Calvin Klein Undertøj

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære

Det ikoniske elastikbånd

Calvin Klein vidste allerede fra en helt ung alder, at han skulle være designer. Han drømte om at stifte sit eget modehus. Dén drøm gik i opfyldelse overraskende tidligt i hans liv i en alder af blot 26 år. Han sprang nemlig direkte ud i det med blot sin uddannelse fra Fashion Institute of Technology og et par jobs i modebranchen her og der. I 1968 havde han altså etableret sit eget modebrand med sin daværende partner Barry Schwartz, og i 1982 lancerede han sine første underbukser til mænd og året efter til kvinder.

Undertøj i højeste kvalitet

Calvin Klein producerer stilrent undertøj i forskellige modeller. Der er noget til enhver smag. Calvin Kleins undertøj er af den højeste kvalitet – til overkommelige priser. Siden undertøjet netop befinder sig i en prisklasse, hvor alle kan være med, kan du også være med i klubben og klæde dig i #mycalvins.  

Samarbejde med kendte

Hvis ikke du selv har ejet et stykke af Calvin Kleins undertøj, har du helt sikkert set andre eje det – hvis ikke i virkeligheden, så på Instagram. Brandet er nemlig kendt for sine kendis-samarbejdspartnere, Instagramstjerner og andre rollemodeller. Således vil du altså både finde fotos af Justin Bieber, Kendall Jenner og andre store verdensstjerner iklædt Calvin Klein-elastikbåndet. Måske det giver dig lyst til at bære hans undertøj også?

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.