• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

CLARINS

Gennem mere end 60 år har Clarins skabt produkter, der er baseret på naturlige ingredienser og som respekterer alle hudtyper. Med en bæredygtig tilgang arbejder Clarins dedikeret med skønhed og vores natur. Og som pionerer inden for plantevidenskab indsamler Clarins’ laboratorier de mest kraftfulde ekstrakter fra planternes hjerte og søger gennem deres kombinationer at udvikle stadigt mere effektive produkter.

Gennem mere end 60 år har Clarins skabt produkter, der er baseret på naturlige ingredienser og som respekterer alle hudtyper. Med en bæredygtig tilgang arbejder Clarins dedikeret med skønhed og vores natur. Og som pionerer inden for plantevidenskab indsamler Clarins’ laboratorier de mest kraftfulde ekstrakter fra planternes hjerte og søger gennem deres kombinationer at udvikle stadigt mere effektive produkter.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/8
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

361 produkter
361 produkter
Sorter efter: Mest populære
MATAS LIVE
Silke Grane om alder og hudpleje
SE MED HER
VI ANBEFALER
Favoritter fra Clarins
SHOP HER
FARVORITTER
Find vores favoritter fra Clarins
LÆS MERE
Forrige
Gå til side
1
ud af 8
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

"Made in France" - En historie om kærligheden til kvinder

Det startede i 1954 i Paris, Frankrig, da Jacques Courtin-Clarins åbnede sit første skønhedsinstitut med den banebrydende tro på, at trivsel og lykke uløseligt er knyttet til skønhed. Det var en revolutionerende tid, hvor Jacques Courtin-Clarins spillede en vigtig rolle ved at fortælle kvinder: ”Ja, du er smuk!”

Clarins er en international familievirksomhed, som revolutionerede Frankrigs hudplejemarked og blev i 1990 det mest solgte brand i hele Europa. Clarins producerer stadig, den dag i dag, sine produkter i Frankrig og forbliver i den tro mod sin originale filosofi – at lytte til kvinder for at forstå deres behov og at udvikle sikre, naturlige og meget effektive hudplejeprodukter.

Ønsket om en grønnere jord

Clarins er et brand som sætter stor fokus på miljø og bæredygtighed, Fair Trade og social ansvarlighed. Med en vedvarende kærlighed til kvinder, børn og vores planet, støtter Clarins medicinske, humanitære, miljømæssige og uddannelsesmæssige initiativer over hele verden. Det revolutionerende brand er baseret på aktive planteekstrakter, aromaterapi og lækre konsistenser som alle er med til at give dig en helt unik oplevelse af produkterne.

Alt er nøje udvalgt for at skabe så gode produkter som muligt. Nogle af disse aktive ingredienser er blandt andet kiwi, troldnød, oliven, fersken, appelsin, cassiablomst og aloe vera. Alle Clarins produkter til brug om dagen, indeholder desuden et Anti-Pollution Complex, som beskytter din hud mod forurening og for tidligt ældningstegn.

Clarins bestsellers


 • Clarins Double Serum:
  En komplet anti-age behandling til alle kvinder 25+, uanset hudtone og hudtype, også sensitiv. Denne nærende og fugtgivende serum bevarer din huds ungdommelige kvaliteter. Den har en løsning til alle ældningstegn, deriblandt beskyttelse mod forurening, opstramning, rynker og fine linjer, udstråling og synlige porer. Denne serum er let og silkeblød i konsistensen og optages nemt i huden, uden efterlade en fornemmelse af at klistre eller fedte. Kan anvendes hver morgen og/eller hver aften før din Clarins dag/natcreme.


 • Clarins Super Restorative Rose Radiance Cream:
  Dagcremen til alle kvinder på 50+ som søger kombinationen af de genopbyggende egenskaber og smuk glød. Denne smukke lyserøde creme virker nærende og fugtgivende, udglattende og genopbyggende. Den har en blid eksfolierende effekt som er med til at oplyse din hud og give dig en her og nu udstråling. Anvendes hver morgen efter din Clarins serum.
 • Clarins SOS Mask Hydra:
  En intens fugtgivende SOS-maske! På 10 minutter vil din hud føles silkeblød med en skøn udstråling og fylde. Alle hudtyper med tendens til tørhed, manglende glød, fine tørhedlinjer og følelsen af stramhed, kan bruge Clarins SOS Hydra. Den lækre kølende creme-gele har en dejlig duft af æble, fresia, lilje og musk.


 • Clarins Wonder Perfect 4D Mascara:
  Den perfekte mascara der giver den helt rigtige mængde produkt, og skaber de lange, buede og fyldige vipper som du altid har ønsket dig. Alle de plejende og beskyttende egenskaber som Clarins tilbyder i deres hudpleje, har de ført videre over i deres makeup. Det betyder at denne fantastiske mascara indeholder en beskyttende og plejende vippeserum, som giver dig stærkere og fyldigere vipper.


 • Clarins Everlasting Youth Fluid SPF15 foundation:
  En lysreflekterende anti-age foundation som giver dig en gennemfugtet hud samt en uimodståelig udstråling. De effektive planteekstrakter er med til at øge din huds udstråling, give din hud et løft samt udglatte og udfylde. Du får altså en foundation som giver dig en smuk, udglattet og fejlfri hud, som er dagligt beskyttet med SPF15.
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje