• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret


BLACK FRIDAY 2020

Er du klar til årets STØRSTE shoppefest i Matas?Black Friday hos Matas

Er du klar til de vilde Black Friday tilbud i Matas? Hvis du er typen, der elsker et godt tilbud, så er Black Friday helt sikkert din fest. Det er nemlig intet mindre end en dag i de gode tilbuds tegn, hvor Matas inviterer til et brag af et udsalg for hele familien. Udsalgsfesten løber af stablen fredag den 27. november 2020, hvor du kan shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter. Du kan opleve Black Friday i Matas butikkerne samt på matas.dk, hvor det bugner med særdeles skarpe Black Friday tilbudparfumer, cremer, makeup og mange andre vidunderlige produkter, der helt sikkert vil vække glæde hos dig eller en, du holder af.


Mens du venter på årets Black Friday bliver skudt igang,
har vi lavet lidt underholdning til dig


SHOP JULEGAVERNE TIL BLACK FRIDAY

Der vil være rig mulighed for at købe alle julegaverne til Black Friday i Matas - hold øje med matas.dk hvor de gode tilbud vil blive afsløret.


(1033)
Biotherm Lait Corporel Bodylotion 400 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(122)
ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 090•09 Eau de Parfum 100 ml
799,95
DU OPTJENER 80 Point
DIOR SAUVAGE EAU DE TOILETTE 100 ml
744,95
DU OPTJENER 75 Point
(75)
MAC Prep + Prime Fix+ Original
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(283)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
DU OPTJENER 20 Point

Køb både online og i butik

Nu tænker du måske, at din nærmeste Matas-butik er alt for langt væk, og at du slet ikke ved, om du kan nå at få fingre i de gode Black Friday tilbud grundet arbejde, børnehentning, rengøring, osv. i en travl hverdag. Men ved du hvad? Den gode nyhed er, at alle vores tilbud er lige så skarpe i vores webshop på matas.dk, som i de fysiske butikker, så du behøver slet ikke at bekymre dig om at gå glip af noget. Du kan derfor i ro og mag shoppe dine yndlingsprodukter fra sofaen, og skulle du have tid, kan du jo kigge forbi udsalget i vores butikker.​​​​​​​ Vores dygtige og uddannede personale gør sig altid umage, når de hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter, der forskønner din hverdag. Happy Black Friday!

Black Friday tilbud: Find gaver til hende, og gaver til manden, der har alt

Black Friday falder knap en måned før juleaften, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at være på forkant med nogle af julegaverne, eller få styr på pakkekalenderen og adventsgaverne. Matas har masser af små, skønne produkter, som du kan forkæle dine nærmeste med i december, men også mange gode tilbud på oplagte julegaver. Derfor finder du fantastiske Black Friday tilbud på alt fra en rigtig god parfume, en lækker ansigtscreme eller efterårets flotteste makeup. Og skulle der ryge noget ned i kurven, som er en gave fra dig til dig, forstår vi dig godt! Vi lover nemlig rigtig gode Black Friday priser på vores produkter, og tilbud du ikke kan sige nej til. Indtil den 27. november, kan du lade dig inspirere af vores bedst sælgende dufte her.

Black Friday Udsalg: Gør klar til selvforkælelse

Black Friday i Matas giver dig rig mulighed for at forkæle dig selv. Måske har du brug for at få indholdet i din makeup-pung fornyet, måske har du længe ønsket dig en ny og lækker læbestift, en mascara, der giver dig flotte og forførende vipper, en ny parfume eller måske en ny foundation? Vi lover et bredt udsalg på mange af vores populære varer, og hvem ved, måske er netop dit yndlingsprodukt på udsalg. Det kan også være din mand - eller bare manden i dit liv, har brug for en ny barbermaskine, tandbørste eller et løbeur.

De bedste råd, vi kan give dig, for at sikre at du får en god shoppeoplevelse til Black Friday, er: du skal være forberedt og hurtig. Har du nogle parfumeklassikere, som du ved, at du aldrig bliver træt af, eller et bestemt brand, hvis produkter du ganske enkelt elsker? Måske har du længe kigget på vidundercremen, som du har hørt en masse godt om hos veninden eller i reklamerne, men har endnu ikke fået fingrene i den, da du venter på det helt rigtige tilbud? Så er Black Friday en god mulighed for at kaste dig ud i både det kendte og det nye, da du på denne dag kan skrue op for forkælelsen med god samvittighed, og få fat i det meste til fordelagtige priser. Overvej derfor på forhånd, hvilke produkter, du kunne være interesseret i, og lav en ønskeliste, så du kan gå målrettet til værks.

Black Friday i Danmark?

Jo, den er god nok. Black Friday bliver mere og mere udbredt i lille Danmark, og i Matas er vi kun glade for at tage fænomenet til os, så vi kan tilbyde dig yderst skarpe priser på alt det bedste inden for skønhed og velvære. Men hvad er i grunden Black Friday? Godt spørgsmål. Black Friday er et amerikansk fænomen, som stammer helt tilbage fra 1960’ernes USA, og hænger sammen med en anden amerikansk tradition, nemlig Thanksgiving (fjerde torsdag i november). Her skydes julehandlen traditionelt set i gang med forlængede åbningstider og stærkt nedsatte varer. Det siges, at navnet Black Friday oprindeligt refererede til den voldsomme kø af fodgængere og biler, som opstod dagen efter Thanksgiving. Black Friday kom til Danmark i 2013, men fik ikke sit officielle gennembrud i Danmark før 2015, hvor det virkelig tog fart. I dag er fænomenet synligt både offline og online, hos storcentre, kæder og forretninger landet over.


FAQ - Black Friday

Få svar på de mest stillede spørgsmål vedrørende Black Friday.

📅 Hvilken dato er Black Friday 2020?
Black Friday ligger hvert år fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving.
Det betyder altså, at Black Friday hvert år ligger efter den fjerde torsdag i november – og i år er dette fredag d. 27. november 2020.


🖤 Hvad er Black Friday?
Black Friday er årets største handelsdag – ikke bare i Danmark, men i hele verden. Det er først og fremmest den uofficielle start på julehandlen, men det er samtidig en dag hvor butikker og webshops byder på et hav af tilbud og skarpe priser. Flere fysiske butikker har derudover udvidede åbningstider – der er nogle butikker der åbner allerede kl. 7 om morgenen, og endda nogle der holder åbent helt fra midnat natten til fredag, og som først lukker igen til midnat.

🎬 Hvordan startede Black Friday?
Vi skal til USA for at finde oprindelsen af Black Friday. Black Friday ligger altid dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving – og denne dag – ”the Friday after Thanksgiving” – har faktisk altid været betegnelsen for den uofficielle start på julehandlen i USA. Det er dog først indenfor de seneste 10-20 år, at udtrykket ”Black Friday” faktisk begyndte at blive brugt. I USA var det i år 2005, at Black Friday virkelig tog fart, og i 2013 begyndte vi i Danmark at se de første initiativer til Black Friday. Siden da har salget på Black Friday været stigende for hvert år. I 2014 slog man rekord på Black Friday, hvor 4,5 millioner dankorttransaktioner blev gennemført, hvilket er det højeste antal nogensinde på én enkelt dag, og i 2015 fik Black Friday for alvor sit gennembrud i Danmark, og slog rekorden for største handelsdag nogensinde i dansk historie.

👀 Hvorfor hedder det Black Friday?
Fredagen efter Thanksgiving – dagen hvor julehandlen uofficielt begynder, blev omtalt som Black Friday helt tilbage i 1961, hvor man i Philadelphia, USA brugte det til at beskrive den voldsomme trængsel og trafik af fodgængere og biler, som man hvert år så dagen efter Thanksgiving, når næsten hele befolkningen begik sig ud i butikkerne for at starte på julehandlen. Omkring 20 år senere – efter at udtrykket Black Friday var blevet mere og mere brugt, blev en populær forklaring på begrebet at denne dag repræsenterer den dag på året, hvor detailhandlen begynder at få profit – altså at tallene på bundlinjen går fra at være røde til at være sorte.

⚙️ Hvem opfandt Black Friday?
Black Friday stammer fra USA, og ligger altid dagen efter helligdagen Thanksgiving. Dagen efter Thanksgiving er for mange amerikanere en dag hvor de får fri fra arbejde og skoler, hvorfor denne dag naturligt altid har været en dag hvor amerikanerne strømmede til butikker og startede deres juleindkøb. Det er ligeledes i USA at betegnelsen ”Black Friday” blev brugt første gang – nemlig som et billede på den sorte trafik af mennesker og biler på gaderne. Black Friday er altså en amerikansk handelsdag – men en dag som hele verden har taget til sig.

🔎 Hvor finder man Black Friday tilbud?
I Matas garanterer vi dig et brag af en tilbudsfest til Black Friday! Vil du være sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud? Så følg med lige her på Matas.dk, og på siden her. Det er også altid en god idé at du sørger for at følge os på Instagram og Facebook hvor du kan blive inspireret af de mange skønne produkter, samtidig med at du kan holde dig opdateret på aktuelle tilbud. Husk også at tjekke postkassen og din indbakke!

*Fandt du alle 10 brands?
Maybelline | Gosh Copenhagen | Matas striberne | Nilens jord | Loreal paris | Lancome | Rimmel | Clinique| Mac | Nyx

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret