Tai trusser

Tøj & Bolig Tøj, Sko & Accessories Tøj Undertøj Dametrusser
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Størrelse

Certificeringer

Bedømmelser

36 produkter
36 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er en Tai Trusse ?

Det er vigtigt at finde nogle gode trusser, for vi ved vist alle sammen at dem der ikke sidder godt bliver liggende i undertøjsskuffen. Derfor handler det om at finde lige dem der passer til dig.

En Tai trusse har en høj beskæring, så du når du tager dem på får illusionen af et længere og mere elegant ben. Tai Trusser er typisk super komfortable og dækker hele bagdelen samt har en høj talje, der giver support og dækker det nederste af maven.

Vælg den rigtige Tai trusse

Der findes forskellige typer af Tai Trusser, men tager vi udgangspunkt i eksempelvis Laze, har de lavet nogle komfortable trusser i en bambus og viskose blanding, der er med til at give en perfekt pasform og så er det et åndbart og absorberende materiale.

De fleste kender til sloggi. Sloggi har også lavet deres bud på den perfekte Tai trusse, her har du som tai trusser har - en høj skæring. Disse trusser føles super behaglige og ideel til hverdagsbrug. Trusserne er fri for irriterende kemikaler og overholder Øko-Tex standart`100 omhandlende "Tiltro til Tekstiler".

​​​​​​​Gå på opdagelse i vores sortiment af Tai trusser, og find lige dem der passer til dig, her på Matas.dk

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.