Briller & Solbriller

Tøj & Bolig Tøj, Sko & Accessories
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

122 produkter
122 produkter
Sorter efter: Mest populære
ValMed Linsevæske 360 ml
59,95 kr.
Ray-Ban Solbrille Jackie Ohh
1.448 kr.
Prestige Solbrille Sort
100 kr.
Ray-Ban Solbrille RB4171
1.298 kr.
Prestige Pudseklud
21,95 kr.
Ray-Ban Solbrille Cockpit
1.498 kr.
Prestige Solbrille Blue
139,95 kr.
Ray-Ban Solbrille Erika
1.598 kr.
Ray-Ban Solbrille Justin
1.298 kr.
Prestige Solbrille Black
119,95 kr.
Ray-Ban Solbrille RB4187
1.298 kr.
Bliz HERO Solbrille Matt Black
749,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvornår skal jeg have briller?

Når du begynder at have problemer med dit syn, kan det være en god idé at anskaffe dig et par briller. Nogle af tegnene på, at du skal have briller, er, at du har svært ved at læse underteksterne på tv'et, at dine øjne bliver trætte, efter du har siddet foran computeren, og at du har svært ved at orientere dig i trafikken. Hvis du kan genkende én eller flere af disse situationer fra dig selv, er det en god idé at bestille en tid til en synstest hos din optiker.

Hvilken brillestyrke skal jeg have?

Når det gælder almindeligt aldersbetinget langsyn, er vi næsten allesammen ens, og vi følger i store træk følgende tommelfingerregler:

40 år: +1

45 år: +1,5

50 år: +2

55 år: +2,5

60 år: +3

Du kan altid få lavet en synsprøve hos en optiker, hvis du er i tvivl, om hvilken styrke der er bedst for dig. Du kan også få briller uden styrke, som kan bruges som en accessorie.

Nærsynethed

Dette er en meget almindelig tilstand, som let kan korrigeres med briller eller kontaktlinser. Når du bliver nærsynet, krummer hornhinden for meget eller også er øjet for langt i forhold til at afbøje lyset. I så fald rammer lysstråler udefra ikke nethinden direkte, men samles i stedet foran nethinden, og du får svært ved at se genstande på lang afstand. At være nærsynet kan være arveligt, og som regel starter udviklingen med at blive nærsynet i skolealderen. Hvis du er nærsynet, skal du have et glas med minusstyrke.

Langsynethed

Dette er ligeledes en meget normal tilstand, som nemt kan korrigeres med briller eller kontaktlinser. Tilstanden forekommer, hvis hornhindens krumning er flad, eller hvis øjets længde er for kort i forhold til øjets afbøjning af lyset. I så fald rammer lysstråler udefra ikke nethinden direkte, men samles i stedet bag nethinden, og genstande på kort afstand kommer til at fremstå mere uklare og slørede. At være langsynet kan sagtens være arveligt, men kan også være aldersrelateret. Du korrigerer langsynethed med glas med plusstyrke.

Forskellige designs

Vi har flere forskellige designs at vælge imellem – allesammen neutrale, så de kan bruges af begge køn. Vores læsebriller er med enkeltstyrkeglas, hvilket betyder, at det er et brilleglas, som har én styrke. Hvert design har også flere styrker at vælge imellem, så du kan få den, som passer til dig.

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje