Canesten

Canesten​​​​​​​

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

kom svamp i underlivet til livs med Canesten

Mindst tre ud af fire kvinder oplever underlivssvamp mindst én gang i deres liv? Underlivssvamp er en ubehagelig tilstand, som er foråsaget af gærsvampen Candida Albicans, der heldigvis kan behandles med bl.a. Canesten i forskellige afskygninger. Canesten® er et håndkøbslægemiddel, som er godkendt til behandling af underlivssvamp, og som giver mulighed for at behandle infektion i skeden samt på huden omkring skedeåbningen.

Derfor får du svamp i underlivet

Canida Albicans er en svamp, som lever naturligt i vores slimhinder og altså blandt andet i kvindens underliv. Miljøet i skeden er normalt surt, og opretholdes af mælkesyrebakterier. Svampeinfektionen kan opstå, når gærsvampen får mulighed for at vokse. Dette kan f.eks. ske, hvis den naturlige balance (pH-værdien) i underlivet forstyrres, f.eks. hvis du er under antibiotika-behandling, hvis dit immunforsvar svækkes under sygdom, hvis du oplever hormonelle forandringer, f.eks. i forbindelse med graviditet, eller hvis du lider af sukkersyge. Men underlivssvamp kan også opstå af uforklarlige årsager. Det skal ikke forveksles med kønssygdomme, selvom svampen godt kan smitte ved seksuelt samvær. Mænd kan derfor også behandles med Canesten. Candida Albicans kan behandles med lokalbehandlingen Canesten i form af creme, tabletter og intimvask mod behandling af svamp i underlivet. Find udvalget her på siden.​​​​​​​

symptomer på svamp i underlivet

Symptomerne på svamp i underlivet kan variere afhængigt af hvilken type svamp der er til stede. Almindelige symptomer omfatter dog kløe og svie omkring skedeåbningen. Hvis du oplever nogle af disse symptomer, er det vigtigt at se en læge, så de kan diagnosticere og behandle infektionen korrekt. Svampeinfektionen starter i skeden og breder sig ofte til skedeåbningen, hvor den kan give svie og rødme. Et lugtfrit, grynet udflåd kan forekomme. Mange kvinder med underlivssvamp har en infektion både i skeden og omkring skedeåbningen.

​​​​​​​Hvis det er første gang, du har symptomer på underlivssvamp, eller hvis du er gravid, bør du kontakte din læge.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.