bObles

5 produkter
KUN ONLINE
6 stk
bOblesPride Connect
299,95 kr.
KUN ONLINE
bOblesPride Skumbold
299,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
119,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
6 stk.
bOblesPride Trædesten Sæt
249,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
bOblesTumlehjerte
499,95 kr.
(1)
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Tumlemøbler til børneværelset fra bObles

Det danske firma Buddles designer lækre børnemøbler lavet af den danske arkitekt Bolette Blidel. Designeres Bolette Bladel skabte konceptet for møblerne og udviklede designs til det efter hun selv havde født. hun mente, at de børnemøbler der var på markedet, som appellerede til leg og bevægelse ikke var pæne nok til de danske hjem og børneværelser. Derfor begyndte hun sammen med hendes søster, at skabe møbler, der ville opmuntre børn til at begynde at lege og bevæge sig samtidig med, at man kunne have dem stående fremme. Det var begyndelsen på bObles, som siden starten i 2006 er vokset betydeligt og også har vundet flere priser for sine møbler.

Træn motorikken med bObles

Bobbles samarbejder med forskellige fageksperter, der fokuserer på børns udvikling. De arbejder, blandt andet, tæt sammen med fysioterapeut Louise Hærvig, så de sikrer sig, at deres møbler understøtter barnets motoriske udvikling. For det helt lille barn er det typisk basale færdigheder som at kravle, rulle og stå, der trænes og stimuleres, og for de lidt større børn er det især balancen, der testes sammen med deres evne til at hoppe og koordinere.

Møbler til leg

Det er vigtigt for dine børn at have plads til selvudfoldelse på deres værelse, når de er gamle nok. Derfor er det nødvendigt at give dem god plads, hvor de føler, at de kan udtrykke sig gennem leg. Her har bObles et fantastisk udvalg af tumlemøbler, der trygt og sikkert kan understøtte dit barns leg og udvikling.