande spredt ud over alle fem kontinenter. Derfor er det ikke så mærkeligt, hvis du ikke kun spotter de gode sommersandaler på de danske stræder, men også på din udlandsrejse.

Stort udvalg af Birkenstock på matas.dk

De klassiske sandalmodeller er beholdt, ja, men sandalernes remme over vristen kommer i flere materialer, farver og mønstre. På matas.dk kan du finde et stort udvalg af sandalerne til både mænd og kvinder, og udvalget inkluderer blandt andet følgende populære sandaler:

  • Birkenstock Arizona Black: Den helt klassiske sorte Birkenstock-model med to remme i sort kunstskind.
  • Birkenstock Gizeh Lea Tobacco Brown: En populær model med tårem i lys brun skind
  • Birkenstock Arizona Dark Brown: Eftertragtet model med to remme i et klassisk mørkebrunt kunstskind
  • Birkenstock Mayari Sort kunstskind for et bedre grip ved tåen
  • Birkenstock Arizona White: Populær Birkenstock-model med to remme i klassisk hvis kunstskind
  • Birkenstock Badesandal Gizeh Sort eller Hvid : En eftertragtet badesandal i letvægts EVA-materiale, som er perfekt til stranden og svømmehallen

Alle ovenstående Birkenstock-sandaler ligger i et prisleje mellem 350 kr. og 900 kr. og kan købes på matas.dk samt i udvalgte Matas butikker rundt om i landet.