Badevægte

Tøj & Bolig Elektronik
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

40 produkter
40 produkter
Sorter efter: Mest populære
Beurer Personvægt GS 11
299,95 kr.
Beurer Kropsanalysevægt BG13
349,95 kr.
Salter Personvægt i Glas Hvid
299,95 kr.
Omron BF 511 1 stk
979,95 kr.
Beurer Personvægt MS01
299,95 kr.
Salter Personvægt Sølv
599,95 kr.
Beurer Kropsanalysevægt BG 17
399,95 kr.
Beurer Personvægt PS240
449,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Find din nye badevægt hos Matas

En badevægt kan både være din bedste ven eller værste fjende. Det afhænger af dagen og det resultat, som vægten afslører for dig. Det er ingen hemmelighed, at der ofte er mange følelser knyttet til dét at stille sig op på en badevægt, og derfor er det også utroligt vigtigt, at du kan regne med de tal, som vægten viser – ikke desto mindre så du kan følge med i dine fremskridt.

På Matas.dk og i flere af Matas’ butikker kan du finde et stort udvalg af badevægte, der måler dine tal så præcist som muligt. Du kan både få fingre i en klassisk én af slagsen, der ’kun’ måler din vægt. Men du kan også investere i en mere avanceret udgave, som kan lave en større krops analyse med fokus på fedt- og muskelmasse. Ligegyldigt hvad, så finder du badevægte fra blandt andre Beurer, SOEHNLE og Garmin her på siden.

Kan badevægten mere end bare at veje mig?

Svaret er ja!

I takt med den teknologiske udvikling, er det blevet muligt at måle meget mere end bare din vægt. Flere vægte kan fortælle dig din vægt, din fedtprocent og en masse andet. Nogle vægte kan faktisk fortælle dig både om kropsvægt, kroppens fedtprocent, kroppens muskelmasse, kroppens væskeprocent, knoglemasse, basalstofskifte og BMI. Så længe du husker at placere din badevægt på et stabilt, fladt underlag viser den dig det rigtige resultat.

Badevægt til kropsanalyse

Giver det ikke umiddelbart udslag på din vægt, at du har sat hårdt ind på træningen og sunde kostvaner? Måske skyldes det, at du har taget på i muskelmasse men tabt fedtmasse. Det viser din almindelige badevægt dig jo ikke.

Heldigvis er rigtig mange badevægte i dag digitale. Samt udviklet med fokus på at kunne give dig det fulde billede af din krop. Derfor er en badevægt ikke nødvendigvis ’bare’ en badevægt, som fortæller dig, hvor meget eller lidt du vejer. Derimod er den en decideret hjælper, som viser dig vejen og motiverer dig til at nå dine mål.

Intelligente badevægte

Nogle af disse digitale vægte har en større vægtkapacitet end andre. Du får også et præcist resultat, da denne type vægt som regel har en nøjagtigheds grad på +/- 100 gram.

Mange vægte har desuden en app tilknyttet, hvor man kan holde øje med sine fremskridt. Det har eksempelvis Beurer's BF700-vægt. Nogle kan også tilsluttes WiFi, hvilket gør det muligt at overføre data trådløst. Et eksempel på sådan en vægt er Garmin Index S2.

Mange badevægte er bygget med hukommelse, så de kan huske flere brugere. Hvilket er smart hvis man er en familie der benytter samme vægt.

Levetid på badevægte

Nogle fabrikanter har garanti på deres produkter. Det har eksempelvis Beurer, som lover 5 års garanti på eksempelvis modellen Signature Line BF 400.

Mekaniske badevægte

Hvis du bare har brug for en helt simpel vægt uden så mange funktioner. Kan du med fordel søge efter en mekanisk eller analog vægt. Denne type bruger ofte ikke batterier, så derfor er der ingen grund til at bekymre dig om dens levetid. Denne type vægt har som regel et retro-inspireret look, hvilket bestemt også har sin charme.

Find lige netop din foretrukne badevægt her på Matas.dk

Alice
Farmakonom
Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.
Min ekspertise er:
Helse