• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Rengøring

Tøj & Bolig Husholdning
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/6
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

203 produkter
203 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 6
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Beskyt dine hænder

Når du skal gøre rent, er det vigtigt, at du bruger engangshandsker i god kvalitet, da nogle af produkterne indeholder kemiske stoffer, som ikke bør være i kontakt med huden. Handskerne er meget elastiske, har en god pasform og er lavet af naturgummi. Vil du have latexfrie handsker, kan du vælge nitrilhandsker i stedet.

Hvordan kommer jeg i gang med rengøringen?

Til at starte med kan du bruge et godt universalrengøringsmiddel til de store overflader som vægge og gulve. Matas Material Grundrens er et godt bud. Du kan også bruge et rengøringsmiddel, der er specielt udviklet til fliser, klinker og glas. Her er Matas Material Marmorrens god, da den effektivt rengør de overflader, som ikke nødvendigvis tåler syre. Når du skal rengøre vandhaner, kan du bruge et rengøringsmiddel, der er særlig beregnet til rens af sølvemner, tin og rustfrit stål. Her er Sonett Glas- og Overfladerens et godt bud. Den giver en flot finish med en fornyet glans, og så sikrer den en langvarig beskyttelse.

Hvor ofte skal jeg gøre rent?

Tænker du nogensinde over, hvor tit du egentlig skal gøre rent derhjemme? Er der sygdom i hjemmet, skal du have mere fokus på overflader og tekstiler for at forhindre smitte. Til daglig skal du være opmærksom på gode vaner. Dit hjem og din familie har godt af, at der bliver gjort rent. De fleste rum kan nøjes med en gang om ugen. Køkken og toilet bør rengøres grundigt mindst en gang om ugen, men oprydning og aftørring af synligt smuds bør selvfølgelig altid ske med det samme.

Lugtgener i hjemmet

Prøv en lugtfjerner, som er effektiv mod dårlig lugt.

For eksempel er lugtfjerneren R10 baseret på 16 æteriske olier, der effektivt nedbryder lugtpartikler, så lugten fjernes. Herefter neutraliserer R10 sig selv. Derfor er R10 en permanent løsning frem for en friskluftspray, som ikke fjerner den dårlige lugt, men blot camouflerer den.

Bakterier og dårlig lugt fra afløb kan forebygges ved jævnligt at tilsætte 1,5 dl. af Matas Klosetvæske i afløbet.

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje