BJÖRN AXÉN

Björn Axen tilbyder professionel hårpleje og styling til alle behov, anledninger og hårtyper. Vores produkter er udviklet i samarbejde med hårstylister og er produceret i Sverige, med omtanke. Vores filosofi går på at alle produkter er miljøvenlige, skånsomme og af høj kvalitet, for at skabe det bedste resultat.

Björn Axen tilbyder professionel hårpleje og styling til alle behov, anledninger og hårtyper. Vores produkter er udviklet i samarbejde med hårstylister og er produceret i Sverige, med omtanke. Vores filosofi går på at alle produkter er miljøvenlige, skånsomme og af høj kvalitet, for at skabe det bedste resultat.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

78 produkter
78 produkter
Sorter efter: Mest populære
Björn Axén Matt Wax 80 ml
139,95 kr.
Björn Axén The Hair Mask 200 ml
219,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvem er Björn Axén?

Bjørn Axén er manden bag et af Sveriges mest kendte brands inden for hårpleje og styling. Eventyret begyndte i 1963, da han som færdiguddannet frisør af den legendariske Monsieur Alexandre de Paris vender hjem til Sverige med ny og banebrydende innovation, viden, kreativitet og ikke mindst glamour, som ikke før var set i Sverige.

Han starter i samme år sin første Salon i Stockholm og derfra tog det fart. I 1979, efter 16 års succes i sin første salon i Silbyllegaten i Stockholm, beslutter han at flytte sin salon til et velkendt shopping center i Stockholm, på den øverste etage, med dobbelt så mange frisør stole som i den første salon. Den nye salon blev eksklusiv, med lyse og flotte omgivelser, det var faktisk også i denne butik, Bjørn Axén startede Sveriges første booking system til frisører.

I 1984 var Björn en af de mest efterspurgte frisører i Sverige, og han blev kongelig hofleverandør til kongehuset. Samme år startede han også på en produktudvikling med formålet om at starte sit eget hårplejebrand. I dag har Bjørn Axén mere end 50 pleje- og styling produkter, alle med ingredienser som tager hensyn til både mennesker og miljø.

I 1993 afgår Bjørn Axén pludseligt ved døden, og det viser sig at 9 år tidligere havde Bjørn Axén skrevet den 27 årige Johan Hellstrøm ind i sit testamente. Johan havde i en alder af 18 år, været under Bjørn Axén's vinger og blev en fantastisk og prisvindende frisør på kort tid, og efter 3 år besluttede Johan at stoppe hos Bjørn Axén, da han havde andre planer for fremtiden.

Johan fik testamenteret hele Bjørn Axén's eftermægle, og fandt nu sig selv som kongelig hofleverandør. Selvom den unge Johan dengang havde andre planer for sin karriere, valgte Johan at takke ja, til at påtage sig ansvaret for Bjørn Axén's eftermægle, som han stadig besidder den dag i dag.  

Økologi

Björn Axén Organic er en serie med pleje- og stylingprodukter, der indeholder mindst 95% naturlige råvarer og mange økologiske ingredienser, der er biologisk nedbrydelige. Ingredienslisten inkluderer bl.a. aloe vera, nordiske sukkerroer og rapsolie samt berigende olier fra shea, jojoba, solsikke og havtorn. Produkterne indeholder naturkoldpresset bergamotolie i stedet for parfume og er dermatologisk testet.

Hårpleje til farvet hår

Det kan være meget hårdt for håret at blive farvet med hårfarve, især ved hyppig farvning eller ved afblegning af håret. Derfor er det vigtigt at pleje håret ordentligt efter farvning. Bjørn Axén har udviklet en række produkter, der henvender sig til farvet hår. Brug f.eks. Björn Axén Color Stay Shampoo og den tilhørende balsam. Husk desuden at udskifte hårvasken med dry shampoo en gang imellem.

Björn Axéns børster

I I sortimenter finder du også en række hårbørster, som er professionelle og udført i et eksklusivt design. De er lavet af FSC®-certificeret ahorntræ og findes både med hår fra vildsvin og ioniseret nylon.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.