Badevægte

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Farve (1)

Hvid

Bedømmelser

8 produkter ud af 34
8 produkter ud af 34
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
GS 400/ Hvid
BeurerSignature Line Personvægt
399,95 kr.
(20)
KUN ONLINE
GS 225
BeurerDigital Personvægt
399,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
BF 400/ Hvid
BeurerSignature Line Kropsanalysevægt
549,95 kr.
(44)
Hvid
OBH NordicaClassic Light Personvægt
249,95 kr.
1 stk
TanitaPrintrulle til Tanita SC 330 Analysevægt
stk. 29,95 kr.
KUN ONLINE
BF 1000
BeurerKropsanalysevægt
7.349 kr.
KUN ONLINE
BF410 Hvid
BeurerKropsanalysevægt
649,95 kr.
KUN ONLINE
Index S2/ Hvid
GarminKropsanalysevægt
+ 1 variant
1.169 kr.
(8)
MEDLEMSTREATS
Særlige tilbud for medlemmer
SHOP HER

Find din nye badevægt hos Matas

En badevægt kan både være din bedste ven eller værste fjende. Det afhænger af dagen og det resultat, som vægten afslører for dig. Det er ingen hemmelighed, at der ofte er mange følelser knyttet til dét at stille sig op på en badevægt, og derfor er det også utroligt vigtigt, at du kan regne med de tal, som vægten viser – ikke desto mindre så du kan følge med i dine fremskridt.

På Matas.dk og i flere af Matas’ butikker kan du finde et stort udvalg af badevægte, der måler dine tal så præcist som muligt. Du kan både få fingre i en klassisk én af slagsen, der ’kun’ måler din vægt. Men du kan også investere i en mere avanceret udgave, som kan lave en større krops analyse med fokus på fedt- og muskelmasse. Ligegyldigt hvad, så finder du badevægte fra blandt andre Beurer, SOEHNLE og Garmin her på siden.

Kan badevægten mere end bare at veje mig?

Svaret er ja!

I takt med den teknologiske udvikling, er det blevet muligt at måle meget mere end bare din vægt. Flere vægte kan fortælle dig din vægt, din fedtprocent og en masse andet. Nogle vægte kan faktisk fortælle dig både om kropsvægt, kroppens fedtprocent, kroppens muskelmasse, kroppens væskeprocent, knoglemasse, basalstofskifte og BMI. Så længe du husker at placere din badevægt på et stabilt, fladt underlag viser den dig det rigtige resultat.

Badevægt til kropsanalyse

Giver det ikke umiddelbart udslag på din vægt, at du har sat hårdt ind på træningen og sunde kostvaner? Måske skyldes det, at du har taget på i muskelmasse men tabt fedtmasse. Det viser din almindelige badevægt dig jo ikke.

Heldigvis er rigtig mange badevægte i dag digitale. Samt udviklet med fokus på at kunne give dig det fulde billede af din krop. Derfor er en badevægt ikke nødvendigvis ’bare’ en badevægt, som fortæller dig, hvor meget eller lidt du vejer. Derimod er den en decideret hjælper, som viser dig vejen og motiverer dig til at nå dine mål.

Intelligente badevægte

Nogle af disse digitale vægte har en større vægtkapacitet end andre. Du får også et præcist resultat, da denne type vægt som regel har en nøjagtigheds grad på +/- 100 gram.

Mange vægte har desuden en app tilknyttet, hvor man kan holde øje med sine fremskridt. Det har eksempelvis Beurer's BF700-vægt. Nogle kan også tilsluttes WiFi, hvilket gør det muligt at overføre data trådløst. Et eksempel på sådan en vægt er Garmin Index S2.

Mange badevægte er bygget med hukommelse, så de kan huske flere brugere. Hvilket er smart hvis man er en familie der benytter samme vægt.

Levetid på badevægte

Nogle fabrikanter har garanti på deres produkter. Det har eksempelvis Beurer, som lover 5 års garanti på eksempelvis modellen Signature Line BF 400.

Mekaniske badevægte

Hvis du bare har brug for en helt simpel vægt uden så mange funktioner. Kan du med fordel søge efter en mekanisk eller analog vægt. Denne type bruger ofte ikke batterier, så derfor er der ingen grund til at bekymre dig om dens levetid. Denne type vægt har som regel et retro-inspireret look, hvilket bestemt også har sin charme.

Find lige netop din foretrukne badevægt her på Matas.dk

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek