• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Aktuelt

26 produkter
26 produkter
Sorter efter: Mest populære
VI GUIDER
Klæd din hud på til vinterkulden med Decubal
LÆS MERE
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Decubal til tør og sensitiv hud

Har du tør og sensitiv hud kan det være en fordel for dig at kigge i retning af Decubals produkter.

Decubal er udviklet til at tage sig ekstra godt af hud, som opholder sig i det klima vi er udsat for her i norden. Klimaet, specielt om vinteren, kan gøre, at vores hud bliver ekstra tør, irriteret og sensitiv både i ansigt, hovedbund og på resten af kroppen.

Til hele familien året rundt

Hos Decubal finder du produkter som kan bruges til forskellige hudtilstande og produkter, som er målrettet til børn, nemlig "Junior"-produkterne.

Uanset om du har meget tør hud, som har brug for meget pleje, eller om du blot søger en let bodylotion til daglig pleje, som ikke fedter til, så finder du noget til de fleste behov og præferencer blandt Decubals produkter.

Du finder også produkter som ansigtsvask, ansigtscreme, deo, body creme, håndcreme, hårshampoo og hårkur.

Ingredienser med god samvittighed

Ingredienserne i Decubals produkter er nøje udvalgte til at tage sig af dig og din hud. Næsten alle produkter er uden parfume og Allergy Certified.

Populære produkter fra Decubal

Decubal har en række produkter som er blandt de helst store favoritter hos danskerne.

Original Clinic Cream

Original Clinic Cream Indeholder bl.a. 38% fedt og ingrediensen dimethicone, som hjælper med at holde på fugten i huden. Cremen bidrager til at genopbygge hudbarrieren og mindske rødme og irritation.

Lips & dry spots balm

Lips & dry spots balm er en lille, praktiske, reparerende og ultraplejende salve, som alle bør have med sig i tasken til øjeblikkeligt at angribe tørre læber, udsatte neglebånd, småskrammer og andre tørheder.

Junior Cold Cream

Junior Cold Cream er en fugtgivende kuldecreme med 70% fedt, som er målrettet til de ekstra tørre og udsatte områder i ansigt, på hænder og på kroppen. Perfekt til at beskytte børnekinderne i kulden. Påfør cremen 20 minutter før barnet skal ud i kulden, så vandet når at fordampe.

Klæd din hud på til vinterkulden med Decubal

Vi guider

Klæd din hud på til vinterkulden med Decubal

Af Pernille Witt Kirkegaard

Røde kinder, sprukne hænder, og hud der skaller. Vinteren er ingen joke for huden, som er særligt sårbar i denne årstid. Nordens barske klima udsætter nemlig vores hud for lidt af hvert sæson for sæson, og det skal vi være forberedte på, hvis vi vil undgå smertefulde hudproblemer såsom sprækker og rifter i huden.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Eksperten guider: Hudplejerutinen til sensitiv hud

Matas LIVE

Eksperten guider: Hudplejerutinen til sensitiv hud

Af Matas

Døjer du med følsom hud og ved ikke helt, hvilke produkter der er de bedste for dig at bruge? Så se med i denne video, hvor hudplejeekspert og farmakonom Stephanie guider til at sammensætte den mildeste og mest effektive hudplejerutine til følsom hud. Ser du med live, kan du stille hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere