• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

COLGATE

Du kan sikkert huske besøgene hos skoletandlægen, historierne om Karius & Baktus og formaninger om, at tandbørstningsrutinen skal vare 2-3 min. pr. gang og foretages 2-3 gange dagligt. Ikke desto mindre er rådene stadig relevante og vigtige, for dine tænder skal gerne holde hele livet.

Colgate hjælper dig med at opretholde den gode mundhygiejne med deres mange gode produker. Få den rigtige tandbørste, mundskyl, tandtråd og vælg imellem flere varianter af tandpasta, som f.eks. forebygger misfarvninger eller tandpasta, der opfrisker din mund. Alt sammen skridt på vejen mod en god mundhygiejne.

Colgate hjælper dig med at opretholde den gode mundhygiejne med deres mange gode produker. Få den rigtige tandbørste, mundskyl, tandtråd og vælg imellem flere varianter af tandpasta, som f.eks. forebygger misfarvninger eller tandpasta, der opfrisker din mund. Alt sammen skridt på vejen mod en god mundhygiejne.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

27 produkter
27 produkter
Sorter efter: Mest populære

Sådan startede Colgate

William Colgate var en engelsk-amerikansk sæbeindustrialist, som grundlagde sit firma i 1806, nemlig det firma, som senere blev til Colgate-Palmolive Company. William Colgate blev født i Hollingbourne, Kent i England, hvor han boede på en gård. Han var søn af politikeren Robert Colgate, som var tilhænger af den Franske Revolution og den Amerikanske Uafhængighedskrig – holdninger, som dengang var forbudte. Det tvang da også familien Colgate til at forlade Storbrittannien til fordel for et nyt liv på den anden side af atlanten i Baltimore, Maryland i USA. Her slog familien sig ned på en ny farm.

Colgate som brand blev født, da William Colgate, efter at have boet i New York City i godt to år, startede sin virksomhed. I starten hed virksomheden William Colgate & Company og solgte primært stivelse, sæbe og stearinlys.

I dag hedder virksomheden Colgate-Palmolive Company og er et multinationalt selskab, som producerer produkter til personlig hygiejne, som blandt andet Colgate tandpasta og tandbørster. Colgates første tandpasta så dagens lys i 1873 i form af en 'dental powder' i en glaskrukke. Den tandpasta-konsistens vi kender i dag, blev først introduceret i 1896.

Sund mund - Sund krop

Colgate hjælper dig med at opretholde den gode mundhygiejne. Colgates tandpasta indeholder fluor, som er med til at forebygge huller i tænderne, men som også gør tænderne stærke. Det kan forebygge misfarvninger, passe på dit sarte tandkød og opfriske din mund.

Her på Matas.dk og i vores Matas butikker har vi et bredt sortiment af Colgates produkter.

De fleste ved, at det er vigtigt at børste tænder, at undgå sukker og gå jævnligt til tandlæge for at forebygge tandsygdomme. Men det er faktisk de færreste, der ved, at vores sundhed i munden hænger sammen med vores sundhed i resten af kroppen.

Det er ikke kun, når vi indtager sukkerholdig mad og drikke, at der sker skade på tænderne. Det er generelt når vi spiser og drikker. Vi udsætter vores tænder for syreangreb dagligt gennem vores kost, og det er her, at fluor bliver en nødvendighed for en sund mund. Fluor er nemlig med til at beskytte og modvirke disse udefrakommende angreb – og så hjælper det med at reparere en ødelagt emalje.

Gode råd til en sund mund

  • Børst dine tænder grundigt med tandpasta to gange to minutter om dagen (morgen og aften)
  • Brug supplerende hjælpemidler. Det kan eksempelvis være tandtråd eller tandstikker, som holder hulrummet mellem tænderne rent
  • Gå regelmæssigt til tandlægen
Rikke
Farmakonom
Rikke er uddannet som farmakonom i 2017 i Århus, men har arbejdet med meget andet end apoteksalg. Rikkes store interesse og passion er at være med til at fremme folkesundheden og give forståelig rådgivning i blandt andet kosttilskud og hudpleje.