• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Piz Buin

Tag Piz Buin med på sommerferie

Sommeren er over os, og det er tid til at vi skal beskytte os mod solen. Det er 5 skønne bloggere heldigvis enige med os i, og de har derfor hjulpet os med at teste både velkendte og nye produkter fra Piz Buin. Læs her hvad Maria Kragmannm Christina fra Bittebitte, Johanne Kohlmetz, Michelle fra Stonemuse og Josefine fra The Fine synes om solbeskyttelsen fra Piz Buin.

Bloggerne har testet:

(14)
Piz Buin After Sun Moisturising Lotion 200 ml
124,95
DU OPTJENER 13 Point
(21)
Piz Buin Ultra Light Dry Touch Face SPF 30 50 ml
124,95
DU OPTJENER 13 Point

"Piz Buin Protect & Cool er en ny forfriskender mousse, der føles let på huden og har en blid kølende effekt, hvilket jo er ret lækkert med de varme temperaturer." - Maria KragmannBloggernes dom:

Blød som flødeskum

Én ting var alle bloggerne enige om: Den bløde, lette konsistens føles skøn på huden. Christina fra Bittebitte beskrev det nyeste skud på stammen, Protect & Cool mousse, som en følelse af at sprøjte flødeskum ud i hånden og fordele det på kroppen. Der var også begejstring over, at både moussen og de øvrige lotions var lette at fordele. Så man ikke ender med en krop, der er helt hvid af solcreme.

Køler i sommervarmen

Selvom de fem bloggere elsker at rejse og nyder varmen, var de fleste også enige om, at det er rigtigt lækkert, at kunne blive kølet ned af sin solbeskyttelse. Protect & Cool føles iskold, når den bliver sprøjtet ud, og den køler hurtigt kroppen ned. Hvilket jo kan være rart, når man, som Michelle fra Stonemuse, ikke er helt så god til meget varme temperaturer.

Den skønne duft

En anden ting, flere af bloggerne sætter stor pris på, er alle Piz Buin-produkternes dejlige duft. Josefine fra The Fine skriver, at duften leder tankerne hen på strand, sommer og havet. Og det er jo lige til at komme i sommer- og feriestemning af. Så selv om sommerferien ikke foregår på den helt eksotiske strand på en bounty-ø, kan man stadig få lidt af stemningen gennem sin Piz Buin solbeskyttelse.

Fedter ikke på huden

Noget andet lækkert ved Piz Buin solbeskyttelse, som blandt andre Johanne Kohlmetz også påpeger, er, at de ikke fedter på huden. De er lette at smøre ind, og de trænger hurtigt ind i huden. Det er ikke den solcreme, de fleste har prøvet, som bliver liggende på huden i et tykt lag, der kun resulterer i, at sand, græs og tøj klistrer fast. Ifølge bloggerne er det tydeligvis og heldigvis ikke Piz Buin.

Perfekt til vandhundene

Produkterne fra Piz Buin er rigtig gode til dem, der, ligesom blandt andre Maria Kragmann, elsker at plaske rundt i vandet. Produkterne er nemlig vandafvisende, så huden er stadig beskyttet, når den skal køles ned og friskes op efter lang tid i solens varme. Eller når du bare gerne vil lukke dit indre legebarn ud i poolen eller i havet. Det kan vi jo alle have behov for engang imellem.


"Solbeskyttelse til ansigtet er det vigtigste for mig. Huden i ansigtet er så sensitiv og behøver beskyttelse. Plus – hvis du bruger solbeskyttelse i ansigtet, minimerer det risikoen for rynker, når du bliver ældre (kæmpe plus!)" - Josefine, The Fine  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret