• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Solbriller

Tøj & Bolig Tøj, Sko & Accessories Briller & Solbriller
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

51 produkter
51 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvorfor solbriller?

Solbriller giver dig og dine øjne UV-beskyttelse. Og hvorfor er det nødvendigt?De fleste ved godt, at vi kan risikere at få kræft i huden, hvis ikke vi beskytter os mod solens stråler. Men vidste du, at UV-strålerne også er skadelige for vores øjne? Vi kan nemlig risikere at få kræft på øjenlågene, og i helt særlige tilfælde kan det medføre til kræft i selve øjet. Du kan også risikere at få grå stær på grund af de skadelige stråler fra solen. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO, skyldes ca. hvert femte tilfælde af grå stær i Danmark UV-stråling. Og det stopper ikke her. Solens stråler kan også føre til lidelsen pterygium eller 'surfers eye', som nogen kalder det. Alt det kan forebygges, hvis du husker solbrillerne.

Hvilke solbriller?

Der er meget at tage højde for, når du skal finde dine nye solbriller. Hvilken farve ønsker du? Skal de være runde eller firkantede? Hvilket glas skal det være? Og skal de være fra et bestemt brand? Vi har solbriller til både mænd og damer, og nogle kan endda bruges af begge køn. Her kan bl.a. Ray-Ban RB4340, som er den helt klassiske solbrille fra Ray-Ban, nævnes.

Der findes også flere former på solbrillerne og farver i glassene. Hvis du ønsker at skifte dit brilleglas, skal du henvende dig til en optiker, som gør dette.

Solbrilleglas

Der findes flere forskellige glas til solbrillerne. Du kan blandt andet få nogle med styrke i, og dette kan være en fordel, hvis du normalt bruger briller. Men der er faktisk også forskel på, hvilken farve din linse har.

Sort/grå linser: hjælper med at reducere blænding, og er derfor ekstragode til chauffører, da de reducere lysstyrken meget. Det kan eksempelvis være Ray-Ban RB4171.

Gul/guldfarvet linser: Hvis du vælger en brille med gult glas, er det især godt til outdoor vintersport. De reducere nemlig ikke lysstyrken væsentligt, men hjælper med at forbedre kontrasten under dårlige lysforhold.

Grønne linser: Denne slags linse er især god som en hverdagslinse, da den hjælper med at reducere lysstyrken, mens du kan se nuancer lysere. Desuden passer denne linse til næsten alle. Det kunne være Ray-Ban RB3447.

Lyserøde linser: Hvis du ville forbedre din dybdeperception og din evne til at se detaljer, er det denne linse, du skal gå efter. Lyserøde glas forbedrer kontrasten under lave lysforhold, og så reducerer de også træthed i øjnene. Det kunne f.eks. være Zadig & Voltaire ZV 156, som desuden kommer med et etui, når du køber dem.

Blå/Lilla linser: De er ikke de bedste linser til at reducere blænding, men de er rigtig gode til at reducere lysstyrken. Oftest er denne slags linse lavet med spejlglas.

Brun/kopper linser: Denne slags linse sikrer dig den bedste kontrast. De er effektive, ligegyldigt hvilket lysforhold du er i.

Polariserede solbriller

Et polariseret glas har den egenskab, at det kan eliminere op til 99,9% af det genskin, som forekommer på overflader fra blandt andet vand, sne eller våde veje. Polariserede glas gør også, at det horisontale lys elimineres, og dermed er det kun det brugbare lys, som slipper igennem til øjet. De er derfor ekstragode, når du kører bil, sejler eller fisker. En solbrille med polariserede glas kan være modellen Ray-Ban RB3447, som er en model der er inspireret af John Lennon.

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje