• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

CHARLOTTES

Det er vigtigt at huske at få alle de vitaminer og mineraler, som kroppen behøver. Charlottes er en serie af kosttilskud, hvor du finder de mest essentielle vitaminer og mineraler. Denne serie består af 12 kosttilskud, herunder biotin, kollagen, magnesium, C-vitamin og A-vitamin. Helseprodukterne fra Charlottes er enkle og ligetil. Ingredienslisten fremgår tydeligt på emballagen, og hvad kosttilskuddet er godt for.

Mærker
Mest populære
Vælg filtre
1 produkt
1 produkt
Sortér efter: Mest populære
Charlottes Hyaluronsyre 90 tabl.
45,95
Du optjener 5 point

Et godt og langt liv

Den gennemsnitlige levealder stiger, hvilket er skønt – men det kræver god pleje af kroppen, hvis det lange liv også skal være et sundt liv. Vil du gøre noget aktivt for at bevare energien, bevægeligheden og velværen, så er det vigtigt at få alle de vitaminer og mineraler, som kroppen behøver.

Både mineraler og vitaminer indgår i livsvigtige processer i kroppen, og de har betydning for både dit fysiske og psykiske velbefindende. Hvis du mangler blot et enkelt vitamin eller mineral, kan det bringe kroppen ud af balance.

Kosttilskud kan bruges til at fremme sundhed, skønhed og måske hjælpe med at øge dit energiniveau generelt. Nogle gange kan kosttilskud desuden være et godt supplement til f.eks. vægttab, afslapning, knogleskørhed eller andre skavanker/lidelser.

Lovgivningen for kosttilskud i Danmark er en af de mest restriktive i verden. For at være sikker på at leve op til denne lovgivning og for at sikre, at produkterne produceres på den bedst mulige måde, har Charlottes et samarbejde med en af de mest innovative og moderne fabrikker i Danmark. Produkterne indeholder desuden ikke animalske stoffer, og dåsen er lavet af 98% genbrugsplast.

Charlottes 12 kosttilskud

Charlottes Biotin med Selen bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Selen bidrager til at vedligeholde normale negle.  

Charlottes Citronmelisse bidrager til at opretholde en normal søvn.  

Charlottes Gurkemeje med C & D vitamin bidrager til flere ting. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for bl.a. knogler. Vitamin D bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Charlottes Glucomannan bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost.  

Charlottes Hjulkroneolie med Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for huden. Vitamin C, Vitamin E og Mangan bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.  

Charlottes Hyaluronsyre med Vitamin A bidrager til at vedligeholde huden, mens vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen.

Charlottes Kobber bidrager til en normal pigmentering i huden.

Charlottes Kollagen med Biotin og Niacin bidrager til at vedligeholde huden.

Charlottes Magnesium med Vitamin D bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.  

Charlottes Rødkløver med vitamin B12, B6 og Thiamin bidrager til nervesystemets normale funktion og en normal psykologisk funktion. Vitamin B6 bidrager til at regulere hormonbalancen.  

Charlottes Vitamin A med Zink bidrager til at vedligeholde et normalt syn.  

Charlottes Vitamin C med Zink bidrager til normal dannelse af kollagen. Zink bidrager til at vedligeholde huden.