Casall

Igennem træning opnår du den bedste version af dig selv! Derfor bør du også vælge den bedste makker til din træning. Casall er en svensk virksomhed med en vision om at skabe de bedste træningsredskaber på markedet. Målet er altid at levere højeste kvalitet fordi vi ved det gør en forskel. Når vi producerer træningsredskaber er det altid med fokus på miljøet. Vi anvender emballage af pap og er plastik-fri på 95% af vores produkter. Så når du køber et Casall træningsredskab får du ikke kun en træningsmakker af høj kvalitet, du sætter også dit præg på miljøet.

Casall

Igennem træning opnår du den bedste version af dig selv! Derfor bør du også vælge den bedste makker til din træning. Casall er en svensk virksomhed med en vision om at skabe de bedste træningsredskaber på markedet. Målet er altid at levere højeste kvalitet fordi vi ved det gør en forskel.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/5
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

258 produkter
258 produkter
Sorter efter: Mest populære
MATAS LIVE
Få succes med din hjemmetræning
SE MED HER
Casall Cozy Jogger Evening Red L
899,95 kr.
Casall Cozy Jogger Evening Red M
899,95 kr.
Casall Cozy Jogger Evening Red S
899,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Casall: Svensk kvalitet siden 1980

irksomheden Casall blev grundlagt i 1980 af Carl-Axel Surtevall. Casall har under de seneste 30 år fået mennesker verden over til at røre sig med stil. Deres produkter er kendte for at være fremstillede i slidsstærke og funktionelle materialer og i farver inspireret af naturens smukke farver.  

Fitness udstyr med omtanke for miljøet

Når Casall producerer træningsudstyr er det altid med fokus på miljøet. Hos Casall anvender de emballage af pap og er plastik-fri på 95% af deres produkter. Det vil sige at når du køber et Casall træningsredskab får du ikke kun en træningsmakker af høj kvalitet, du sætter også dit præg på miljøet.

Kom godt igang med hjemmetræningen med Casall.

Casall har et bredt udvalg at udstyr til hjemmetræningen. Om du er på jagt efter yogamåtter til en afslappende yoga session, håndvægte og elastikker til styketræningen eller bolde til at styrke balancen har vi hos matas en stort udvalg at netop dette. Produkterne er udover deres flotte design også fri for skadelig kemi, så du ikke skal være bekymret for om produkterne er sikre for dig.

Find råd og vejledning til brug af produkterne på Matas.dk

På Matas.dk har vi samlet en guide til, hvordan Casall kan bruges til din træning og hvilke øvelser der vil være ideelle til netop dig.

Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Din sundhed

Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Af Ida Hinchely Kyhn

Jeg indrømmer det gerne – det er ikke altid, jeg får slæbt mig op i fitnesscenteret, selvom jeg egentlig gerne ville have rørt mig. Det kan være svært at nå i en travl hverdag, men det er der heldigvis råd for, til de dage hvor tiden er knap. For med det rette udstyr kan du få gang i hjemmetræningen, så det ikke behøver at være et kæmpe projekt at få motion ind i sin hverdag. Vi har samlet det bedste udstyr til dig her, så du nemt kan komme i gang!

Læs Mere
Sådan får du det bedste ud af din træning

Vi guider

Sådan får du det bedste ud af din træning

Af Trine Brøndsted

Elsker du at træne, og er du inde i en god rutine, så optimér den med blot få tiltag.

Læs Mere
Vi guider: 9 fordele ved udendørs træning

Vi guider

Vi guider: 9 fordele ved udendørs træning

Af Matas

Sommerens lune vejr gør det optimalt at træne udenfor, hvor man kan få frisk luft og sol på kinderne. Måske du også har oplevet en stigende lyst til at komme udenfor på det seneste? Så får du her 9 gode fordele ved at motionere udendørs.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.