Menu

Calmlish

Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilsbrand med ønsket om at skabe et nyt ideal, hvor ro er moderne og stilfuldt. Alle beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en sanselig tilstedeværelse og forførende ro i sindet, kroppen og huden.

Calmlish er et brand med fokus på zero waste og derfor bliver bl.a. de ødelagte beauty tools genbrugt og udviklet til nye produkter.

Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilsbrand med ønsket om at skabe et nyt ideal, hvor ro er moderne og stilfuldt. Alle beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en sanselig tilstedeværelse og forførende ro i sindet, kroppen og huden.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
Calmlish Flow Gua Sha Rosakvarts
299,95 kr.
Calmlish Energizer Rosakvarts
299,95 kr.
Calmlish Gua Sha Facebalm 01
489,95 kr.
Calmlish Glow Roller Aventurin
359,95 kr.
Calmlish Glow Roller Bjergkrystal
359,95 kr.
Calmlish Flow Gua Sha Sodalit
299,95 kr.
Calmlish Shape Body Gua Sha Sodalit
529,95 kr.
Calmlish Glow Roller Ametyst
359,95 kr.
Calmlish Glow Roller Obsidian
359,95 kr.
Calmlish Flow Gua Sha Bjergkrystal
299,95 kr.
Calmlish Sculpt Gua Sha Rosakvarts
429,95 kr.
Calmlish Glow Gua Sha Rosakvarts
359,95 kr.
Calmlish Glow Roller Rosakvarts
359,95 kr.
Calmlish Glow Gua Sha Regnbueflurit
359,95 kr.
Calmlish Flow Gua Sha Aventurin
299,95 kr.
Calmlish Flow Gua Sha Obsidian
299,95 kr.

Crystal beauty tools og dertilhørende crystal glow facials er udviklet sådan, at de virker på din ydre skønhed og indre sundhed, samtidig med at du får et “pusterum” i din hverdag. Det giver dig nærvær og ro til at mærke og forstå din hud.I vores DIY Facials, som du kan læse om i bogen, kombineres traditionelle Gua Sha teknikker med lymfe- drænage, akupressur, ansigtszoneterapi,  bindevævsmassage, åndedrætsterapi, krystal healing og klassiske lifting og afspændingsteknikker. Målet har været at lave en nem og effektiv selvbehandlingsteknik, du trygt og sikkert kan udføre derhjemme, der naturligvis kaster synlige hudforbedrende resultater af sig.En Gua Sha Facial sætter gang i lymfe -og blodcirkulationen, og løsner spændinger i ansigtet. Det giver et mere harmonisk og afspændt udseende med en større glød i huden.Det er meget let at lave en effektiv gua sha massage, du skal blot huske at bruge en balm eller olie som underlag og så følge anvisningen fra figuren her på siden eller fra de forskellige facials i bogen. Glow rollers er endnu lettere at bruge.  Crystal Glow Rollers består af en krystalende,  bjergkrystalhåndtag og hvid nephritjade med tekstur. Teksturenden bruges de steder hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen og derigennem kollagenproduktionen. Brug teksturenden der hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv. Fx. Over panderynken, krageteerne, hals og hage. Krystalenden bruges til ømme ansigtmuskler, og til at køle huden ned efter du har brugt teksturenden.

Stina
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Gua sha fra Calmlish

Calmlish er et dansk mærke, der startede tilbage i 2015 under navnet Honest Beauty Talks.

Maja og Tanja, som er stifterne bag, havde en samtale og et håb om en mere ærlig og ikke mindst kærlig skønhedsbranche. Et ønske om, at vi (som) kvinder kunne lære at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver virkning på krop og sind. Heraf opstod navnet.

Senere hen blev det til Calmlish. Et ord sammensat af "Calm + Stylish".

Hvad er en Gua Sha?

Gua Sha [udtales ”gwa sja”] er et traditionelt, kinesisk healings redskab, der er blevet brugt i flere tusinde år i Kina.

Gua betyder ”at skrabe”, og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Det betyder at man skraber på huden - med en sten - for at fjerne stagneret energi,  “affaldsstoffer”, ophobet lymfevæske, spændinger og smerter. Det er en effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt. Til skrabningen bruges specielle Gua Sha sten.

Calmlish Gua Sha redskaber er udelukkende skabt af ægte krystaller. Disse smukke skabninger er ren natur, lavet i moder jords helt eget kemilaboratorium dybt inde i jorden. Hver enkelt type af krystaller frigiver energi, og har derfor i mange år været brugt til at lindre ubalancer i krop og sind. Alle krystaller er unikke, og derfor vil der være variationer i farve, form, struktur, overflade osv.

Giv dig selv ro med calmlish

Ønsket bag Calmlish er, skabe produkter og en livsstil der giver ro. Alle beauty tools og livsstilprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro uanset om det er i sindet, huden eller kroppen.

For Calmlish er det vigtigt at følge med tidens ånd og skabe produkter ud fra tidens behov.

En af vores tids store udfordringer er stress. Derfor er omdrejningspunktet for alle deres produkter at skabe ro i en verden, hvor man konstant skal stå til rådighed.

De har en stærk mission om at skabe behagelige øjeblikke og give ro i hverdagen med ærlige, stilfulde produkter, som du kun behøver købe én gang.

Alt du skal vide om gua sha: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt du skal vide om gua sha: Eksperten guider

Af Matas

Gua Sha, ansigtsmassage og face yoga? Det er én af de helt store trends, som I har efterspurgt en LIVE på, og vi forstår godt, hvorfor! I denne LIVE besvarer vi derfor nogle af de mest stillede spørgsmål som, hvordan man bruger en Gua Sha sten, hvilken ansigtsolie man skal bruge samt hvad Gua Sha egentlig gør for huden. I dagens anledning har vi inviteret en ekspert med ind i studiet, der i samarbejde med Amalie fra redaktionen giver den helt store how-to guide.

Læs Mere
Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Af Amalie Schiller

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er efterhånden blevet en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Vi guider til den populære, virkningsfulde sten - i samarbejde med Maria Zabrodina, der er certificeret Gua Sha behandler og ekspert i facelifting.

Læs Mere
Gua Sha og Facial Rollers: Sådan bruger du dem

Matas LIVE

Gua Sha og Facial Rollers: Sådan bruger du dem

Af Matas

Gua Sha og Facial Rollers af smukke krystaller er populære som aldrig før. Bruges de rigtigt, er der mange fordele at hente for din hud. Se med, når vores helserådgiver Randi fortæller dig alt du skal vide om udvælgelse, brug og fordele ved de smukke - og virksomme - massagesten.

Læs Mere