Calvin Klein Undertøj

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Farve

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
Sort S
Calvin Klein UndertøjModern Bralette Lift
+ 2 varianter
349,95 kr.
(35)
KUN ONLINE
Sort S
Calvin Klein UndertøjModern Cotton Bralette
+ 5 varianter
279,95 kr.
(31)
KUN ONLINE
Sort S
Calvin Klein UndertøjModern Cotton Panties
+ 5 varianter
199,95 kr.
(33)
KUN ONLINE
Sort S
Calvin Klein UndertøjModern Thong
+ 2 varianter
179,95 kr.
(21)
KUN ONLINE
Blue/Cobalt/Black M
Calvin Klein UndertøjTrunks 3-pak
+ 7 varianter
349,95 kr.
(22)
KUN ONLINE
Sort S
Calvin Klein UndertøjTrunks 3-pak
+ 7 varianter
349,95 kr.
(28)

Det ikoniske elastikbånd

Calvin Klein vidste allerede fra en helt ung alder, at han skulle være designer. Han drømte om at stifte sit eget modehus. Dén drøm gik i opfyldelse overraskende tidligt i hans liv i en alder af blot 26 år. Han sprang nemlig direkte ud i det med blot sin uddannelse fra Fashion Institute of Technology og et par jobs i modebranchen her og der. I 1968 havde han altså etableret sit eget modebrand med sin daværende partner Barry Schwartz, og i 1982 lancerede han sine første underbukser til mænd og året efter til kvinder.

Undertøj i højeste kvalitet

Calvin Klein producerer stilrent undertøj i forskellige modeller. Der er noget til enhver smag. Calvin Kleins undertøj er af den højeste kvalitet – til overkommelige priser. Siden undertøjet netop befinder sig i en prisklasse, hvor alle kan være med, kan du også være med i klubben og klæde dig i #mycalvins.  

Samarbejde med kendte

Hvis ikke du selv har ejet et stykke af Calvin Kleins undertøj, har du helt sikkert set andre eje det – hvis ikke i virkeligheden, så på Instagram. Brandet er nemlig kendt for sine kendis-samarbejdspartnere, Instagramstjerner og andre rollemodeller. Således vil du altså både finde fotos af Justin Bieber, Kendall Jenner og andre store verdensstjerner iklædt Calvin Klein-elastikbåndet. Måske det giver dig lyst til at bære hans undertøj også?

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje