• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Hvis du er i tvivl, bare spørg

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os at skrive til os her.

Du kan også ringe til kundeservice på ​​​​​​​tlf. 48165544

​​​​​​​Man-fre kl. 9-18
Lør kl. 10-15

Er du leverandør til Matas eller fra en myndighed og har brug for en tilbagetrækning af et lægemiddel, medicinsk udstyr, en fødevare, kosttilskud eller fødevarekontaktmaterialer udenfor vores åbningstid, så kan du kontakte vores beredskab som varetages af Falck på 70110202

Vilkår og betingelser for Club Matas Plus

Disse vilkår & betingelser er gældende fra 13. januar 2021. Det er vigtigt, at du giver dig tid til at læse Club Matas Plus vilkår og betingelser grundigt igennem, inden du siger JA og tilmelder dig. Du skal jo vide, hvad du siger JA til! Det er Matas Operations A/S (”vi”, ”os”, ”vores”), CVR.nr. 27528430, Rørmosevej 1, 3450 Allerød, der står bag Club Matas Plus.  Henvendelser vedr. Club Matas Plus kan rettes til kundeservice på tlf. nr. 48165544 eller kontakt kundeservice her.

Club Matas Plus er en naturlig overbygning til Club Matas, der giver dig meget mere af alt det, du kender fra Club Matas. For at få Club Matas Plus skal du være medlem af Club Matas. Du kan nemt melde dig ind her, hvis du ikke er medlem.

Disse vilkår og betingelser for Club Matas Plus supplerer vilkår og betingelser for Club Matas. I tilfælde af uoverensstemmelse har vilkår og betingelser for Club Matas Plus forrang.

Medlemskab af Club Matas Plus
Som Club Matas Plus medlem får du ekstra mange point, rabatter, fri fragt og meget mere forkælelse. Det betyder, at du sparer ekstra mange penge og tid ved at købe alt fra pletfjerner og parfume til lipgloss og plaster hos os. Her er de 3 fabelagtige fordele, du får som medlem af Club Matas Plus:

Det er noget af et plus, at du får fri fragt og lynhurtig levering til døren, hver gang du shopper på matas.dk. Uanset om du køber en sæbe til en tier eller en eksklusiv parfume til flere tusinde kroner.Det er plus-plus-plus, at du får 3 gange så mange point, hver gang du shopper i vores butikker eller online. Derfor går det også lynhurtigt med at optjene point, som giver dig store besparelser på dit næste køb. Og dit næste. Og så videre.

Men det største plus er nok Månedens Plus. Hver måned byder på en ny spændende overraskelse: Det kan f.eks. være du får 50 % på et valgfrit hårprodukt, et skønt gratis produkt, eller 25 % på al hudpleje.Det koster 29 kroner hver 30. dag at få adgang til fordelene i Club Matas Plus, og betalingen for dit Club Matas Plus medlemskab trækkes automatisk via det betalingskort, du vælger at tilknytte. Der er intet gebyr, og du kan til hver en tid afmelde dig igen lige her.

Fri fragt
Når du er medlem af Club Matas Plus har du fri fragt på de fragtmuligheder, du kan vælge på matas.dk på tidspunktet for din bestilling. Den frie fragt vil automatisk blive aktiveret, når du som Club Matas Plus medlem er logget ind på matas.dk. Vi forbeholder os retten til løbende at ændre fragtmulighederne på matas.dk.

Ekstra mange point
Når du er medlem af Club Matas Plus, optjener du point, når du handler i Matas-kædens butikker i Danmark (dog ikke køb i vores butikker på Færøerne og i Grønland), på matas.dk eller i Club Matas appen. Point optjenes på samme måde, som du kender det fra Club Matas. Som Club Matas Plus medlem får du dog 3 gange så mange point i forhold til det, du optjener i Club Matas - altså 3 point for hver 10 kr., du køber for. Du optjener dog ikke point, når du køber gavekort, håndkøbsmedicin, modermælkserstatning eller lægemidler til dyr. Alle point bliver registreret på dit medlemskab og kan omsættes til en rabat i Matas, når du køber varer i Matas-kædens butikker i Danmark (dog ikke køb i vores butikker på Færøerne og i Grønland), på matas.dk eller i Club Matas appen.

Læs mere om optjening af point under punktet ”Sådan optjener du point".  

Månedens Plus fordel
Hver måned vil du som Club Matas Plus medlem få adgang til en fordel, vi kalder ”Månedens Plus”. Det kan være en eksklusiv rabat, et produkt eller andre fordele for dig.Den særlige ”Månedens Plus” fordel vil automatisk blive aktiveret på din Club Matas Plus-profil. Derudover vil vi, hvis du har givet os dit samtykke, informere dig via eksempelvis e-mail og en notifikation i Club Matas appen, når der er en ny ”Månedens Plus” fordel tilgængelig.”Månedens Plus” fordel skal bruges i løbet af den måned, hvor fordelen aktiveres. Ved udgangen af måneden bortfalder fordelen automatisk og erstattes af en ny.

Regulering og udløb af dine point
Hvis du skal returnere en vare, du har købt i Matas, skal du vise dit medlemskort, så de point, du optjente ved købet, kan trækkes fra igen. Dine point udløber 2 år efter, at de er optjent, og vi hjælper dig med at huske på at bruge pointene, inden det er for sent. Vi giver dig besked 1 måned før, de udløber.Hvis du meldes ud af Club Matas Plus kan du stadig anvende allerede optjente point indtil de udløber, så længe du er Club Matas medlem.Hvis du også meldes ud af Club Matas, vil alle dine optjente og ubenyttede point derimod automatisk blive slettet. Der henvises i den forbindelse til punktet ”Generelt – ændringer og udmeldelse” i Vilkår og betingelser for Club Matas.

Aldersgrænse og betalingsvilkår
Du skal være fyldt 18 år for at få et Club Matas Plus medlemskab. Påbegyndelse af Club Matas Plus medlemskab et sker ved tilmelding i en Matas butik, på matas.dk eller i Club Matas appen. Herefter trækkes betalingen for medlemskabet automatisk hver 30. dag (eller den førstkommende bankdag, hvis betalingen falder en weekend eller helligdag) på det betalingskort, du har angivet ved tilmelding. Du kan altid redigere i det tilknyttede betalingskort under "Mit Matas" på matas.dk, hvor du også kan se kommende betalinger og en betalingsoversigt.

Dine betalingskortoplysninger gemmes i krypteret form hos vores betalingsudbyder. Såfremt du har fået en gratis prøveperiode, opkræves betaling for Club Matas Plus medlemskab et først, efter den gratis prøveperiode er udløbet. Hvis du opsiger dit medlemskab i løbet af prøveperioden, vil du ikke blive opkrævet betaling for medlemskab. Du kan ikke betale dit Club Matas Plus medlemskab med dine Club Matas-point.Vi forbeholder os retten til at ændre faktureringstidspunktet, hvis betaling via dit betalingskort ikke gennemføres som forudsat som følge af eksempelvis tekniske fejl, ugyldige kortoplysninger eller lignende.

Sådan kontakter vi dig
Læs mere om, hvordan og om hvad, vi kan kontakte dig, hvis du har givet os dit samtykke, i Vilkår og betingelser for Club Matas.  

Opsigelse
Der er ingen binding som Club Matas Plus-medlem, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Club Matas Plus medlemskabet løber i perioder af 30 dage fra den dag, du tilmelder dig. Hvis du eksempelvis tilmelder dig Club Matas Plus den 17. januar, opkræves betaling for den første medlemsperiode den 17. februar, hvor der samtidig vil ske fornyelse af medlemskabet til den 17. marts osv.

Ved opsigelse af medlemskabet opkræves betaling for den igangværende medlemsperiode, men den automatiske fornyelse af dit medlemskab stoppes. Du har adgang til Club Matas Plus og dens fordele resten af den igangværende medlemsperiode efter opsigelse, hvorefter du mister adgang til dine fordele. For så vidt angår allerede optjente point henvises til afsnittet ”Regulering og udløb af dine point” ovenfor.

Du opsiger dit medlemskab under "Mit Matas" på matas.dk. Du kan også opsige dit medlemskab ved at henvende dig til vores kundeservice via telefon: 48165544, eller her.  Ved opsigelse af dit medlemskab modtager du en bekræftelse pr. e-mail. Modtager du ikke en bekræftelse på opsigelse af dit medlemskab, kan du ikke anse dit medlemskab som opsagt og bedes kontakte kundeservice. Under ”Mit Club Matas Plus medlemskab ” på matas.dk kan du se kommende betalinger og en betalingsoversigt. Du er naturligvis altid velkommen til at tilmelde dig Club Matas Plus igen, hvilket kan ske i en Matas butik, på Matas.dk eller i Club Matas´ appen. Du kan højst få én gratis prøveperiode, men kan altid tilmelde dig Club Matas Plus igen som betalende medlem.

Ændring af vilkår
Vi forbeholder os ret til at ændre vilkårene for optjening, udløb og brug af point, prisen for medlemskabet samt at ændre de øvrige medlemsfordele, herunder i form af udfasning af fordele og indførelse af nye fordele, hvilket kan få betydning for allerede optjente point. Vi kan tillige foretage løbende ændringer for så vidt angår vores behandling af dine personoplysninger. Væsentlige ændringer af Club Matas Plus medlemskab et vil blive meddelt skriftligt på den oplyste e-mailadresse med 1 måneds varsel – det er derfor vigtigt, at du sørger for at ajourføre dine kontaktoplysninger under ”Mit Matas" på matas.dk eller i Club Matas appen. Optjente point vil i givet fald fortsat kunne anvendes som hidtil indenfor den nævnte tidsfrist, hvorefter de vil udløbe. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, er du berettiget til at melde dig ud af Club Matas Plus før ændringen træder i kraft. Ikke-væsentlige ændringer og ændringer til din fordel kan gennemføres uden varsel.

Fortrydelsesret
Du har en fortrydelsesret på 14 dage ved tilmelding til Club Matas Plus. Du skal give os besked om, at du fortryder ved at henvende dig til vores kundeservice. Du kan for eksempel bruge den standardfortrydelsesformular, du modtog per e-mail, da du tilmeldte dig Club Matas Plus, og som du finder her. Såfremt du fortryder din tilmelding indenfor de 14 dage, og det ikke sker i forbindelse med en gratis prøveperiode, har vi ret til at opkræve et beløb, der står i rimeligt forhold til den periode, der er forløbet siden du oprettede dit Club Matas Plus medlemskab og prisen for medlemskabet.  

Medlemskabet er personligt og må ikke misbruges
Medlemskabet af Club Matas Plus er personligt og må alene bruges af privatpersoner til egne, private formål. Du må selvfølgelig gerne købe til dig selv, til medlemmer i din husstan

d samt gaver til andre osv., når blot dit Club Matas Plus medlemskab ikke anvendes af andre, og køb ikke sker med henblik på videresalg.  Vi forbeholder os retten til at ophæve dit Club Matas Plus medlemskab med øjeblikkelig virkning samt annullere evt. åbne ordrer, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser og vilkår, såfremt der er grund til at tro, at Club Matas Plus medlemskab et misbruges.

Behandling af dine personoplysninger
For så vidt angår behandlingen af personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit medlemskab af Club Matas Plus henvises til afsnittet ”Håndtering af personoplysninger i Club Matas” i Vilkår og betingelser for Club Matas, der er tilgængelige på denne side.  


Hvis du er i tvivl, bare spørg

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os her.

Du kan også ringe til kundeservice på ​​​​​​​tlf. 48165544

​​​​​​​Man-tors kl. 8-20
Fredag kl. 9-20
Lør-søn kl. 10-16


Er du leverandør til Matas eller fra en myndighed og har brug for en tilbagetrækning af et lægemiddel, medicinsk udstyr, en fødevare, kosttilskud eller fødevarekontaktmaterialer udenfor vores åbningstid, så kan du kontakte vores beredskab som varetages af Falck på 70110202