BLACK FRIDAY 2024

Er du klar til årets STØRSTE shoppefest i Matas?​​​​​​​


165dage:20timer:20minutter:34sekunder


BLACK FRIDAY 2024

Er du klar til årets STØRSTE shoppefest i Matas?​​​​​​​


165dage:20timer:20min.:34sek.

Black Friday hos Matas


​​​​​​​Er du klar til de vilde Black Friday tilbud i Matas? Hvis du er typen, der elsker et godt tilbud, så er Black Friday helt sikkert din fest. Det er nemlig intet mindre end en dag i de gode tilbuds tegn, hvor Matas inviterer til et brag af et udsalg for hele familien. Udsalgsfesten løber af stablen fredag den 29. november 2024, hvor du kan shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter. Du kan opleve Black fredags tilbud i Matas butikkerne samt på matas.dk, hvor det bugner med særdeles skarpe Black Friday tilbudparfumer, cremer, makeup og mange andre vidunderlige produkter, der helt sikkert vil vække glæde hos dig eller en, du holder af.

Bliv medlem af Club Matas og få Black Friday tilbud direkte i indbakken

Club Matas er gratis
Nul gebyrer. Nul binding.


SHOP JULEGAVERNE TIL BLACK FRIDAY

Der vil være rig mulighed for at købe alle julegaverne til Black Friday i Matas - hold øje med matas.dk hvor de gode tilbud vil blive afsløret.


SHOP VORES BESTSELLERS TIL BLACK FRIDAY

Der vil være rig mulighed for at købe vores bestsellers til Black Friday i Matas - hold øje med matas.dk hvor de gode tilbud vil blive afsløret.


Black Friday både online og i butik

​​​​Nu tænker du måske, at din nærmeste Matas-butik er alt for langt væk, og at du slet ikke ved, om du kan nå at få fingre i de gode Black fredags tilbud grundet arbejde, børnehentning, rengøring, osv. i en travl hverdag. Men ved du hvad? Den gode nyhed er, at alle vores tilbud er lige så skarpe i vores webshop på matas.dk, som i de fysiske butikker, så du behøver slet ikke at bekymre dig om at gå glip af noget. Du kan derfor i ro og mag shoppe dine yndlingsprodukter fra sofaen, og skulle du have tid, kan du jo kigge forbi udsalget i vores butikker.​​​​​​​ Vores dygtige og uddannede personale gør sig altid umage, når de hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter, der forskønner din hverdag. Happy Black Friday!

Black Friday tilbud: Find gaver til hende, og gaver til manden, der har alt

​​​​​​​Black Friday falder knap en måned før juleaften, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at være på forkant med nogle af julegaverne, eller få styr på pakkekalenderen og adventsgaverne. Matas har masser af små, skønne produkter, som du kan forkæle dine nærmeste med i december, men også mange gode tilbud på oplagte julegaver. Derfor finder du fantastiske fredags tilbud på alt fra en rigtig god parfume, en lækker ansigtscreme eller efterårets flotteste makeup. Og skulle der ryge noget ned i kurven, som er en gave fra dig til dig, forstår vi dig godt! Vi lover nemlig rigtig gode Black Friday priser på vores produkter, og tilbud du ikke kan sige nej til. Indtil den 29. november, kan du lade dig inspirere af vores bedst sælgende dufte her.

Black Friday Udsalg: Gør klar til selvforkælelse

​​​​​Black Friday i Matas giver dig rig mulighed for at forkæle dig selv. Måske har du brug for at få indholdet i din makeup-pung fornyet, måske har du længe ønsket dig en ny og lækker læbestift, en mascara, der giver dig flotte og forførende vipper, en ny parfume eller måske en ny foundation? Vi lover et bredt udsalg på mange af vores populære varer, og hvem ved, måske er netop dit yndlingsprodukt på udsalg. Det kan også være din mand - eller bare manden i dit liv, har brug for en ny barbermaskine, tandbørste eller et løbeur.

De bedste råd, vi kan give dig, for at sikre at du får en god shoppeoplevelse til Black Friday, er: du skal være forberedt og hurtig. Har du nogle parfumeklassikere, som du ved, at du aldrig bliver træt af, eller et bestemt brand, hvis produkter du ganske enkelt elsker? Måske har du længe kigget på vidundercremen, som du har hørt en masse godt om hos veninden eller i reklamerne, men har endnu ikke fået fingrene i den, da du venter på det helt rigtige tilbud? Så er Black Friday en god mulighed for at kaste dig ud i både det kendte og det nye, da du på denne dag kan skrue op for forkælelsen med god samvittighed, og få fat i det meste til fordelagtige priser. Overvej derfor på forhånd, hvilke produkter, du kunne være interesseret i, og lav en ønskeliste, så du kan gå målrettet til værks.

Black Friday i Danmark?

​​​​Jo, den er god nok. Black Friday bliver mere og mere udbredt i lille Danmark, og i Matas er vi kun glade for at tage fænomenet til os, så vi kan tilbyde dig yderst skarpe priser på alt det bedste inden for skønhed og velvære. Men hvad er i grunden Black Friday? Godt spørgsmål. Black Friday er et amerikansk fænomen, som stammer helt tilbage fra 1960’ernes USA, og hænger sammen med en anden amerikansk tradition, nemlig Thanksgiving (fjerde torsdag i november). Her skydes julehandlen traditionelt set i gang med forlængede åbningstider og stærkt nedsatte varer. Det siges, at navnet Black Friday oprindeligt refererede til den voldsomme kø af fodgængere og biler, som opstod dagen efter Thanksgiving. Black Friday kom til Danmark i 2013, men fik ikke sit officielle gennembrud i Danmark før 2015, hvor det virkelig tog fart. I dag er fænomenet synligt både offline og online, hos storcentre, kæder og forretninger landet over.


SHOP MAKEUPTIL BLACK FRIDAY

Der vil være rig mulighed for at købe makeup til Black Friday i Matas - hold øje med matas.dk hvor de gode tilbud vil blive afsløret.


SHOP PARFUME TIL BLACK FRIDAY

Der vil være rig mulighed for at købe parfume til Black Friday i Matas - hold øje med matas.dk hvor de gode tilbud vil blive afsløret.


Mens du venter på årets Black Friday bliver skudt igang, har vi lavet lidt underholdning til dig.


Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Få svar på de mest stillede spørgsmål vedrørende Black Friday hos Matas

*Fandt du alle 10 brands?
Maybelline | Gosh Copenhagen | Matas striberne | Nilens jord | Loreal paris | Lancome | Rimmel | Clinique| Mac | Nyx

Lad dig inspirere af spændende læsning op til Black Friday

Redaktionens store Black Friday ønskeliste

Vi guider

Redaktionens store Black Friday ønskeliste

Af Ida Hinchely Kyhn

Lige rundt om hjørnet venter julen og én af årets største shoppingdage – i hvert fald hvis du spørger os fra redaktionen! Jeg hentyder naturligvis til den årlige Black Friday, og i samme anledning har jeg lavet en liste over de beauty produkter, jeg skal holde ekstra godt øje med.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Maria Bech-Jensen

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Matas LIVE

Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Af Matas

Så er det nu! Julens gaveæsker og -kalendere er landet, og vi står klar til at guide dig til de fedeste af slagsen! Hvad end du er til luksus, naturlige produkter eller makeup har vi fundet noget frem til dig. Julen er en travl tid i beauty, så lad os hjælpe dig med at navigere i alle de spændende produkter og hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Maria Bech-Jensen

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek