Clarins

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

130 produkter
130 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 40%
VÆRDI 2.350,-
Clarins Pakkekalender
599,40 kr.999 kr.Spar 400,-
SPAR 60,-
Clarins Hand And Nail Treatment Cream 100 ml
149,95 kr.209,95 kr.Spar 60,-
SPAR 25%
VÆRDI 1.046,-
Clarins Double Serum Gaveæske
Medlemspris
689,96 kr.919,95 kr.Spar 230,-
SPAR 25%
VÆRDI 363,-
Clarins Hydrating Gaveæske
Medlemspris
224,96 kr.299,95 kr.Spar 75,-
SPAR 25%
VÆRDI 602,-
Clarins Hydra-Essentiel Gaveæske
Medlemspris
299,96 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 25%
VÆRDI 992,-
Clarins Extra-Firming Gaveæske
Medlemspris
502,46 kr.669,95 kr.Spar 167,-
SPAR 25%
VÆRDI 764,-
Clarins Multi-Active Gaveæske
Medlemspris
374,96 kr.499,95 kr.Spar 125,-
Clarins Cryo Mask 75 ml
559,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Clarins Hudpleje til en strålende og ungdommelig hud

Clarins er en verdenskendt fransk hudpleje virksomhed, som blev stiftet af Jacques Courtin-Clarins i 1954. Clarins er berømt for sine innovative produkter og unikke naturlige ingredienser af planteekstrakter. Virksomheden har mere end 65 års erfaring inden for skønhedspleje og tilbyder et bredt udvalg af hudplejeprodukter til mænd og kvinder i alle aldre. Ikke nok med, at de fremstiller og sælger makeup, hudpleje- og parfumeprodukter over hele verden, er virksomheden også en stor spiller inden for spa- og velvære. Den oplevelse finder du i alle produkterne fra Clarins, når du bruger dem.

Renseprodukter til en ren og frisk hud

Clarins har også et bredt udvalg af renseprodukter, som er vigtige for at opretholde en ren og frisk hud. Indenfor Clarins’ produkter finder du renseprodukter som er milde og rensende i flere forskellige former for rensetyper. Du finder bla. Micellar water, rensemousse, rensemælk, renseolie og sidst men ikke mindst deres Instant eye-makeup remover som mildt men effektivt renser og fjerner øjenmakeuppen.

Anti-aging produkter, der virker

Clarins er særligt kendt for deres anti-aging produkter. De er specielt designet til at reducere rynker og fine linjer og give huden et yngre udseende. Deres produkter indeholder naturlige ingredienser som kommer fra ekstrakter af planter og urter, som er kendt for deres effektive egenskaber i at bekæmpe ældningstegn. Clarins' anti-aging serum og dag- og natcremer er ideelle til at forynge huden og minimere synlige tegn på ældning. Og hvis man elsker hudplejens vidunderlige virkning, så har Clarins også en opstrammende bodyoil og body cream, som giver huden på kroppen det samme smukke foryngende udseende.

Øjenpleje Fra Clarins

Clarins' øjencremer er også berømte for deres effektive formularer, som reducerer mørke rande, hævelser og fine linjer omkring øjnene. Deres øjencreme ‘Total Eye Lift’ er et avanceret øjenpleje produkt, som giver et synligt løftende effekt omkring øjnene og minimerer forekomsten af fine linjer og rynker samt ‘krage fødder’ imens den ihærdigt fjerner mørke rander og giver en lysnende effekt. Derudover er netop dette produkt designet til at forstærke øjenområdet og kan derfor bruges af alle hudtyper, selv dem med følsomme øjne og kontaktlinsebrugere.

Kropspleje Fra Clarins

Clarins tilbyder også et bredt udvalg af kropsplejeprodukter, som giver huden en blød og glat overflade. Deres Hand And Nail Treatment Cream er en fugtgivende og beskyttende creme, som virker som en ‘usynlig hinde’ på hænderne. Den er med til at beskytte hænderne mod klimaskader og minimere ældningstegn. Håndcremen har en silkeblød og ikke-fedtende tekstur, som giver hænderne en lækker fornemmelse af komfort og gør altså huden på hænderne silkebløde og nærede. Håndcremen er specielt god til tør, dehydreret og sprukne hænder. Cremen er udover at give næring til hænderne super god til at nære neglebåndene og styrke neglene, så du får hele pakken med flotte hænder og smukke negle.

Uanset hvad dine hudpleje behov er, har Clarins et bredt udvalg af produkter, der er designet til at hjælpe med at opretholde en sund, velplejet og strålende hud fra top til tå.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.