CAUDALIE

Caudalie er et fransk luksus hudplejebrand, der kombinerer farmaceutisk videnskab med principper om luksus og naturlighed. Caudalie er en uafhængig og familieejet virksomhed, stiftet af ægteparret Mathilde og Bertrand Thomas.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

59 produkter
59 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caudalie Gentle Buffing Cream 75 ml
229,95 kr.
Caudalie Vinoclean Cleansing Almond Milk 100 ml
79,95 kr.+ evt. fragt
Caudalie Beauty Elixir 30 ml
119,95 kr.
Caudalie Purifying Gel Cleanser
159,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up

Historien om Caudalie

Caudalie stammer fra Frankrig, nærmere Bordeaux, fra Mathilde Thomas' forældres vinmarker. Her opdagede de nemlig at vindruekernerne var fyldt med antioxidanter. Derfor begyndte de at studere nærmere i dem, og hvordan de kunne bruges i hudpleje. I 1993 blev Caudalie født da Matilde mødte en professor fra Pharmacy University, som er verdens ledende ekspert indenfor vindruer og vinstokke. Allerede to år efter, i 1997, blev de første tre produkter (som stadig findes den dag i dag) lanceret på europæiske apoteker. Navnet Caudalie er et velbrugt vin udtryk, da de ønskede et navn forbundet med deres fortid i vin verdenen.

Yderligere to år efter blev 'Beauty Elixir' lanceret. Dette er en facemist med en formel inspireret af den ungarske dronnings 'elixir af ungdom'. Produktet blev hurtigt populært og er i dag et af de best solgte produkter fra mærket. Den er kendt og elsket af mange, herunder makeup-artister verden over.

I 1996 underskrev Caudalie en aftale for at oprette deres eget forskningsteam, et team som stadig er der i dag. Udover dette grundlage de to patenter, den ene efter at have opdaget polyfenoler i vindruekerner.

Familien havde altid drømt om at skabe et sted hvor man kunne pleje sit sind og krop. De opdagede at der 500 meter under deres grund var varme kilder og de begyndte at undersøge de gavnlige virkninger af dette vand. Det resulterede i at de i 1999 åbnede deres første spa sted. Her har man mulighed for at slappe af fra hverdagens travlhed og stress og få lækre behandlinger.

Resveratrol

Vinranker kan leve i 100 år grundet den naturlige resveratrol de producerer som beskytter planten mod ydre påvirkninger og sørger for at den kan regenerere sig. Caudalie var de første til at patentere denne ingrediens, og bruger den for dens anti-age effekter. Resveratrol virker på elastin- og kollagen produktion i huden. På den måde er det en ingrediens som virker udglattende på rynker og opstrammende på huden.

Rent og naturligt

Mathilde og Bertrand Thomas', stifterne af Caudalie, har en helt klar mission. At skabe hudpleje som indeholder effektive, rene og naturlig ingredienser, som gavner huden. Men som samtidig værner om miljøet og er så bæredygtige som muligt.

Pioneer i etik

I 2006 fastlagde Caudalie deres første sæt af kosm-etiske værdier, som de stræber efter at forbedre hvert år. Det er vigtigt for ejerparret at værne om deres værdier, og derfor lægger de stor vægt på at udarbejde naturlige formler, som naturligvis ikke går på kompromis med hverken effektivitet eller eksklusiviteten af dén grund.

Caudalies kosm-etiks-regler forbyder brugen af​ phthalater, phenoxyethanol, mineralske olier, parabener, sodium laureth sulfate, syntetiske farvestoffer samt alle former for ingredienser af animalsk oprindelse. Produkterne er derudover heller ikke testet på dyr.

Hudplejeserierne

Premier Cru
Efter 7 års forskning og mere end 200 forsøg blev Premier Cru-serien endelig til virkelighed. Det er den ultimative anti-age-serie, som kan hjælpe med at formindske rynker, virker opstrammende og giver fornyet glød. Desuden kan den hjælpe med at modvirke pigmentforandringer.

Vinoperfect
Denne serie er lavet dig, som ønsker at reducere mørke pletter, ar efter akne og aldersrelaterede mørke pletter. Caudiales mest solgte produkt hører desuden til i denne serie, nemlig 'Vinoperfect Radiance Serum ComplexionCorrecting', som indeholder patenterede viniferine, der er 62 gange mere effektivt end C-vitamin.

Resveratrol Lift
Serien til dig der ønsker at arbejde på alderstegn i huden. Resveratrol Lift er en innovativ hudplejeserie, som naturligt virker på både fylde, volume og slaphed i huden. Nogle af nøgleingredienserne i denne serie er Reveratrol, peptider og squalane.

Vine(active)
Dette er en serie med produkter, der styrker hudens selvforsvar mod udefrakommende faktorer, så som forurening. Denne serie er derfor super god til dem som bor i storbyen og lever en travl hverdag.

Vinosource
Vinosource-serien er en hudplejeserie, som er beriget med økologisk såkaldt 'grape water', som gendanner balancen og fugten i huden. Særligt hudplejeproduktet 'S.O.S Thirst Quenching Serum' er et af Caudalies bestsellere i denne serie. Serien er også specielt god til en meget sensitiv hud.

Vinopure
Denne serie er til dig, som har en olieret og/eller uren hud. Vinopure er beriget med økologisk rosenvand, druepolyfenoler og økologiske essentielle olier. Serien reducerer urenheder og er øjeblikkeligt matterende, mens den giver fugt.

Vinoclean
Caudalies renseprodukter og tonere er produceret med de bedste naturlige ingredienser. Der er naturligvis også et produkt, der matcher dine behov, og det er uanset din hudtype. I denne kategori finder du også kult-favoritten 'Caudalie Beauty Elixir', som er brugt af tusinder af makeupartister verden over.

Kropspleje
Caudalies kropspleje serie giver huden massere af fugt og næring. Serien består af blødgørende krops- og håndlotion som blandt andet indeholder vindruekerne polyfenoler og sheasmør. Serien består også af de lækreste showergels som fåes i forskellige varianter. Blandt andet den sensoriske showergel 'Thé Des Vignes' som har noter af hvid moskus, neroli og ingefær.

Suncare
Caudalies Suncare-solserie er til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis – og som ønsker at beskytte både huden og naturen. Solserien kombinerer et innovativt filtersystem med et nyt patenteret anti-oxidantkompleks beriget med vindruekerne polyphenoler. Detter giver en maksimal beskyttelse samt en anti-age effekt. Produkterne er derudover rige på økologisk druevand som virker fugtgivende og beroligende på huden.

Masks
En samling af masker, som er inspireret af Vinothérapie Spa-behandlinger. Maskerne er lavet med formålet at give travle kvinder muligheden for perfekt hud på rekordtid.

Caudalie giver tilbage

Caudalie donerer årligt 1% af omsætningen til organisationer, der arbejder med økologi, miljøbeskyttelse og velgørenhed. Siden 2012 har Caudalie eksempelvis plantet og beskyttet over fire millioner træer på verdensplan. På Caudalies egen hjemmesiden kan man fx holde øje med hvor mange træer de i alt har plantet, og hvordan tallet bliver højere.

De mener også at det er de små ting på den daglige basis der gør en forskel for at beskytte miljøet. Som fx at vælge FSC-papir eller træ til emballagen og brouchure eller genandvendt plastik. ​​​​​​​