• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

42 produkter
42 produkter
Sortér efter: Mest populære
Calvin Klein Undertøj Underbukser 3-Pak Sort str. L
349,95
Du optjener 35 point
Calvin Klein Undertøj Underbukser 3-Pak Sort str. M
349,95
Du optjener 35 point
Calvin Klein Undertøj Underbukser 3-Pak Sort str. XL
349,95
Du optjener 35 point
Calvin Klein Undertøj Underbukser 3-Pak Sort str. S
349,95
Du optjener 35 point
Calvin Klein Undertøj Trunks 3 pak Hvid/grå/sort str. L
349,95
Du optjener 35 point
Calvin Klein Undertøj Trunks 3 pak Hvid/grå/sort str. XL
349,95
Du optjener 35 point

Det ikoniske elastikbånd

Calvin Klein vidste allerede fra en helt ung alder, at han skulle være designer. Han drømte om at stifte sit eget modehus. Dén drøm gik i opfyldelse overraskende tidligt i hans liv i en alder af blot 26 år. Han sprang nemlig direkte ud i det med blot sin uddannelse fra Fashion Institute of Technology og et par jobs i modebranchen her og der. I 1968 havde han altså etableret sit eget modebrand med sin daværende partner Barry Schwartz, og i 1982 lancerede han sine første underbukser til mænd og året efter til kvinder.

Undertøj i højeste kvalitet

Calvin Klein producerer stilrent undertøj i forskellige modeller. Der er noget til enhver smag. Calvin Kleins undertøj er af den højeste kvalitet – til overkommelige priser. Siden undertøjet netop befinder sig i en prisklasse, hvor alle kan være med, kan du også være med i klubben og klæde dig i #mycalvins.  

Samarbejde med kendte

Hvis ikke du selv har ejet et stykke af Calvin Kleins undertøj, har du helt sikkert set andre eje det – hvis ikke i virkeligheden, så på Instagram. Brandet er nemlig kendt for sine kendis-samarbejdspartnere, Instagramstjerner og andre rollemodeller. Således vil du altså både finde fotos af Justin Bieber, Kendall Jenner og andre store verdensstjerner iklædt Calvin Klein-elastikbåndet. Måske det giver dig lyst til at bære hans undertøj også?

Mette Line S.
Materialist
"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv. Gode rutiner i hverdagen kan gøre vidundere, og de behøver ikke engang at være besværlige! Derudover skader en flot makeup heller ikke".
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...